Upřimě moc nechápu,co tu vubec řešíte,já jsem rád,že mluvim a píši trochu česky,světový jazyk mě ani nešmrncnul,ale vubec nevnímám,když někdo nepoužívá diakritiku,většinou si toho všimnu až když na to někdo v tématu upozorní.
upřimě,já bych třeba raději na své otázky dostal odověd----radu jak problém řešit,jestli to bude i s háčkama a čárkama mi je uplně jedno a pokud tu odpověd bude znát japonec,který jakš takš za deset minut zvládne trochu češtinu a písne mi odověd,budu víc v pohodě,než za spisovnou slohovou práci která mi řeší leda tak----------
jak psal Abu,nedělám moc odstavce,to je fakt,klidně mohu svuj text poslat nějakému svému adminovi -sekretářce a ona ho muže nejdřív upravit,s tím nemám problém,s děláním odstavcu,jak se zdá tak ano,asi s tím moc nehnu.
podle mě jen blbnete----hrubky v nadpisech by admin opravit měl,občas to bouchne i mě a to nejsem na Y--I žádný cimprlich.
Samozřejmě nejluxusnější řešení by bylo,jako vstupní testík pro členství na RC mánii vyplnit nejdřív nějaký IQ test a slohový diktát,no a kdo neprojde,tak má smolíka a hotovo,ono taky nedej buh,aby kdejakej blbec lepil letadýlka z depronu,žejo.

nejsem naprdlej,ani nijak dotčenej,jen mi přijde hloupé umravnovat a poučovat lidi zajímající se o modelařinu---dost z nich možná z určitých duvodu utíká od reálného života třeba právě k těm prkýnkum a lepidlu---no tak jim to dejte pořádně sežrat.