Spektrum DX8 zkušenosti a pod.
Já jí teď taky po 2 měsících provozu poslal s poťákem křidýlek do servisu (házelo to až 48% výchylky, sotva, že jsem nerozsekal letadlo). V pondělí se mi vrátí, tak snad bude vše OK.
Naposledy upravil(a) elektrik dne sob 21.05.2011 17:38, celkem upraveno 1 x.
Katana MX, Click 3, Toro 900, Scimitar, TBS Discovery, DX9
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
psena píše:Ja nemam zatim jedinej problem, mam ji od brezna a denne v provozu.
Stejne jako ja. Mam ji od unora a zatim zaden problem. Jsem s ni maximalne spokojeny. Akorat se me tykalo prvni oznameni ohledne kompatibility s DSM2 prijimaci od 7 kanalove rady dolu, ale to mi nijak nevadilo pac pouzivma setovy 8 kanal a 6 kanalovy DSMX prijimac a tam je to v pohode.
- Jindra_S
- Kontaktovat uživatele:
Takže nové série problémy s potenciometry nemají?
Protože počet reklamací popisovaný na tomto i zahraničních fórech je docela zarážející. Na druhou stranu, uvádí se i příklady Futaby a tuším i Aurory, u kterých první kusy měly také problémy.
S jakou přesností teď potenciometry drží středy? (+/- 3%) ?
Protože počet reklamací popisovaný na tomto i zahraničních fórech je docela zarážející. Na druhou stranu, uvádí se i příklady Futaby a tuším i Aurory, u kterých první kusy měly také problémy.
- elektromodely
Jindra_S píše:Takže nové série problémy s potenciometry nemají?
bežne +/-1%
- Jindra_S
- Kontaktovat uživatele:
Elektromodely, zeptám se tě jako prodejce - jak hrozný ten počet reklamací DX8 byl? Někde jsem četl, že problémy s potenciometry mělo až 65 procent DX8, čemuž se mi nechce věřit. Pokud k tomu přidáme problémy s VF díly, které tady někdo popisoval, pak by bylo spíše nepravděpodobné, že člověk koupí dobrou soupravu.
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
toto zaujima aj mna, a ci teraz su uz vsetky predavane kusy bezproblemove, co sa tyka tychto zavad.Jindra_S píše:Elektromodely, zeptám se tě jako prodejce - jak hrozný ten počet reklamací DX8 byl? Někde jsem četl, že problémy s potenciometry mělo až 65 procent DX8, čemuž se mi nechce věřit. Pokud k tomu přidáme problémy s VF díly, které tady někdo popisoval, pak by bylo spíše nepravděpodobné, že člověk koupí dobrou soupravu.
Logo600SX • Spitfire Mk XVI (3D tlač) • Futaba 14SG
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
Re: Spektrum DX8 zkusenosti sem
vedel by mi niekto sem postnut linky na vsetky bulletiny co boli k DX8, idem ju kupit a pre istotu si v predajni preverim ci nahodou nepatri do nejakej z vadnych serii.
Tohle najdeš přímo na produktové stránce DX8 na webu horizon hobby 
Tom
- HynX
- Kontaktovat uživatele:
ano ja viem, len to tam nejak nemozem najst, ta ich stranka je pre mna neprehladna. ak vies kde su, pls postni mi link, dik.baui píše:Tohle najdeš přímo na produktové stránce DX8 na webu horizon hobby