T9x s ER9x na 3,5m větroně?
Re: T9x s ER9x na 3,5m větroně?
Tak to sem měl vždy obrovskou kliku že sem na žádnýho takovýho nenarazil, Futabu sem nikdy neměl.
JMalikove prirovnania sú ako keď si chcú ísť chlapi do hospody zahrať karty a on ich bude desiť tým, aké prísne pravidlá platia v herniach v Las Vegas.
Ako keď chcem ísť na dedinskú zábavu a on ma bude oblbovať tým, že vo Viedni na Opern Bal musím ísť v smokingu.
Ako keď chcem ísť na dedinskú zábavu a on ma bude oblbovať tým, že vo Viedni na Opern Bal musím ísť v smokingu.
- RiMr
- Kontaktovat uživatele:
pepin píše:RiMr píše:Pepine, při vší úctě, to už jsou ale teda hodně vývody a konstrukce z cesty... Že ty něco popíjíš?
od července pouze čajeJInakl Rimre, že ti ten turnigáč nakonec opravdu nestačil na celou cestu modeláře
Pepine, konstrukce "na toho modeláře si musím dát pozor, má v ruce T9x = socka nebo škrt = když mi spadne na model, nedostanu z něho přiměřený obnos" je... dětinská...
Ubezpečuju tě, že jsem při svých modelářských a foto-video nákupech a prodejích přišel "obchodně" do styku s hodně lidmi a ti největší škrti a frflali byli velmi často velmi movití, soudě podle modelů, vozového parku či nemovitostí. Ale škrti jsou i mezi sociály, zkrátka, toto tvoje poměřování rozumu lidí a jejich ochoty k nějakým úhradám či čemu podle typu rádia skutečně vzbuzuje dojem nějaké intoxikace
Ale už tě myslím trochu znám a vím že to myslíš dobře, jen prostě někdy tak nějak překvapíš
A k tomu rádiu, já jsem vybíral kvalitnější rádio už několik let zpátky, to není žádné tajemství. A jen T9x a těm věcem nalepeným kolem vděčím za to, že jsem po oserech s Dx6i mohl bez přeskakování k dalším rádiím vydržet až do DC-16. A kdyby vyšlo dřív nějaké rádio s Fasstem s telemetrií, tak bych do něho šel asi ještě dřív.
Mám s T9x s různými moduly (stále v jednom rádiu) nalétané stovky hodin a respektuju jeho schopnosti a možné závady. Ale, budu se opakovat po stopadesátkrát, jsou tu jiné rádia, podle mého názoru mnohem horší, se kterým když si majitel stoupne ke tvému éru, tak tebe i jiné nechá v klidu a může o něm básnit týden. Ale ta T9x zkrátka "nastavuje nemilosrdně zrcadlo měšťácké společnosti, v níž je dolar alfou a omegou života"
Nic kluci, jdu točit a střihat, moc se tu nerafejte a už toho JMalika nechte na pokoji, jako jeden z mála "T9x bijců" má argumenty které mají v naprosté většině případů hlavu a patu! Jde pak akorát o interpretaci a chytání za slovíčka. Jednoznačná pravda neexistuje, tak to prostě je.
Běžte rači lepit, za chvilku jsou tu Velikonoce a zelená travička, pěkné obláčky a dva tři měsíce pěkného jarního poletování, než ty mrchy začnou kousat, tak ať máme s čím poskakovat po louce!
JMalik píše: Ferté a podobné podniky jsem nedával za příklad proto, abych dokázal, že tam dotyčný s T9X létat nemůže, ale proto, že se tam se scházejí modeláři se značnými zkušennostmi a znalostmi a ti roztřídili výbavu letadel podle spolehlivosti ...
Tak po tomto článku:
http://planet-soaring.blogspot.fr/2013/ ... alert.html
budú musieť to roztriedenie asi zmeniť.
Jen víc těchto článků od atto.... Hele nás nevyděsíš.
Moje T12 FG šlape jako má a tyhle problémy rozhodně nemám. To že jsem za tohle rádio dal balík, ještě neznamená, že jsem nějakej rentier, ale dlouho jsem zvažoval do čeho jít. Po odlítaný sezoně rozhodně nelituju. Futaba prostě funguje, ona nepotřebuje nějaký monitory síly signálu atd. prostě funguje .
Nelítám vůbec s ničím a jen teoretizuju ...
ST píše:Jen víc těchto článků od atto.... Hele nás nevyděsíš.Moje T12 FG šlape jako má a tyhle problémy rozhodně nemám.
Tak ona i T9X spoustě lidem funguje jak má a nemá problémy, které se vyskytují u některých kusů.
Chlapi, vy mě vždycky vážně pobavíte. Je jedině dobře, že si ST koupil T12FG a ne novou T14SG. Ono u té nové už totiž asi neplatí, že "prostě funguje", ona totiž dostala indikaci síly signálu 
---
Abych byl alespoň trochu k tématu. Sám bych T9X k řízení nepoužil a to ani EPP, jelikož mi nevyhovuje chod kniplů, přijdou mi hračkoidní. Na lepší si holt zvykne člověk rychle. Pokud je ale majitel s vysílačkou spokojen, tak proč ne. Když byla T9x zkontrolovaná a delší dobu odzkoušená provozem, tak bych se toho nebál... moc. Tam už je podle mě jediná "šance" selhání a to, že odejde potenciometr. To je celkem snesitelné riziko. Při započítání na co všechno se dá spadnout a jaká je pravděpodobnost tam.
