Mam AeroFly Professional Deluxe 1.8.0.9 a instalace na Windows Vista byla bez problemu, i kdyz jsem preventivne radeji instaloval mimo "\Program Files\". Jede to v pohode, i kdyz u helicopter ma viditelne nedostatky ve fyzikalnim modelu (RealFlight G3 je realnejsi a na Vistach beha taky), ale zase se na to snadneji trenuje pro zacatecniky (muj pripad

.
PS: Mam Visty uz pul roku a jsem naprosto spokojenej, zpatky na Windows XP bych nesel. Beha mi na nich vsechno snad krome nastroju na kopirovani DVD...ale to jsem obesel pomoci VPC a stejne se zachvili neco objevi i pod Visty (pokud to uz neni). Visty jsou prece jen o krucek dal hlavne pro firmy (vyleps. recovery, shadow copy, bitlocker, online problem rep/sol, vylep. perf mon., indexace, IE7 prot.mode, podp. IPv6, podp. NAP, vylep. GPO a dalsi..).
Pamatuju si ze stejne podobne lidi nadavali pri prechodu z Win 2000 na XP, protoze situace byla obdobna - ze zacatku byl nedostatek ovladacu a nektere programy nebezely... a dneska? Kazdy at pouziva co mu vyhovuje, ja osobne bych dnes jiz s novym pocitacem kupoval Visty...ale kdyz ma nekdo doma hardware s ovladaci jen pro starsi Windows tak se samozrejme do Vist nepohrne to da rozum.