Za čitelné a rozumné názvy témat - anketa

Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
Odpovědět

Přesouvat vlákna s nečitelným názvem

Anketa končí za ned 04.03.2012 17:37

ANO
57
57%
NE
21
21%
Je mi to jedno
22
22%

Celkem hlasů: 100

Zpráva
Autor
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

Re: Za čitelné a rozumné názvy témat - anketa

#136 Příspěvek od rampa_mckvak »

zdekar píše:(tento prispevek byl napsan z mobilu)

Kecáš. Nevěřím. Napsal jsi to jen aby byl klid?[/quote]
Jo napsal jsem to, že to je z mobilu jako vyjádření absurdity toho, že pokud to někdo napíše, je vše OK a je mu odpuštěno a pokud to nenapíše je na něj nahlíženo jako na provokatéra, který schválně nechce používat diakritiku, i když by snadno mohl. ;-)[/quote]

Ale kdepak. Žádná absurdita. Pouhopouhá slušnost, pravda a důvěra. Ale to se dá dnes těžko vyžadovat. Co by tomu řekli ostatní že jsem slušnej, pravdomluvnej a věřím, nebo důvěřuji. Nikoliv výmysly a lži. :wink:
Co neubrzdíš neukecáš.
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#137 Příspěvek od pkotatko »

Pisu stridave ze tri pocitacu. Ani jeden nema ceskou klavesnici. Vim, ze to nejak jde prepnout, ale fakt se mi nechce prelepovat klavesy. Po pameti psat neumim.
Takze, pokud psani bez diakritiky je az takovy problem, pak dobrovolne prosim admina o BAN.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#138 Příspěvek od TomasC »

tak to je trošku divné....

Protože se zde vede debata o Názvu vlákna, tak jsem se na tebe v tomto smyslu podíval, jak jsi na tom. Založil jsi od celkem 42 vláken.

Zde jsou ukázky několika z nich:
viewtopic.php?t=8561 sky-lady učitel žák
viewtopic.php?t=17688 Regulátor SPIN v heli
viewtopic.php?t=18624 Jak začít?
viewtopic.php?t=19483 manuál ASP 180 čtyřtakt
viewtopic.php?t=20548 Modelářská pouť AMG Mýto
viewtopic.php?t=24582 nákup na Flying-Hobby
viewtopic.php?t=25856 Align 3G FLB - návod
viewtopic.php?t=27001 Bezpádlovka Align 450
viewtopic.php?t=30394 Docela slušnej kalkulátor
viewtopic.php?t=38472 věžové jeřáby - nabídka práce
viewtopic.php?t=40498 výběr motoru pro 90E
viewtopic.php?t=41552 Co koupit? (Podruhé) (6-7kilo)
viewtopic.php?t=41741 řazení příspěvků-heli-pro admina
viewtopic.php?t=44151 Krtek nespí

Je vidět, že když se chce, tak to jde. Když se nechce, tak to prostě nejde....
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od pkotatko »

V Africe jsem zhruba dva roky. Posledni ze dvou notasu co jsem si privezl sem z CR se rozloucil nekdy v zari - rijnu lonskeho roku. Do te doby jsem psal vsechno s diakritikou. Samozrejmne i bezne prispevky. Vzdyt se podivej. Prover si to kdyz neveris tomu co pisu. Diakritika mi zadny problem nedela. Kdyby to bylo mozne, pouzivam ji i nadale. To neni o lenosti. Novy notas jsem uz kupoval tady, protoze jsem ho potreboval ted hned. A ver mi, tady jaksi CZ klavesnice nevedou.
Ano, jasne mohu si privezt v lete az pojedu domu na dovolenou treba externi klavesnici, doinstalovat do Win ceske znaky atd. Ale, je to opravdu nutne ?
Petr
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od TomasC »

Věřím. Jen jsem chtěl ukázat druhou stránku "tvrdého" postoje.

Pošli adresu, pošlu ti přelepky na klávesnici :mrgreen:

Nebo, pokud budeš zakládat téma a psát název, tak to odklikej pomocí "Klávesnice na obrazovce". Ty dvě, tři slova tě snad neumoří. :wink:
pkotatko
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od pkotatko »

No, myslim ze v tomto pripade byla ukazka "tvrdeho" postoje lehce mimo. Ale fajn, vysvetleno. :wink:
Dobře, tak já to budu řešit tímto způsobem. Ale fakt jen nadpisy :wink:
Vis, ze jsem az do ted ani netusil ze neco takoveho jako klavesnice na obrazovce vubec existuje...
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od TomasC »

Díky,
občas se klávesnice na obrazovce hodí.
pepin

#143 Příspěvek od pepin »

Upřimě moc nechápu,co tu vubec řešíte,já jsem rád,že mluvim a píši trochu česky,světový jazyk mě ani nešmrncnul,ale vubec nevnímám,když někdo nepoužívá diakritiku,většinou si toho všimnu až když na to někdo v tématu upozorní.

upřimě,já bych třeba raději na své otázky dostal odověd----radu jak problém řešit,jestli to bude i s háčkama a čárkama mi je uplně jedno a pokud tu odpověd bude znát japonec,který jakš takš za deset minut zvládne trochu češtinu a písne mi odověd,budu víc v pohodě,než za spisovnou slohovou práci která mi řeší leda tak----------

jak psal Abu,nedělám moc odstavce,to je fakt,klidně mohu svuj text poslat nějakému svému adminovi -sekretářce a ona ho muže nejdřív upravit,s tím nemám problém,s děláním odstavcu,jak se zdá tak ano,asi s tím moc nehnu.

podle mě jen blbnete----hrubky v nadpisech by admin opravit měl,občas to bouchne i mě a to nejsem na Y--I žádný cimprlich.

