Heli HK-450 z HC
- Kenny McCormick
Mám dotaz: Jaký jsou potřeba imbusy a šroubováky na sestavení? Chtěl bych pořádný od HUDY, ale nevím jaký rozměry jsou potřeba. Jak se znám tak bych vzal něco co bych pak vůbec nepotřeboval 
Naposledy upravil(a) Kubajz dne pát 04.12.2009 16:02, celkem upraveno 1 x.
Tak dneska mi po cca měsíci přišlo HK. V době objednání tu v kovu neměli, takže pro začátek snad bude stačit ten ten plast. Co mě nemile překvapilo, byla kvalita listů. Jsou plastový, zkroucený s nějakou tyčkou uprostřed. Ani je tam nebudu dávat. Chci se zeptat, kdo plastovu hlavu nahrazoval tou kovovou :
http://hobbycity.com/hobbycity/store/uh ... e._(4MM_FS)
jestli nebyl nějaký problém s tou hlavní hřídelí. Na plastový je 5mm a na kovový 4 mm. Tak jestli se musí vyměnit i všechny ložiska a to hlavní ozubený kolo nebo jak to je? díky
http://hobbycity.com/hobbycity/store/uh ... e._(4MM_FS)
jestli nebyl nějaký problém s tou hlavní hřídelí. Na plastový je 5mm a na kovový 4 mm. Tak jestli se musí vyměnit i všechny ložiska a to hlavní ozubený kolo nebo jak to je? díky
- Kenny McCormick
- bflame
- Kontaktovat uživatele:
450ka
Ok chlapi idem po dlllhom rozmislani do hk-cka
Po precitani 91 stran tejto temy, dva krat!
Som objednal v kove, zatial iba kostru
na ceste je uz aj dx6i aj PHOENIX simulator, tak som zvedavy.
Elektroniku objednam neskor zatial si ho peclivo zlozim (ked dojde).
Dufam ze nebudem mat potom vela dotazov ale vy aj tak isto poradite jak vas tu spoznavam
Po precitani 91 stran tejto temy, dva krat!
Som objednal v kove, zatial iba kostru
na ceste je uz aj dx6i aj PHOENIX simulator, tak som zvedavy.
Elektroniku objednam neskor zatial si ho peclivo zlozim (ked dojde).
Dufam ze nebudem mat potom vela dotazov ale vy aj tak isto poradite jak vas tu spoznavam
DX7s + Phoenix protos 500
Od HUDY stačí 1,5mm imbus.Ten je super.Budeš potřebovat ještě 2mm na listy,ale to už stačí nějakej obyč.Kubajz píše:Mám dotaz: Jaký jsou potřeba imbusy a šroubováky na sestavení? Chtěl bych pořádný od HUDY, ale nevím jaký rozměry jsou potřeba. Jak se znám tak bych vzal něco co bych pak vůbec nepotřeboval
-
ËWRYBADY
- Kontaktovat uživatele:
Čau.Tak HK-450MT mi už v pondělí přišlo a jak jsem slíbil napíšu rozdíly mezi T-rexem 450 SE V2 a tim HK.Když to přišlo a vybalil jsem to tak se mi to líbilo..Vše šlo pškně volně žádný větší vůle(jen na cyklice a vůle na ocasním rotoru)Tak jsem začal přestavovat rám do karbonovejch bočnic.V rámu byly lepený asi jen 2 šrouby! Ale s tím se dalo počítat...Do rámu jsem z HK použil 3 kovové přepážky s ložisky,spodní plastové plato(nesedí moc dobře,ale jde to) a šrouby(ty mi přišly docela v pohodě.Jinak jsem zbytek dal z T-rexe.Pak jsem začal dávat do kupy ocasní rotor.Vůle se mi odstranit nepovedla a stejně kvalita byla o dost nižší než u T-rexe. Takže jsem tam dal z T-rexe.Pak jsem nasadil rotorovou hlavu,která se mi na HK zdála nejkvalitnější.Mýlil jsem se!Už jsem to měl všechno složené a když jsem vše zkoušel jak to chodí,tak jsem objevil,že v hlavě chybělo dokonce jedno ložisko!!!
.Hlava samozřejmě byla lepená jen na půl
.Něco jo něco ne.Takže jsem hlavu sundal a použil z ní jen kámen rotorové hlavy a gripy.
Takže když to shrnu:Použito z HK-3kovové přepážky s ložisky,šrouby,spodní plast. plato rámu,grypy,kámen roto. hlavy,řemínek a hlavní a autorotační kola včetně ložiska.
