psena píše:Hmm tak 20 baterek dam tak za 14 dni, asi vytahnu zasobu 4 baterek co mam schovany a kdyz pujdu litat tak bude 9 baterek za sebou

... protoze nejvetsi problem je vzdy vyjet za mesto. Ty asi mas misto na litani kousek ne? Nebo mas taky 10 baterek ze to zvladas bez nabijeni?
Jo jinak nerozumim, jak muzes viset v invertu kabinou k sobe a neumet ani trosku ocasem k sobe... co kdyz se ti to pretoci? Asi z toho umis vybruslit jinym zpusobem, protoze s tim uz divocis pekne, tak se prece muze stat ze najednou bude vrtas naopak ne?
Mám 5 baterek a 2 nabiječky. Jedna umí 4A a druhá 5A. Na to abych mohl lítat bez přestáky pořád dokoa, tak teoreticky stačí jenom 3 baterky.
S tím invertem je to tak, že si to prostě držím kabinkou k sobě. To je to samý jako když visíš normlálně. Taky když se učíš viset, tak si hlídáš aby se ti to neotočilo.
Na druhou stranu už jsem přežil takovejch krizovek že už se dokážu vymotat skoro ze všeho když je na to aspoň trochu vejšky. Jinak do toho invertu se dostávám taženým půlpřemetem a z pátky zase tlačeným půlpřemetem. V tom invertu paradoxně nemám ani tak problém udržet rovnováhu ve směru, jako spáš pracovat s kolektivem. Mozek nějak nechce chápat že míň je v invertu víc

Mám zafixováno že když je problém, tak je v první řadě potřeba přidat. Toho je samozřejmě potřeba se v invertu zbavit.
Další věc, kterou už mám natrénovanou, tak je místo klasickýho souvratu (stallturn) udělat tohle: Naletět si jako do souvratu, v úvrati ale udělat taženej půlpřemet a při klesání (v tu chvíli kabinkou od sebe) udělat půlvýkrut a podrovnat tažením. Pak to jde dělat ještě obráceně s tím že ten půlvýkrut se dělá při stoupání. Je to relativně jednoduchý a hodně efektní způsob jak se na kraji kvadrantu otočit
Jinak musím zaklepat, ale ještě ani jednou jsem nespadnul na ruce, nebo na oči. Vždycky to byla buď technika, nebo moje blbost že jsem si něco nezkontroloval nebo jsem si něco blbě nastavit. Tuším ale že s tím jak začínám víc blbnout, tak to brzo přijde.