Lidi víte někdo jak se odělává to největší ozubené kolo??????????????? Ty menší šli v poho ale to velký drží jak přibytý. Jakej je na to fígl?????????????? Děkuji moc za pomoc.
demolátor píše:Lidi víte někdo jak se odělává to největší ozubené kolo??????????????? Ty menší šli v poho ale to velký drží jak přibytý. Jakej je na to fígl?????????????? Děkuji moc za pomoc.
Vymenoval jsem hlavni rotorovou tyc a nebyl v tom zadnej problem. V podstate jsou to asi jen 2-3 sroubky ..
demolátor píše:Statikou ne ale v návodu píšou že by se s vrtulníkem nemělo hýbat když se instaluje gyro. Je to nadsazene?
Neni, vlastni zkusenost. Bladea zapnout na zemi a pokud mozno s nim 5-10sec vubec nehnout. Jinak se zblazni gyro a rotuje kolem sve osy, docela logicke.
Děkuji za rady tento problém už sem vyřešil ale naskytl se další. Nesetkali ste se někdy po výměně serv že sice servo de ale v male draze(že se hýbe v menším rossahu) Nevíte jestli to muže mit něco společneho s převody???? Jak to mám vyřešit??????
Mno na ciklice od ocasu leví ale na jednu stranu by motorek ještě mohl a na druhou tláčí ale tam už to nejde ja sem myslel že to tam je pevně daný a že nic blbě u tech převodu dat nemužu
Kucí, HILFE! Tak nevím jestli mi zamávalo a odešlo gyro a nebo vrtulkové servo.Tipuju to na servo ,protože gyro gyruje a držet šoupatko pořád v pomyslém středu má na starost jen servo když je gyro vyplé že. Ostatně kdo se chce podívat http://uloz.to/2469120/img-0051.avi Případné nápady a jak to dát dohromady pište ve velkém množství!
Tak jsem vyměnil převodové kola v servu a je to lepší ale pořád to není ono... ( mimo jiné ty kola nebyly poškozené mechanicky ale časem ojeté.... ) Má vliv posunutí ocasní trubky při napínání řemínku na vrtulku?? Mám to řešit přes subtrim?