Dneska vůbec nefoukalo a tak jsem dal odpoledne další dva lety s FLAIR. Na jejich základě jsem provedl další úpravu - přes závěsné U-čko jsem přetáhnul bužírku tak, aby se o ně nic nezachycovalo. Při jednom letu mi totiž padák táhnul na stranu. Proletěl jsem tedy těsně kolem sebe a viděl, že jedna řidička šla od pracky pilota rovnou do oka na popruzích, zatím co ta druhá se sekla pod U-čko a šla nejprve pod závěsný šroub a pak teprve k oku, což ji zkrátilo. Teď už je to pořešeno a nemůže k tomu dojít.
Večer jsem nabíjel baterky a sváděl boj, zda vyrazit na noční let, nebo ano. Bylo z toho ano, vyrazit. Takže FLAIR měl dneska i noční křest. Nádhera, moc se mi to líbilo. Žena fotila a natáčela, bohužel až za letu se zjistilo, že jsem zapomněl foťák natvrdo nastavit na fix zaostření na nekonečno. Tím pádem se moc nechytal. Ale pro náhled to stačí a tak sem s omluvou za kvalitu dávám pár záběrů.
Nějaká videa jsou tu:Noční start Vidět je celkem houby, ale pro představu by to mohlo stačit.
Noční let Něco z letu, místy vidět je, místy nic moc. A to mezipřistání byl spíše omyl než záměr.
Noční přistání Přistání, taky spíše jen pro představu než kvalitní záběr.
Příště budu moudřejší a foťák nastavím na fix nekonečno. To by mělo dopadnout lépe.