JETI 2,4GHz bez zdzd a graup15

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
pastyrik

#136 Příspěvek od pastyrik »

to nema s JETI nic spolecneho, ta informace o XPS je venku davno pred JETI a co se tyka konkurencniho boje, myslel jsem jine firmy, ne JETI. nechci se do toho zamotavat, jsou to vse jen spekulace a asi i plane reci.
ja jsem to proste slysel, vyzkousel, znovu vyzkousel i s dalsimi a tim je pro me problem jestli si XPS skoci vyresen a v letadlech zustal. dulezite je jestli si skocim ja, kolikrat a s kym ....
ale tady jsme kvuli JETI,ne?
jio

#137 Příspěvek od jio »

petrhu píše:Od kdy se bude modul oficiálně prodávat (předpokládám že bude mít CE -tím pádem legální provoz).
Co bude obnášet zabudování modulu do Hitec Eclipse za předpokladu zachování původního VF dílu pro provoz i na 35MHz.

Podle informací, které byly k dispozici na Jeti model mítinku, tak by měly moduly být k dispozici na Pražské Modellhobby.

Hitec má také tuším konektor učitel-žák na kterém je vyvedeno také napájení. Pokud ano, tak jedna z možností, jak zachovat provoz původního modelu je tady http://www.rcgroups.com/forums/attachme ... id=1650422. Vytažením konektoru funguje nadále 35MHz, zasunutím konektoru se 35MHz odpojí a je funkční pouze 2,4GHz. Pouze je třeba na krabičce zaměnit nápis Futaba Fasst za Jeti Duplex. :wink:
niky79

#138 Příspěvek od niky79 »

pastyrik píše:to nema s JETI nic spolecneho, ta informace o XPS je venku davno pred JETI a co se tyka konkurencniho boje, myslel jsem jine firmy, ne JETI. nechci se do toho zamotavat, jsou to vse jen spekulace a asi i plane reci.
ja jsem to proste slysel, vyzkousel, znovu vyzkousel i s dalsimi a tim je pro me problem jestli si XPS skoci vyresen a v letadlech zustal. dulezite je jestli si skocim ja, kolikrat a s kym ....

Ja jsem tu kvuli bludum v tom clanku, diky kterym mam duvod rejpat do autora :lol: cimz tak znevazuji duveryhodnost jeho informaci o Jeti :lol: Jinak receno, clovek, ktery siri bludy (at uz vedomky ci nevedomky) o konkurencnich systemech a pochvaluje si jiny - novy - system, zablika mi vystrazne svetylko a zahouka sirena :lol:

A ted se do me muzete pustit.
pavelh
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od pavelh »

niky79 píše:
pastyrik píše:to nema s JETI nic spolecneho, ta informace o XPS je venku davno pred JETI a co se tyka konkurencniho boje, myslel jsem jine firmy, ne JETI. nechci se do toho zamotavat, jsou to vse jen spekulace a asi i plane reci.

pro niky89

Ja jsem tu kvuli bludum v tom clanku, diky kterym mam duvod rejpat do autora :lol: cimz tak znevazuji duveryhodnost jeho informaci o Jeti :lol: Jinak receno, clovek, ktery siri bludy (at uz vedomky ci nevedomky) o konkurencnich systemech a pochvaluje si jiny - novy - system, zablika mi vystrazne svetylko a zahouka sirena :lol:

To světýlko a sirénka ti asi bliká z jiného důvodu. Co já vím, tak se tím označují nebezpečné objekty...
Možná by jsi měl přestat věřit rádoby všelijakým neověřeným zahraničním zdrojům a více být patriot, zvláště, když to vypadá, že místní zdroje jsou relevantnější. Když nemůžeš respektovat (z jakýhokoliv důvodu) moje www stránky a neustále napadáš něco, co máš potvrzeno v konkrétním testu od pastyrika, pak alespoň netvrď, že jsou někde bludy. Ono to spíše vypadá, že bludy píšeš ty!
Naposledy upravil(a) pavelh dne pát 29.08.2008 15:40, celkem upraveno 1 x.
pastyrik

#140 Příspěvek od pastyrik »

proc? je to tvuj nazor, proto mame kazdy svou hlavu a ne jednu spolecnou ...
niky79

#141 Příspěvek od niky79 »

pro niky89

To světýlko a sirénka ti asi bliká z jiného důvodu. Co já vím, tak se tím označují nebezpečné objekty...
Možná by jsi měl přestat věřit rádoby všelijakým neověřeným zahraničním zdrojům a více být patriot, zvláště, když to vypadá, že místní zdroje jsou relevantnější. Když nemůžeš respektovat (z jakýhokoliv důvodu) moje www stránky a neustále napadáš něco, co máš potvrzeno v konkrétním testu od pastyrika, pak alespoň netvrď, že jsou někde bludy. Ono to spíše vypadá, že bludy píšeš ty!