Není toho moc no..
Ale pro toho kdo by chtěl jen tak poletovat,tak po nějakých úpravách se to dá dostat do vzduchu..Co sem mohl použít komplet tak to byl jen rám.
Prostě T-rex je lepší a je to jasný.Než to přišlo tak jsem si myslel že to bude stajná nebo aspoň hodně podobná kvalita jako je T-rex.Ale neni.
Dneska jdu zalítávat,tak se uvidí.Kdyžtak to vyfotim a pak někomu můžu poslat fotky na mail a ten by je se mohl dát..Já to neumim..
Takže když to shrnu:Použito z HK-3kovové přepážky s ložisky,šrouby,spodní plast. plato rámu,grypy,kámen roto. hlavy,řemínek a hlavní a autorotační kola včetně ložiska.
Není toho moc no..
Ale pro toho kdo by chtěl jen tak poletovat,tak po nějakých úpravách se to dá dostat do vzduchu..Co sem mohl použít komplet tak to byl jen rám.
Prostě T-rex je lepší a je to jasný.Než to přišlo tak jsem si myslel že to bude stajná nebo aspoň hodně podobná kvalita jako je T-rex.Ale neni.
Dneska jdu zalítávat,tak se uvidí.Kdyžtak to vyfotim a pak někomu můžu poslat fotky na mail a ten by je se mohl dát..Já to neumim..
Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
Futaba 8FG
Díky za srovnání ËWRYBADY.Moc jsi mě nepotěšil,ale originál je prostě jen jeden.Já jsem s vrťasem zatím úspěšně poskakoval a při třetí baterce už i zavisel,ale odešel mi převod na jednom servu,takže čekám na balíček z HK.
Pro mě je už úspěchem,že se mi HK-450MT podařilo poskládat a zprovoznit do letu-schopného stavu,protože jako spousta lidí tady,jsem s vrtulníkama měl tu čest jenom na simu.Do T-rexe asi jen tak nepůjdu,na to mé poskakování zatím stačí HK-čko a časem se uvidí.
Pro mě je už úspěchem,že se mi HK-450MT podařilo poskládat a zprovoznit do letu-schopného stavu,protože jako spousta lidí tady,jsem s vrtulníkama měl tu čest jenom na simu.Do T-rexe asi jen tak nepůjdu,na to mé poskakování zatím stačí HK-čko a časem se uvidí.
-
Hali
- Kontaktovat uživatele:
zdravim panove.
Pri nastavovani HK mi odeslo jedno servo na cyklice (HXT900), proste vyjelo na doraz a momentalne chova velice podivne. Muzu ho nahradit nejakym jinym (mysleno vyrobce, typ atd..) nebo je lepsi mit vsechny serva na cyklice od jednoho vyrobce a stejne? nechce se mi cekat mesic na balik z HC tak ze bych tam hodil nejake bud co am doma nebo koupil priblizne stejne.
diky
Pri nastavovani HK mi odeslo jedno servo na cyklice (HXT900), proste vyjelo na doraz a momentalne chova velice podivne. Muzu ho nahradit nejakym jinym (mysleno vyrobce, typ atd..) nebo je lepsi mit vsechny serva na cyklice od jednoho vyrobce a stejne? nechce se mi cekat mesic na balik z HC tak ze bych tam hodil nejake bud co am doma nebo koupil priblizne stejne.
diky
[url=http://www.spotreby.cz/honda-civic-d15z8-84-kw-0-hp-a4070/][img]http://www.spotreby.cz/sigs/ico_1_4070.gif[/img][/url]
Hali: Vyzkousej dat jiny a pak si rychleji zahybat vyskovkou. Pokud cyklika nebude hrabat do kolektivu mohlo by to teoreticky byt OK. Ale jsem si skoro jisty ze to chodit nebude. Kdysi davno my shorelo servo v blade cp tak jsem dal stejny typ a bylo to nepouzitelny (2serva stare jedno nove), pri packovani to hrabalo do kolektivu a vrtulnik lital metr nahoru a dolu. Nakonec jsem musel koupit vsechny 3 najednou aby to nejak chodilo.
Byt tebou ty zbyle 2 serva si dam do lodicky a na cykliku dam nejake poradne. Servu ktere shori samo na stole bych opravdu neveril a urcite bych si to nedal do heli.
Byt tebou ty zbyle 2 serva si dam do lodicky a na cykliku dam nejake poradne. Servu ktere shori samo na stole bych opravdu neveril a urcite bych si to nedal do heli.
T-Rex 600N Spirit, Tx Aurora.