---
Abych byl alespoň trochu k tématu. Sám bych T9X k řízení nepoužil a to ani EPP, jelikož mi nevyhovuje chod kniplů, přijdou mi hračkoidní. Na lepší si holt zvykne člověk rychle. Pokud je ale majitel s vysílačkou spokojen, tak proč ne. Když byla T9x zkontrolovaná a delší dobu odzkoušená provozem, tak bych se toho nebál... moc. Tam už je podle mě jediná "šance" selhání a to, že odejde potenciometr. To je celkem snesitelné riziko. Při započítání na co všechno se dá spadnout a jaká je pravděpodobnost tam.
Kluci - pánové - nechtěl jsem zasahovat do téhle jistě velmi plodné dikuse
Ale nepatří to do sekce T9? Jinak pro některé(on už bude vědět o koho jde) - běžte si raději vydrandit kolobrnu
Radek
ICQ 638556901
-
jozefbb
- Kontaktovat uživatele:
T9x s ER9x na 3,5m větroně? Este raz
Neuvadzam to znova , preto ze by som niekoho chcel nastvat, ale preto, ze vo vlakne bolo uverejnenych 150 prispevkov o vselicom, ale nikde som nezbadal zakladnu vec, nemam tuto vysielacku, ale vo vsetkych mne precitanych prispevkov o tejto vysielacke , sa mi zda ze so ziadnym prijimacov nedisponuje s fail safe. Ak je to tak, tak odpoved je uplne jednoducha . Nie je vhodna na riadenie 3,5m vetrona, pretoze je predpoklat, ze jeho vaha presiahne 0,9kg. Takze tuto podmienku nesplnaju ani dalsie stanice. Pripadny argument, ze si zapamata posledny stav neobstoji, podmienky su stanovene jasne a akakolvek debata je zbytocna. A skutocne pochybujem, ze stanica za 50€ by to dokazala.
Re: T9x s ER9x na 3,5m větroně? Este raz
Řešilo se to i v tom vlákně. Pokud t9x použít, tak ne s FlySky, ale FrSky, kde kromě telemetrie je i Fail Safe.
hele asi nema cenu ti rikat ze timhle si nahravas na mega flame ...
je to otazka bezpecnosti a svedomi ... vic asi nema cenu rikat ...
je 3,5 metrovka a 3,5 metrovka ... a je i urcita vazba cena modelu cena vybaveni ...
a moznych skod ... neosadim na Dodge Challenger protektory ... treba budou dobry, ale treba se mi v zatacce rozletej ...
treba s tou devitkou bude litat bez problemu a treba budes mit problem a posles 4 kilove ero do neceho a pak si to budes vzcitat ...
ja pro svuj klid radsi priplatil, treba sem nemusel ale spim klidneji ,,,
je to otazka bezpecnosti a svedomi ... vic asi nema cenu rikat ...
je 3,5 metrovka a 3,5 metrovka ... a je i urcita vazba cena modelu cena vybaveni ...
a moznych skod ... neosadim na Dodge Challenger protektory ... treba budou dobry, ale treba se mi v zatacce rozletej ...
treba s tou devitkou bude litat bez problemu a treba budes mit problem a posles 4 kilove ero do neceho a pak si to budes vzcitat ...
ja pro svuj klid radsi priplatil, treba sem nemusel ale spim klidneji ,,,
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
jozefbb píše: Nie je vhodna na riadenie 3,5m vetrona, pretoze je predpoklat, ze jeho vaha presiahne 0,9kg. Takze tuto podmienku nesplnaju ani dalsie stanice. Pripadny argument, ze si zapamata posledny stav neobstoji, podmienky su stanovene jasne a akakolvek debata je zbytocna.
Tomu moc nerozumím, jakého problému se týká překročení váhy 0,9 kg v případě absence Fall save --třeba i jeho záměrného nenastavení ?
- MarthiR
Nemáš Fail safe ? tuhle otázku už neřeš, kup tohle a máš to co chceš !
http://www.emotors.cz/prijimace-rx/1793-failsafe.html
http://www.emotors.cz/prijimace-rx/1793-failsafe.html
Minulost: T9X,Graupner MZ 24 Hoot, Futaba T10J
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
Součastnost : Návrat k Graupner MZ 24 Hoot
V kazdou denni dobu a rocni obdobi se podepisu pod to, co ti tadi Milan Nes.
Pro me je RC souprava o jistote a cistem svedomi, rozhodne ne o tom resit, jestli bude fungovat. Uz z tveho opakovaneho dotazu plyne, ze si nejsi jisty ani jeji nejzakladnejsi funkci (schopnost bezpecne ridit model) a neradis se mezi jeji skalni obhajce. Proc tedy radeji nekoupit neco otestovaneho od renomovane znacky a radeji misto reseni nejit na pivo?
Jen na okraj, open source podle me v radiu nema co delat. Zvlast pokud se bavime o necem jinem, nez pulkilovem houboletu.
Pro me je RC souprava o jistote a cistem svedomi, rozhodne ne o tom resit, jestli bude fungovat. Uz z tveho opakovaneho dotazu plyne, ze si nejsi jisty ani jeji nejzakladnejsi funkci (schopnost bezpecne ridit model) a neradis se mezi jeji skalni obhajce. Proc tedy radeji nekoupit neco otestovaneho od renomovane znacky a radeji misto reseni nejit na pivo?
Jen na okraj, open source podle me v radiu nema co delat. Zvlast pokud se bavime o necem jinem, nez pulkilovem houboletu.
Tom
baui píše:Jen na okraj, open source podle me v radiu nema co delat. Zvlast pokud se bavime o necem jinem, nez pulkilovem houboletu.
Pardon, ale neda mi to: Takze treba kdyz Futaba pouzije zlib na kompresi dat (vsadil bych se ze to dela, to delaji vsichni), stava se tim automaticky z jeji vysilacky shit?