Podvod?

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
trey
Kontaktovat uživatele:

#136 Příspěvek od trey »

to je hajzl,rozbit mu hubu
Brabouk
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od Brabouk »

Dejte vědět, až ho někdo navštíví. :-):-)
mimin

#138 Příspěvek od mimin »

Čaute lidi. Nedalo mi to a musel jsem se tady registrovat. Nepročetl jsem celé tohle téma,ale jedno vím určitě, a sice to, že mě Slezák taky s největší pravděpodobností okradl a ne jen o "nějaké" letadýlko za pár korun (nikoho tím nechci urazit),ale o auto za 300 tisíc! Jsem to ale magor,že!!!??? Nicméně pořád normálně komunikuje, poslední dobou sice jen přes sms,ale přece! Tvrdí a slibuje (po mém důrazném telefonátu ve kterém jsem sliboval že se uvidíme osobně a že to s Ostravákama není jednoduché :lol: ), že do konce týdne dá vše do pořádku, takže do pátku čekám a potom se vydávám směr Pardubice a Skuteč!!! Ještě jedno chci říct, nechte těch keců o tom kdo by mu co udělal a pokud se věc nevyřeší, přidejte se ke mě! Najít se dá pomocí mého auta (SPZ) a když nás bude více, pravděpodobnost že ho najdeme bude daleko větší.
Jo a k těm příspěvkům od lidí kteří se ho zastávají chci jen říct, že to pokaždé byly příspěvky od "nováčků" a jak je známo, přihlásit se zde může každý (jeden člověk třeba tisíckrát) pokaždé pod jiným jménem takže bych tomu už teď ani nevěřil.
Koncem týdne se ozvu! Mějte se pěkně! Čus mimin
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“