Létání u Skuhrova "Na Vlně"
Já sem ve čtvrtek po práci zabalil Glidera a fičel na Vlnu. Potkal jsem tam Michala. Řekl bych, že ten bude mít brzo nalítáno víc hodin než my všichni dohromady
. Jinak ve čtvrtek bylo nádherně. To víkendové polétání bych z mé strany viděl taky až na neděli.
Optima II /2,4 GHz..Solius /2,4 GHz.
Šlehač NE SoloPro 328
Šlehač NE SoloPro 328
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
No parádička, tak teď začne to pravé období modelařiny
To bychom mohli zneužít Oťassova umu a dát mu prostor k návrhu "maketových" profilů kabinek ve 3D
Pak můžeme nechat na frézce vyrobit kopita...
(Jeden student ve škole mi v Solid Edge "něco" vyrobil, ale vytahování do profilu se mu moc nevyvedlo a já ve 3D zvládu maximálně kuličku...)
BTW díval jsem se Petře, jak jsi pěkně zapracoval na rozšíření informací nejen o modelech na sobinka.cz
(Jeden student ve škole mi v Solid Edge "něco" vyrobil, ale vytahování do profilu se mu moc nevyvedlo a já ve 3D zvládu maximálně kuličku...)
BTW díval jsem se Petře, jak jsi pěkně zapracoval na rozšíření informací nejen o modelech na sobinka.cz
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
Tak a je to tady
EPA 1200 na www.sobinka.cz
http://www.sobinka.cz/?url=/cs/epa1200/
Kabinky je potřeba udělat jen pro Mustanga a Lavočku, ostatní jsou již hotové u výřezů
EPA 1200 na www.sobinka.cz
http://www.sobinka.cz/?url=/cs/epa1200/
Kabinky je potřeba udělat jen pro Mustanga a Lavočku, ostatní jsou již hotové u výřezů
Budu potřebovat tak den na fyzické odměření trupů ( u 4 letadel ) a den na vytvoření modelů kabin. V tom nevidim problém
Vyfrézovat se to může nechat třeba v Liberci v CNC-Z, práce teď moc není, takže by to asi ani dlouho netrvalo. Dohodnem to v neděli.
Edit: Jéžíši Petře, není to křídlo u Corsaira nařezaný na nějak moc kusů? To nedám dohromady

Vyfrézovat se to může nechat třeba v Liberci v CNC-Z, práce teď moc není, takže by to asi ani dlouho netrvalo. Dohodnem to v neděli.
Edit: Jéžíši Petře, není to křídlo u Corsaira nařezaný na nějak moc kusů? To nedám dohromady
Šlehač NE SoloPro 328
Šlehač NE SoloPro 328
- petr-powder
- Kontaktovat uživatele:
otass píše:Edit: Jéžíši Petře, není to křídlo u Corsaira nařezaný na nějak moc kusů? To nedám dohromady![]()
TO DÁŠ !!! středová část se usadí do výřezu trupu, kde zůstane kousek i na usazení dolů skloněných částí křídla. Na všech částích křídel již jsou říznuté úkosy, tak nemusíš mít strach z dodržení úhlů
F4U Corsair je podle mého nejjednodušeji postavitelný model
Otass, ty jsi to vyhrál
Já sem se teď vrátil z letiště Radčice a v tomhle větru to fakt nejde. Vyhodil sem Wildu proti větru a po asi minutovém letu pozpátku na plný plyn jsem byl rád zá povedené přistání 200 metrů za mnou
Gilberta sem se položit do vzduchu neodvážil.
Gilberta sem se položit do vzduchu neodvážil.
Šlehač NE SoloPro 328
Šlehač NE SoloPro 328