Amper píše:to je blbe pocasi po celem uzemi republiky ? Podobne diskuse vetsinou probihaji v zime
Počasí je dobrý. Kolega mě při dopoledním lítání zmiňoval, že je tu veselo. Tak jsem si taky, přiložil polínko
Amper píše:to je blbe pocasi po celem uzemi republiky ? Podobne diskuse vetsinou probihaji v zime
Tomix píše:1. Opt.- rychlé nastavení vysílae:
Kontrast, Telemetrie, Hlasitost,cas zapnutého podsvitu, Intensitu podsvitu.
Trvalo mi 2 minuty zistit kde to je aj zo stiahnutim navodu cize blby priklad.
To se zase musím Jeti zastat - záleží jen na tobě, zda pořídíš levněji základ a dokoupíš moduly, které potřebuješ, nebo si připlatíš a máš full verzi sw.Tomix píše:Semi neviem ako je to na jeti ja som iba mrkol do manualu tiez mam taranisa ale nemam rad ak sa zatracuju ine znacky.
Uprimne trosku ma zaskocil sposob ako jety predava svoje radia.
Opravte ma ak sa mylim ale kupim radio dajme tomu za 700e pride mi domov a musim ho zaregistrovat na ich stranke a potom mi da moznost dokupit dalsie softverove vylepsenia?
Pride mi to ako keby vyrabaly iba jeden druh respektivne dva (palcove a pultove) a iba softverom obmedia funkcie.
Tomix píše:Semi neviem ako je to na jeti ja som iba mrkol do manualu tiez mam taranisa ale nemam rad ak sa zatracuju ine znacky.
Tomix píše:Pride mi to ako keby vyrabaly iba jeden druh respektivne dva (palcove a pultove) a iba softverom obmedia funkcie.
Tohle ale nechce nikdo slyšet!Tomix píše:1. Opt.- rychlé nastavení vysílae:
Kontrast, Telemetrie, Hlasitost,cas zapnutého podsvitu, Intensitu podsvitu.
Trvalo mi 2 minuty zistit kde to je aj zo stiahnutim navodu cize blby priklad.
Autoři videí jistě dělají záslužnou práci a jejich snahou je aby to pochopil každý (tolik k délce). Kdo má trochu základy programování alespoň vyšších programovacích jazyků (nemyslím tedy progr. vysílačů atd.) ten se bez videa snadno obejde a v manuálu stačí kouknout jen do některých kapitol (zkratky). Chce to - vzít si to do ruky a používat selský rozum. Na videa o upgrade, flashování a pod. je dobrý kouknout, ta jsou krátká a ušetří čtení (i když je to v češtině).vitahavlicek píše:co nechce nikdo slyset ?
ze se v navodu da najit za dve minuty to co se muzete dozvedet po zhlednuti hodinoveho videa ?