Samozřejmě nejluxusnější řešení by bylo,jako vstupní testík pro členství na RC mánii vyplnit nejdřív nějaký IQ test a slohový diktát,no a kdo neprojde,tak má smolíka a hotovo,ono taky nedej buh,aby kdejakej blbec lepil letadýlka z depronu,žejo. :roll:

nejsem naprdlej,ani nijak dotčenej,jen mi přijde hloupé umravnovat a poučovat lidi zajímající se o modelařinu---dost z nich možná z určitých duvodu utíká od reálného života třeba právě k těm prkýnkum a lepidlu---no tak jim to dejte pořádně sežrat.
Abu
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od Abu »

Pepine, ono to zase neni takove drama. Aspon ja to tak smrtelne neberu. Podporuju Tomasuv pristup, ze nadpis (nazev vlakna) by mel byt srozumitelny, vystizny, s diakritikou a bez chyb. To snad nema s IQ testama nic spolecnyho. Kdyz mi nefunguje regulator a nevim co s tim, tak je prece daleko logictejsi nazvat vlakno "Nefunguje Turnigy 30A" nez neco jako "Sakra honem POMOC!!!".

A ty odstavce ti, jak videt, jdou vyborne. Ono se to pak hned lip cte, nez kdyz je to 18 radek vkuse bez mezery.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
pepin

#145 Příspěvek od pepin »

myslím,že by bohatě stačilo,pokud někdo má v nadpisu gramatickou chybu,opravit mu to červeně,stejně jako ve škole,pak už je jen na něm,jestli si dá tu práci a přepíše to správně,podle mého poučnější a učelnější,nežli mu posílat zprávy at si nadpis opraví,klidně to muže být ve stanovách mánie,pokud bude někdo trucovat----znovu a znovu to na truc přepisovat špatně,dostane ban a hotovo----časem si alespon ten nadpis raději každý ohlídá,aby nebyl za troubu---diakritika je podle mého každého věc,kdo to nechce číst,nemusí,já se také nečertím,že někdo píše do větronu anglicky a vesele v tomto mě neznámém jazyku komunikuje na českém serveru.Spíš mě ted teda trápí,že když jsem dal odkaz na nějakou fotku na Leguanovské stránky,tak jsem porušil pravidla,páč tam nebyl přímý zpětný odkaz na RC mánii,vzhledem k tomu,že Honza pověsil letadla na hřebík,o stránky se nestará a má uplně jinou zábavu,těžko se bude patlat s nějakým zpětným odkazem----myslím,že se začíná trošku přehánět,na druhou stranu to chápu---výsledek ovšem takový,že nelze pak dotazovanému prostě odpovědět---něco třeba ukázat.
Homer.Simpson

#146 Příspěvek od Homer.Simpson »

pepin píše:...tak jsem porušil pravidla,páč tam nebyl přímý zpětný odkaz na RC máni...

Ide skorej o to aby si si nerobil reklamu na svoje stranky, bez toho aby si na oplatku neurobil reklamu RCmanii :wink:
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
Abu
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od Abu »

Odkaz na nejakou fotku z Leguanovych stranek sem klidne dat muzes, tim zadna pravidla neporusujes.
Neco jineho jsou Bossakovy odkazy na stranky sveho zamestnavatele.....
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
pepin

#148 Příspěvek od pepin »

Abu píše:Odkaz na nejakou fotku z Leguanovych stranek sem klidne dat muzes, tim zadna pravidla neporusujes.
Neco jineho jsou Bossakovy odkazy na stranky sveho zamestnavatele.....

já mám pocit,že už mi nějaký odkaz právě zmizel,ale třeba jsem ho jen neodeslal,to je taky možný.
zdekar

#149 Příspěvek od zdekar »

Abu píše:tak je prece daleko logictejsi nazvat vlakno "Nefunguje Turnigy 30A" nez neco jako "Sakra honem POMOC!!!".

Logičtější to možná je, ale nevystihuje to tu rychlou potřebu rady... takže ideálně "Sakra honem POMOC!!! - Nefunguje Turnigy 30A" ;-) :D
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
zdekar

#150 Příspěvek od zdekar »

pepin píše:...výsledek ovšem takový,že nelze pak dotazovanému prostě odpovědět---něco třeba ukázat.

Jo, s tím jsme taky měly problém... bohužel jak se ukázalo, tak jakýkoliv zpětný odkaz nestačil (musel být jasně viditelný na první straně), což se nehodilo do struktury našeho webu, takže nakonec jsme smazali i ten zpětný odkaz co tam byl původně a prostě odkazy nedáváme, i když někdy by se tím třeba začátečníkům dalo poradit, jelikož kvalitních článků je tam dost. Ale co naděláme. Jediná možnost jak poradit daným odkazem je někde jinde...
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Odpovědět

Zpět na „O tomto fóru“