Helimaniacs Team Brno 2

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
Digis
Kontaktovat uživatele:

Re: Helimaniacs Team Brno 2

#1321 Příspěvek od Digis »

error414 píše:
Digis píše:Po 14ti dnech si šel s chutí zalítat, a když mám plyn v nule tak se mě začne vrtulník ještě na zemi naklánět doleva. Chvilku jsem balancoval na špičce jedné lyže než jsem ho dostal zpátky. Podruhé jsem líznul listy o zem. Tak jsem to zabalil. Přitom jsem před tím normálně dolítal a vrtulník dal na poličku a dnes jsem ho vzal nic mezi tím. Vím že to asi bude nějaká blbost asi něco s Beastem, ale nemám chuť to teď opravovat. Nevím co se tam během několika dnů nečinosti mohlo pokazit :evil:

Vzhledem k tomu, že nemám digitální měrku napadlo mě využít telefonu na nastavení bezpádlové hlavy.

viewtopic.php?f=107&t=42751

ja sazim na to ze sis hrabl na packy pri startu.

To si nemyslím, když vrtulník sedí na zemi, ještě ho ani nezvedám, ani na páčky nemusím sahat a jen čekám až se na plno rozběhne rotor a když má plný otáčky tak se začne naklánět jako opilec.
prtka
Kontaktovat uživatele:

#1322 Příspěvek od prtka »

Dnes na DP 250tka s Beastem super. Po pátečním pádu v hale vše opraveno. Přemety, lopasy , výkrut. Létáno 7min.. Dosah jen na satelit dostatečný bo jsem ji téměř neviděl :lol:
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
paveld

#1323 Příspěvek od paveld »

prtka píše:Dnes na DP 250tka s Beastem super. Po pátečním pádu v hale vše opraveno. Přemety, lopasy , výkrut. Létáno 7min.. Dosah jen na satelit dostatečný bo jsem ji téměř neviděl :lol:

Congratulation !
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#1324 Příspěvek od Standapass »

Tak po pátečním pádu z blbosti opraveno a zalétnuto. Jen ocas jsem ošidil. No udělám to lépe. Jo a dnes jsem urval motorové lože na super zoomu :x . Jistě že na hale. Já vážně začnu chodit ven. S :wink:
HTC evo3d
peko.cz

#1325 Příspěvek od peko.cz »

Nemá nějaký soudruh zkušenosti s airbrushem? Chtěl bych si vyzkoušet nastříkat jednu starší kabinu na Logo500 ... spíš tak pro srandu, přes zimu.
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#1326 Příspěvek od JirkaA »

Napiš Irtovi, dělal kitařinu, pistoli má doma a ledacos o tom ví.
OK2WY
Digis
Kontaktovat uživatele:

#1327 Příspěvek od Digis »

peko.cz píše:Nemá nějaký soudruh zkušenosti s airbrushem? Chtěl bych si vyzkoušet nastříkat jednu starší kabinu na Logo500 ... spíš tak pro srandu, přes zimu.

Pokud si to chceš vyzkoušet, půjčím ti klidně malej pokojovej kompresor i s aibrush pistoli, ale já to neumím, jenom jsem si dřív stříkal modely aut, většinou jednobarevně.
peko.cz

#1328 Příspěvek od peko.cz »

Digis píše:
peko.cz píše:Nemá nějaký soudruh zkušenosti s airbrushem? Chtěl bych si vyzkoušet nastříkat jednu starší kabinu na Logo500 ... spíš tak pro srandu, přes zimu.

Pokud si to chceš vyzkoušet, půjčím ti klidně malej pokojovej kompresor i s aibrush pistoli, ale já to neumím, jenom jsem si dřív stříkal modely aut, většinou jednobarevně.

Jo, to by mě mooooc vyhovovalo :) , jenom si to vyzkoušet, zjistit jestli mě to baví, jestli to umím, atd. Potom bych si koupil svoje, ale nechci dávat nyní 6-10 litrů do nějaké výbavy, když následně zjistím, že mě to nebaví a neumím to ...

Nespěchá to, vyřešíme to někdy u Standy v hale, kam asi začnu přes zimu chodit :-)
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
paveld

#1329 Příspěvek od paveld »

standa_passat píše:Tak po pátečním pádu z blbosti opraveno a zalétnuto. Jen ocas jsem ošidil. No udělám to lépe. Jo a dnes jsem urval motorové lože na super zoomu :x . Jistě že na hale. Já vážně začnu chodit ven. S :wink:

Tý Brďo, se Zoomem do haly bych si netroufl :P
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#1330 Příspěvek od Standapass »

paveld píše:
standa_passat píše:Tak po pátečním pádu z blbosti opraveno a zalétnuto. Jen ocas jsem ošidil. No udělám to lépe. Jo a dnes jsem urval motorové lože na super zoomu :x . Jistě že na hale. Já vážně začnu chodit ven. S :wink:

Tý Brďo, se Zoomem do haly bych si netroufl :P

No asi 10 sekund jsem visel na vrtuli. Pak se to nějak zvrklo . No a výsledek je napsán výš. Ale už zase opraveno. S :wink: Kdo se bojí , nesmí na halu. :lol:
HTC evo3d
settswat

#1331 Příspěvek od settswat »

Jedu :wink:
psena
Kontaktovat uživatele:

#1332 Příspěvek od psena »

Ja taky :)
psena
Kontaktovat uživatele:

#1333 Příspěvek od psena »

Muj nejvetsi sen, je se jet podivat sem :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=geINt7O3 ... _embedded#!
(vzdycky jsem byl ulitlej na asiatky a tam by se dalo vybrat...)
paveld

#1334 Příspěvek od paveld »

Se picnu. U 250 mi občas cukne servo pravé cykliky. Vypadá to jako potenciometr, ale asi není. Projeví se to na každém servu na 6. kanále při pohybu kolektivu, ale jen někdy. Někdy vůbec nikdy. Serva jsem prostřídal,
přijímač vyměnil, přijímač umístil jinam, antény umístil jinam....
Prostě někdy to kmitne. Na jiném vrtulníku ne ....Překopíroval jsem 250 do jiné paměti - závad se okopírovala taky. Pokud jsem u 250 hýbal servy pomocí paměti jiného vrtulníku, závada se neprojevila. Zkusím přepsat nastavení 250 do jiné paměti manuálně, když to nepomůže, budu dělat ponorky.
Jinak 250 odzkoušena v hangáru a létá hezky :P
error414
Kontaktovat uživatele:

#1335 Příspěvek od error414 »

250 ma reminek, neni mozne ze tvuj system nema rad statickou elektrinu?

Jen vystrel do tmy
Logo 600 + spirit
Zamčeno

Zpět na „Kluby“