Ale ty proste ve svem clanku pises bludy, to proste nejde vyvratit ani obhajit, a proto to blika a houka. Jinak jsi mi z veku ubral 10 let, styd se :lol:
Naposledy upravil(a) niky79 dne pát 29.08.2008 15:55, celkem upraveno 1 x.
PiNa
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od PiNa »

pavelh píše: Možná by jsi měl přestat věřit rádoby všelijakým neověřeným zahraničním zdrojům a více být patriot, zvláště, když to vypadá, že místní zdroje jsou relevantnější. Když nemůžeš respektovat (z jakýhokoliv důvodu) moje www stránky a neustále napadáš něco, co máš potvrzeno v konkrétním testu od pastyrika, pak alespoň netvrď, že jsou někde bludy. Ono to spíše vypadá, že bludy píšeš ty!

a) konkrétní test od Pastyříka je stále v rovině, něco jsem si doma vyzkoušel a funguje mi to. Průkazná hodnota žádná.

b) video testy od Kiwiho jsou naopak zcela prokazatelné a lidi, kteří dané oblasti rozumí, je označili jako věrohodné a nezpochybnitelné.

c) pokud jsem první na světě, komu se podařilo dokázat, že XPS funguje, tak si to nenechám pro sebe a dám k dispozici video. Otázkou stále zůstává, proč toto už dávno neudělal výrobce, nebo někdo jiný z celého světa, když je to tak jednoduché ... čímž se oklikou vracím ke Kiwiho testům.

Nabádání k tomu, aby byl patriot v daných souvislostech vyznívá spíš hodně smutně. Úpřímně, rozhodně věřím víc zahraničním zdrojům, než partičce na RCMánii. Popřípadě věřím lidem, které znám osobně a kteří se signály živí. Jejich názor na XPS je stále stejný. Ale to už se opakuju.
Martin 'PiNa' Pilný
http://www.PiNa.cz
wolf
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od wolf »

niky79 píše:

Ja jsem tu kvuli bludum v tom clanku, diky kterym mam duvod rejpat do autora..........

Člověče nech už toho,pokud na jeho odpovědi mermomoci trváš, tak mu zavolej a nezasekávej to tady dalším balastem, jako teď já.

TO PASTYRIK:
Ještě ohledně toho Eclipse, jestli jsem dobře pochopil, bude pro tento vysílač k dispozici i normální výměnný modul.(krabička ze zadu)
niky79

#144 Příspěvek od niky79 »

PiNa píše:
pavelh píše: Možná by jsi měl přestat věřit rádoby všelijakým neověřeným zahraničním zdrojům a více být patriot, zvláště, když to vypadá, že místní zdroje jsou relevantnější. Když nemůžeš respektovat (z jakýhokoliv důvodu) moje www stránky a neustále napadáš něco, co máš potvrzeno v konkrétním testu od pastyrika, pak alespoň netvrď, že jsou někde bludy. Ono to spíše vypadá, že bludy píšeš ty!

a) konkrétní test od Pastyříka je stále v rovině, něco jsem si doma vyzkoušel a funguje mi to. Průkazná hodnota žádná.

Tomuhle moc nerozumim. Prosim o vysvetleni 8O
pavelh
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od pavelh »

wolf píše:
niky79 píše:

Ja jsem tu kvuli bludum v tom clanku, diky kterym mam duvod rejpat do autora..........

Člověče nech už toho,pokud na jeho odpovědi mermomoci trváš, tak mu zavolej a nezasekávej to tady dalším balastem, jako teď já.

