Guppy
Re: Guppy
zas som trošku pokročil pri stavbe Guppy, dieli sú zatiaľ polotovar treba to dobrúsiť a zlepiť
viď pár foto z mobilu
- Přílohy
Futaba FC-16, Frsky Taranis +, Fun Cub, Easy star, Easy glider4, Filip600T, kopia Tourist elektro,
ani jsem nevedel jaka se tu vede o tomto letadelku debata! take si prihreju trochu polivcicku.
vyhlizel jsem si jednoduche male ero vhodne na svah a kdyz jsem videl v kolika verzich guppy existuje padla volba na nej. uvidime co se z toho vyloupne?! zmenil jsem profil, konstrukci kridla mam polys+dyha, ocasky ne ve tvaru "T" ale motejla tedy "V" a par dalsich drobnych zmen... no uvidime snad to i poleti. ero delam bez motoru a hmotnost bez potahu kridla, nejakeho laminovani gondoly a elektroniky 400g-zamer dokoncit stavbu na 600g mozna jentak tak splnim, ale na svahu ve fucaku se nejaky ten gram strati... 
Brabouk píše:Uz dlouho po nem koukam a tak jsem vcera vytiskl hotliner kridlo a pustim se do stavby. Je to nadherny ero. Uz aby to litalo![]()
Jdu do něj- schválně kdo ho bude mít hotovýho dřív jo?
ICQ 638556901
- rbiciste
- Kontaktovat uživatele:
arda1 píše:Brabouk píše:Uz dlouho po nem koukam a tak jsem vcera vytiskl hotliner kridlo a pustim se do stavby. Je to nadherny ero. Uz aby to litalo![]()
Jdu do něj- schválně kdo ho bude mít hotovýho dřív jo?Radek
Pokud by jsi chtěl mít nečestnou výhodu, tak http://www.lasermodely.cz/ dodává laserem řezané výřezy. Možná mají i formu na laminátový trup. Já ho asi před rokem koupil na modelbazaru a forma byla taky k mání.
Radovan
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
taktik píše:Zdravím. Jsem na začátku stavby z výřezů Lasermodely s křidélky. A teď váhám, kormidla na panty nebo použít izolepu. Jak to máte vyřešený vy ? Dík.
Scotch 3M crystal tape
OK2WY
- rbiciste
- Kontaktovat uživatele:
taktik píše:Zdravím. Jsem na začátku stavby z výřezů Lasermodely s křidélky. A teď váhám, kormidla na panty nebo použít izolepu. Jak to máte vyřešený vy ? Dík.
U mně lenocha vítězí izolepa, resp. 3M Blenderm nebo Scotch 3M Crystal Clear jak bylo řečeno.
Radovan
tiež sa mi nepáčia hranaté tvary, len to bude dlhšie trvať, aby sa mi trup podaril obrusiť tak, aby to bolo súmerné 
Futaba FC-16, Frsky Taranis +, Fun Cub, Easy star, Easy glider4, Filip600T, kopia Tourist elektro,