T-rex 550E
nechci se nikoho dotknout, ale zazněla tady reakce ....myslím, že její znění bylo něco ve smyslu "počkej až ti přijdou nějaké zmrdíky" tak nevím jestli je to projev nějakého snobizmu či co. Já také létal ty veleslavné hyperiony, staral jsem se o ně a nabíjel ani ne 2C, po 200 cyklech šli stejně do kelu a teď se mi s nima 450pro sotva zvedne, avšak stejně dlouhou dobu mám i baterie turnigy a kupodivu ty ještě tahají a objednal jsem ji spoustu mimo to, i do aut atd a všechny makají suprově, nevím nedokážu posoudit komu přišel zmetek, ale i kdyby mi mezi 10 bateriemi přišel zmetek tak uštetřím mraky penež oproti hepyriunům, které mají mít 4 krát delší životnost, nakonec stejně i ty dělaj v Číně vedle ve fabrice. Teď používám nanotechy a do velikosti 450 vyjdou na nějakých 450korun, nevím proč bych měl platit stále těch 1200 za hyperion....má někdo rozumné vysvětlení?
- Kenny McCormick
zaujimave, to mas tie Turnigy - 40C?lexlutor píše: po 200 cyklech šli stejně do kelu a teď se mi s nima 450pro sotva zvedne, avšak stejně dlouhou dobu mám i baterie turnigy a kupodivu ty ještě tahají
Zatial som pouzil na zaciatok zippy 3ks 20C /na 450tku/ vydrzali asi 60-70 cyklov, teraz mam zippy 6ks 25C, 3ks zmekli tiez po 60 cykloch, este su ako tak lietatelne, jedna ma 80 cyklov a je tvrda ako dalsie dva co maju len 30 cyklov. 100 cyklov vsak tazko dosiahnu, iba ak s nimi budem napajat nastenne hodiny. Nabijane vynimocne 2C, vecsinou 0,8C.
Napriek tomu mi stacia, sezonu podrzali a dalsiu sezonu idem skusit nano-techy...
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
- gamer007
- Kontaktovat uživatele:
To je divný, asi mám nějaký zázračný TGY 20C 2ks maj pořád dost štávy a to jsem nedávno škrtral všechny čárky a napsal 100cyklů. Další dvě 25C maj cca. 50 cyklů a nepoznám mezi nima rozdíl. Tušim že po zimě už makat moc nebudou, ale za tu cenu víc než pohodička. Z jara určitě nanotechy 450tce pořídim, v 600E 25-50C zatím fungujou dost dobře, ale po 20 cyklech nejde soudit...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
Futaba T8FG,GT3C
Zdravim. Chcu se zeptat. Myslite, ze je ok, kdyz pouziju na baterie-regluator konektory XT60. Nerad bych, aby se mi za letu roztekly. Kdybych to mel shrnout, tak z cele rady konektrou, ktere jsem zkousel (napr. cervene Tecka, modre EC3) mi prijdou XT60 jako nejlepsi. Nekdo mi rikal dej tam banaky (MPJ), ale ja preferuju konektory v jednom kuse. Ted mam na bateriich (6S 4500 mAh) cervene 4mm bullet-connectory. Coz jsou vlastne banaky v pouzdre. Vypadaji ze zvladnou mnohem vetsi proud, ale precejen bych je rad prepajel na ty XT60ky. Podle parametru by mely zvladnou stalych 60A. Tak snad to nebude problem.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Imm0rta1 píše:Zdravim. Chcu se zeptat. Myslite, ze je ok, kdyz pouziju na baterie-regluator konektory XT60. Nerad bych, aby se mi za letu roztekly. Kdybych to mel shrnout, tak z cele rady konektrou, ktere jsem zkousel (napr. cervene Tecka, modre EC3) mi prijdou XT60 jako nejlepsi. Nekdo mi rikal dej tam banaky (MPJ), ale ja preferuju konektory v jednom kuse. Ted mam na bateriich (6S 4500 mAh) cervene 4mm bullet-connectory. Coz jsou vlastne banaky v pouzdre. Vypadaji ze zvladnou mnohem vetsi proud, ale precejen bych je rad prepajel na ty XT60ky. Podle parametru by mely zvladnou stalych 60A. Tak snad to nebude problem.
Pokud budeš rozmejšlet přepájení + skum prdum celí nový konektory....... MPJ
Tak ja teda dam na vasi radu a prepajim to na konektory MP-JET. Jen me zarazi jedna vec. Rikate, ze mate 4mm, ale ja zadne takove v nabidce nevidim http://www.mpjet.com/news/index.php?lang=cz. Ktere by to mely byt? Ja to vidim spis na ty 3,5 mm.
Naposledy upravil(a) Imm0rta1 dne čtv 28.10.2010 17:56, celkem upraveno 1 x.