kimosak píše:Ahoj,
jsem čerstvým majitelem Bety III (z druhé ruky) a potřeboval bych poradit, nebo nasměrovat. Jednou už jsem s ní lítal a když jsem se dnes s kamarádem vydal podruhé, bohužel po zapojení baterky na nic nereaguje a motor pípá. Abych to upřesnil po zapojení baterie (hnou se serva) pípne dvakrát (standartně) pak ale začne pípat ve vteřinových intervalech a nereaguje na vysílač.Zkoušel jsem párování vysílače a přijímače dle webu http://www.pelikandaniel.com/?sec=product&id=46769 (v návodu mám psanou pouze verzi pro typ 2, ale na přijímači není SN-typ 1?) Párování se zdá jako úspěšné pokud jedu podle návodu pro "typ 2" (párování pro přijímač typu 1 mi nejde - dioda stále rychle bliká a nezačne svítit). Pípání ovšem neustáva a Beta na nic nereaguje. S plynem a trimem jsem zkoušel hýbat - bez výsledku. Baterie jsou v pořádku (zkoušeno s jinýma). Budu vděčný za jakoukoliv radu. Ještě dodám, že po připojení baterky k reglu, nesvítí dioda na přijímači, je to OK? Případně to znamená, že není přijímač spárovaný?
Snad jsem to popsal trochu srozumitelně
Děkuju martin
Zkus, na vysílači přepnout směr kanálu na kterém máš motor. Nevím ale jestli to pomůže, když už si s tím jednou lítal.