TO PASTYRIK:
Ještě ohledně toho Eclipse, jestli jsem dobře pochopil, bude pro tento vysílač k dispozici i normální výměnný modul.(krabička ze zadu)

Ano, výměnný modul bude též ve výrobním programu , jen se neví kdy, stále se čeká na tu krabičku, Co se ale ví, že již mi pár lidí psalo, že stálým vyměňováním těch modulů si zničilo ten konektor na vysílači (ty jehly, co trčí z vysílače) a z toho důvodu raději chtějí modul, který se přidá dovnitř a přepíná se pouze vypínačem.
A prosím "legislativce" aby nekřičeli, nebo zas budem rozebírat, co už tu bylo a k ničemu to nevedlo!
pastyrik

#146 Příspěvek od pastyrik »

moje posledni poznamka k XPS :

panove. opravdu nehodlam nekoho presvedcovat jestli je neco takove nebo makove. stejne by to bylo asi marne. ja vim a to me staci.
ale pro ty co je to zajima mam vseobecne akceptovatelne reseni. mame tady v praze zastoupeni firmy Graupner, ktera ma monopol na veskery prodej vyrobku firmy X-Treme Power Systems (XPS) v evrope a ten prodava pod oznacenim IFS. U techto modulu inzeruje stejne jako XPS zminenou vlastnost - at se k tomu vyjadri oficialne oni. je to jejich povinnost a mate to z prvni ruky (oprava , druhe ale amici by se na nas dotaz asi vykaslali)
pokud neco inzeruji, musi to byt schopni dolozit. jinak se jedna o klamavou reklamu se vsim vsudy....
PiNa
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od PiNa »

pastyrik píše:moje posledni poznamka k XPS :

panove. opravdu nehodlam nekoho presvedcovat jestli je neco takove nebo makove. stejne by to bylo asi marne. ja vim a to me staci.
ale pro ty co je to zajima mam vseobecne akceptovatelne reseni. mame tady v praze zastoupeni firmy Graupner, ktera ma monopol na veskery prodej vyrobku firmy X-Treme Power Systems (XPS) v evrope a ten prodava pod oznacenim IFS. U techto modulu inzeruje stejne jako XPS zminenou vlastnost - at se k tomu vyjadri oficialne oni. je to jejich povinnost a mate to z prvni ruky (oprava , druhe ale amici by se na nas dotaz asi vykaslali)
pokud neco inzeruji, musi to byt schopni dolozit. jinak se jedna o klamavou reklamu se vsim vsudy....

Jak se k tomu toto rádoby zastoupení stavi je možné si přečíst zde:

http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom2. ... tec=965005

Mlha mlha ... sliby, chyby ... důkaz žádný. Důvod je jednoduchý, žádný takový důkaz totiž neexistuje. Proto jsem psal, že pokud jsi první, tak ven s tím a XPS a Graupner Ti bude vděčný ...
Martin 'PiNa' Pilný
PiNa
Kontaktovat uživatele:

#148 Příspěvek od PiNa »

pavelh píše:Co se ale ví, že již mi pár lidí psalo, že stálým vyměňováním těch modulů si zničilo ten konektor na vysílači (ty jehly, co trčí z vysílače) a z toho důvodu raději chtějí modul, který se přidá dovnitř a přepíná se pouze vypínačem. A prosím "legislativce" aby nekřičeli, nebo zas budem rozebírat, co už tu bylo a k ničemu to nevedlo!

Pavle ty si nedáš pokoj ... toto řešení je prokazatelně v rozporu se Všeobecným oprávněním VO-R/15/08.2007-27 a jeho provoz není legální. To, že si pár lidí ošoupe konektry, Tě přece neopravňuje propagovat něco, co není v souladu se zákonem. Na tom není co rozebírat.
Martin 'PiNa' Pilný
wolf
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od wolf »

TO PAVELH :

Tím "přidáním" do vysílače myslíš, že se tam musí naletovat, nebo je tam ten modul připojenej přes nějaký konektor, tak jak naznačoval o pár řádků výše Pastyrik u toho Graupnera.
pavelh
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od pavelh »

PiNa píše:
pavelh píše:Co se ale ví, že již mi pár lidí psalo, že stálým vyměňováním těch modulů si zničilo ten konektor na vysílači (ty jehly, co trčí z vysílače) a z toho důvodu raději chtějí modul, který se přidá dovnitř a přepíná se pouze vypínačem. A prosím "legislativce" aby nekřičeli, nebo zas budem rozebírat, co už tu bylo a k ničemu to nevedlo!

Pavle ty si nedáš pokoj ... toto řešení je prokazatelně v rozporu se Všeobecným oprávněním VO-R/15/08.2007-27 a jeho provoz není legální. To, že si pár lidí ošoupe konektry, Tě přece neopravňuje propagovat něco, co není v souladu se zákonem. Na tom není co rozebírat.

Přečetl jsem si - nekomentuji! Cokoliv totiž napíši, ihned je napadnuto a to nic nepropaguji jen zveřejňuji zkušenosti jiných!
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“