Videa nejen začátečníků 2

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
bimov.m
Kontaktovat uživatele:

Re: Videa nejen začátečníků

#136 Příspěvek od bimov.m »

Něco málo z mého létání na Broumovsku

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QH5xEEwvYjk[/youtube]
Easysrar II + Guardian +Turnigy 9XR , DJI Phantom 4 ,
miťo

#137 Příspěvek od miťo »

Okolí Plzně a tři dny ranního vstávání na pátou:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=29dYvs-t9vc[/youtube]
10 bublinkoletů, F450 jako TBS Discovery, DX6, vimeo.com/martinkatera
Karlosino

#138 Příspěvek od Karlosino »

Ahoj,tve zabery pomerne pekne.Kdo ma rad prulety pod mosty a mezy strony, tomu se to musi libit.Jen se mi zda trochu zbytecne,pridat komentare v kolik si musel vyskocit z pelechu, abys to natocil,kolik km si ujel na kole atd...
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#139 Příspěvek od Hoki »

Karlosino píše:Ahoj,tve zabery pomerne pekne.Kdo ma rad prulety pod mosty a mezy strony, tomu se to musi libit.Jen se mi zda trochu zbytecne,pridat komentare v kolik si musel vyskocit z pelechu, abys to natocil,kolik km si ujel na kole atd...

V titulkách po filmu taky se píšou jména prvního či druhého osvětlovače, trenéra zvířat, apod. Zajímá Tě to? Asi né a nečteš to. Je to Míťovo info pro zajímavost a kdo nechce, nemusí to vnímat tak soustředěně.
miťo

#140 Příspěvek od miťo »

Karlosino píše:Ahoj,tve zabery pomerne pekne.Kdo ma rad prulety pod mosty a mezy strony, tomu se to musi libit.Jen se mi zda trochu zbytecne,pridat komentare v kolik si musel vyskocit z pelechu, abys to natocil,kolik km si ujel na kole atd...

Děkuji za poměrnou pochvalu. Stručný koment u videa je pro info těm, co se chtějí podívat a znát pár slov ze zákulisí. Nemyslím si, že by moje video bylo jen o průletech pod mosty a mezi stromy. Zapomněls třeba na krajinky. Ale člověk se nemůže zavděčit všem, to je mi jasné. :roll:
MEK
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od MEK »

Jen to tam dál piš, patří to k tomu, protože to není prdča něco natočit a má to s tím videem souvislost. :-)
miťo

#142 Příspěvek od miťo »

Trocha hraní si s mým synem. Magnum je prostě éro pro radost a dá se s ním létat i v lese. Oba jsme si to moc užili a autíčko taky přislo vhod.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1u3Cb9UxplM[/youtube]
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od Hoki »

miťo píše:Trocha hraní si s mým synem. Magnum je prostě éro pro radost a dá se s ním létat i v lese. Oba jsme si to moc užili a autíčko taky přislo vhod.

Pěkný záběry, jako vždy. Už jsem taky majitelem Magnuma, ale stavím si zrovna balsového akrobata, tak to nebude hned. Můj Magnum je zvětšený, jak jsi poradil a podle letových vlastností uvidím, zdali pod něj dám kamerku
A propo, jak máš uchycenou kamerku pod Magnuma? Vždyť je na výšku docela ....
Pekacek77
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od Pekacek77 »

Jedno převážně samokřídlaté video, které názorně ukazuje, že malé a lehké samokřídlo je použitelné jen ráno a večer, jinak poskakuje v turbulencích (a to foukalo opravdu málo).[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_1c8dw1iPlA[/youtube]
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od Hoki »

Pekacek77 píše:Jedno převážně samokřídlaté video, které názorně ukazuje, že malé a lehké samokřídlo je použitelné jen ráno a večer, jinak poskakuje v turbulencích (a to foukalo opravdu málo).

A nebylo to rukama? :D Taky hezký záběry a s turbulencí mám též zkušenosti. To když jsem na natáčení udělal dvoumotoráka s profilem E-205. Hodný, stabilní, klouzavý, ale citlivý.
http://www.rcalbum.cz/model/4488-avric.html
Pekacek77
Kontaktovat uživatele:

#146 Příspěvek od Pekacek77 »

Hoki: tak se samokřídlem se nechá létat pomalu i ve vichřici a je to takový nezmar, ale prostě i malé poryvy větru ho nakopávají, i když ze země není nic patrné a model poslouchá, video je nanic. Když jsem na 1200mm samokřídlo pokusně dal tažný motor a dlouhý trup se směrovkou, bylo to krásně klidné a tiché 8)
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od Hoki »

Pekacek77 píše:Hoki: tak se samokřídlem se nechá létat pomalu i ve vichřici a je to takový nezmar, ale prostě i malé poryvy větru ho nakopávají, i když ze země není nic patrné a model poslouchá, video je nanic. Když jsem na 1200mm samokřídlo pokusně dal tažný motor a dlouhý trup se směrovkou, bylo to krásně klidné a tiché 8)

Jen jsem si rejpnul pilote, neber to vážně.
Jinak s Torem-900 nejvíce v 15ms a to na půl plynu stálo na místě, ale o to větší zábava. Ale s kamerkou na čumáku videa jen za klidu .... Ale jak už jsem psal bráchovi, mám Magnuma o něco zvětšeného a uvidím, zdali to bude hodné a vhodné na kamerku.
miťo

#148 Příspěvek od miťo »

Hoki, takhle:
Přílohy
20150808_205220.jpg
20150808_205227.jpg
Hoki
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od Hoki »

miťo píše:Hoki, takhle:

Jojo, už chňápu. To abys po přistání nepotkal krtinec nebo šneka.
A ta křídla, to jsou sundávací jako celek se spodní části trupu a nebo jenom povolíš pod otokovkou trup a křídlo vysuneš dozadu? Jsem to ale zvědavej, co? :) Vidím tam Big pant.
miťo

#150 Příspěvek od miťo »

Trochu delší video, ale nechtělo se mi to půlit na dva díly kvůli třem skladbám hudby, leda na třetiny..ale ne, nechal jsem to v kuse

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ai8kjxob9l4[/youtube]
Zamčeno

Zpět na „Letadla - začátečník“