Simulator - AEROFLY

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
kroxigor

#136 Příspěvek od kroxigor »

rohe píše:A mě zase zajímá, jestli existuje nějaká mapka třeba pro svahové létaní. :roll:

Pokud se nepletu tak v základní výbavě je mapa hanggliding na které se lítá na svahu
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
rohe
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od rohe »

kroxigor píše:
rohe píše:A mě zase zajímá, jestli existuje nějaká mapka třeba pro svahové létaní. :roll:

Pokud se nepletu tak v základní výbavě je mapa hanggliding na které se lítá na svahu

Není to nic moc, ale už jsem si nějaký sehnal a jsem spokojen. :wink:
arda1
Kontaktovat uživatele:

AFPD

#138 Příspěvek od arda1 »

Chlapi nevíte někdo jaká je nejnovější verze AFPD a zda šlape bez problémů pod Vistama?
ICQ 638556901
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od Lindbergh »

No mně teda pod Vistama nešlapal. Zkoušel jsem to teda rozchodit s kamarádem ( IT ing. ) jen jednou a následně jsme zjistili, že mně pod Vistama toho nechodí na můj vkus moc. Pak se přidalo to věčný Visťácký otravování a dotazování, jestli chci opravdu udělat to či ono, jestli opravdu nechci udělat něco jiného, jestli to opravdu myslím vážně...atd... Došla mně trpělivost a kamarád měl co dělat, aby mě zadržel před tím, než jsem Visty rozšlapal i s obalem. Následně jsem telefonoval na podporu a požádal je o Downgrade na XP. Možná ale že jsem jen pořád moc naštvaný při vzpomínce na Visty a ty už mají x-tý servispack a maká to...
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
rohe
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od rohe »

Instalace na Wokna XP jde stejně jen z Vista Bussines a víc. Takže já spíš radím, vůbec je ani neinstalovat...... pokud je ovšem už nenajdete předinstalované na různých produktech. :lol:
MakoBear
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od MakoBear »

ani ne k tematu ale k vistam - to je neuveritelny shit, nedavno jsme zapolili s packalim bookem s oficialnimi vistami, pod kterymi nechodily jine sw, oficialni downgrade nebyl mozne - nebyly ovladace, neoficialni se podaril po laborovani s ovladaci, jedine co nepodarilo rozchodit byl cdma modem , to ze microsoft je arogantní vuci svym zakaznikum - na to jsem si zvykl, ale ze vyrobce prodava hw oficialne pouze na jeden os mi prijde prinejlepsim jako kartelová dohoda.
fakt by mne zajimalo co visty davaji komu co lepsiho oproti predchozim oknum, ty serepeticky ohledne pracovni plochy nepocitam... .-(
Ondra.T

AeroFly Professional DeLuxe x Windows Vista

#142 Příspěvek od Ondra.T »

Mam AeroFly Professional Deluxe 1.8.0.9 a instalace na Windows Vista byla bez problemu, i kdyz jsem preventivne radeji instaloval mimo "\Program Files\". Jede to v pohode, i kdyz u helicopter ma viditelne nedostatky ve fyzikalnim modelu (RealFlight G3 je realnejsi a na Vistach beha taky), ale zase se na to snadneji trenuje pro zacatecniky (muj pripad :-).

PS: Mam Visty uz pul roku a jsem naprosto spokojenej, zpatky na Windows XP bych nesel. Beha mi na nich vsechno snad krome nastroju na kopirovani DVD...ale to jsem obesel pomoci VPC a stejne se zachvili neco objevi i pod Visty (pokud to uz neni). Visty jsou prece jen o krucek dal hlavne pro firmy (vyleps. recovery, shadow copy, bitlocker, online problem rep/sol, vylep. perf mon., indexace, IE7 prot.mode, podp. IPv6, podp. NAP, vylep. GPO a dalsi..).
Pamatuju si ze stejne podobne lidi nadavali pri prechodu z Win 2000 na XP, protoze situace byla obdobna - ze zacatku byl nedostatek ovladacu a nektere programy nebezely... a dneska? Kazdy at pouziva co mu vyhovuje, ja osobne bych dnes jiz s novym pocitacem kupoval Visty...ale kdyz ma nekdo doma hardware s ovladaci jen pro starsi Windows tak se samozrejme do Vist nepohrne to da rozum.
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od Lindbergh »

To Ondra.T :Tak to tě chlape gratuluju, protože v mém okolí jsi první spokojený Visťák :D No jo no, máš holt kliku, bejt vyjímka co potvrzuje pravidlo...Tak si toho važ :!:
georg
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od georg »

Lindbergh píše:To Ondra.T :Tak to tě chlape gratuluju, protože v mém okolí jsi první spokojený Visťák :D No jo no, máš holt kliku, bejt vyjímka co potvrzuje pravidlo...Tak si toho važ :!:

Moji kamarádi zase dávaj na nové počítače XP, jelikož ty Visty co tam jsou je hrůza, osobně zatim to nemá cenu. Georg
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
jarb
Kontaktovat uživatele:

Jak editovat skin letadla v AFPD

#145 Příspěvek od jarb »

Zdravim :lol: , chtěl bych si "přebarvit" letadlo v AFPD ale nevím jak :cry: . V simulátoru je integrovaný editor, ale jím lze editovat jen letové parametry.... :cry: Neznáte někdo nějaký free software ve kterém je tato uprava možná?
FlyerMan

#146 Příspěvek od FlyerMan »

Jestli to ma jednotlive casti era nadefinovane v jednom obrazkovem souboru, tak na to snad staci malovani z Win :wink:
jarb
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od jarb »

No to pravě ne, zadný takový obrázkový soubor tam není.....:-(
tuhle metodu znám z FMS ale v AFPD to je soubor plný čísel.....:-)
Lindbergh
Kontaktovat uživatele:

#148 Příspěvek od Lindbergh »

Právě jsem dostal od kámoše do AFPD patch1.11.7.9. a nainstaloval ho. Po spuštění mně to však nadává, že mam mít OpenGL 2.0 a AFPD mně nejde spustit. Můžu ho samozřejmě odinstalovat a zpět nainstalovat, ale...Můžete mně někdo poradit, co s tím? V PC mam po win. pouze opengl32.dll a nikde na netu jsem žádné OpenGL2.0 nenašel...Možná, že jsem hledal blbě...nevím...Díky.
kroxigor

#149 Příspěvek od kroxigor »

Koukal jsem na OpenGL.org a verze 2.0 musí být podporována kartou a ovladačema pokud to výrobce gr. karty nemá pak OpenGL 2.0 nepoběží
aspoň tak jsem to pochopil
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od TomasC »

Mám Windows Vista Ultimate 64 a super !!! Verzi AFPD zkouknu doma. Nainstaloval jsem Windows Vista, vzal jsem CD aerofly, nainstaloval a létal. Video karta je součástí základní desky, takže výkon nic moc, ale 50fr/s to dá (1280x768) a já více nepotřebuji.

Win VISTA a zatím nemám jedinou špatnou zkušenost. Není to radikální zlepšení, ale spousta drobných vychytávek, který mi ztrpčovali život na XP je odstraněno. I když přiznávám, že spoustu servis nemám zpuštěno, protože mi nepřipadají nutné.
Windows Aero je těžce návyková záležitost. Dle ohlasů našich administrátorů, kterí instalovali server s integrovaným SP1, je tam i jisté zrychlení.
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“