Rozhodne nevylezla spotreba o 10A a nezkratil se ani letovy cas o minutu.
Sab goblin 700
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sab goblin 700
Dala jsem na Logo na zkousku misto 96mm vrtulku 106mm a nec vyrazneho se ve spotrebe nezmenilo. Nic ceho bych si vsimnul.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
Screwball671 píše:Já jsem to myslel spíše obecně, jestli když na 700 místo 105 dám 115mm list, jestli je potom nějákej viditelnej rozdíl v zatížení pohonu.
Jestli cítíš, že 105mm není ono, tak není co řešit. To, co tě trápí bych nebral v potaz.
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Do stavebnice 700 Competition se davaji uz z fabriky 115mm listy.
- Screwball671
Kluci nebojte, mě drží ocas jak přibitej, jenže na 1850 ot/min, teď jsem nastavil lowRPM 1100 a už to není takový skálopevný, což je logický a s tím jsem i počítal, proto chci zkusit 115mm listy abych to kompenzoval a tím pádem mě zajímalo to zatížení, ale když je to zanednatelný tak je v klidu objednám
.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
Na těchto otáčkách ti nepomůže nic. 115mm bude lepší, ale vrtulka bude mít i tak problém.
bavarianDemon 3X a 3SX
Pánové, máte někdo na Goblině 700 podporu 3-tího ložiska na motoru ? Pokud ano, jak ji přidělat do desky, na které je motor. Musí se tam vrtat díry,nebo je to nějak ,,spešl" přidělané ? Díky za případné info.
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Díky za obrázek. Už se to vyrábí
Zítra by to mohlo být hotovo. jen se zeptám, ty vrtané díry, není tam málo místa , díky tomu vařezanému kruhu ?
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
úplně ideální to není ,ale většinou materiálu se to dotýká a řemen to pak tlačí do té části která přiléhá ,podle mě není co zkazit
T-rex 550X, MZ-24pro
Ok, díky . Tohle jsem právě řešil s kolegou,co mi to bude zítra vrtat. Z toho jsme měli nejvíc obavu.
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
Na svem Goblinovi 700C mam za sedm tydnu sedmdesat letu. Dlouho jsem teto heline odolaval a dlouho jsem ji nechtel. Z nejruznejsich duvodu. Jako s jinymi helinami, prosel jsem si par detskych nemoci, neco noveho jsem se priucil a neco objevil.
Za tech sedmdesat letu nebylo treba nic menit, vsechno je jak nove. Musim rict, ze Logo 600 dostalo skoro dovolenou. Daleko radeji si vezmu Goblihu. Ano, castecne radost z nove hracky, ale asi daleko vice neco jako opojeni z toho jak ta helina leta. Logo je takove, jak to napsat, proste je na nem videt, jak mu svedci trosku jemnejsi zachazeni. Nema moc rado, aby se s nim triskalo z jednoho konce letiste na druhy. Na technicke 3d ( ktere neumim ) je to skvela helina.
Goblin je zvire. S tim me zase vubec nebavi letat ohleduplne. Ten si proste rika o hrube zachazeni a ocividne si v tom libuje. Jsem rad ze jsem si ho poridil.
Ne, tohle nema byt reklama. Je mi jedno kdo s cim leta a kdo kolik ceho proda. Jen jsem mel proste nutkani tohle napsat.
Za tech sedmdesat letu nebylo treba nic menit, vsechno je jak nove. Musim rict, ze Logo 600 dostalo skoro dovolenou. Daleko radeji si vezmu Goblihu. Ano, castecne radost z nove hracky, ale asi daleko vice neco jako opojeni z toho jak ta helina leta. Logo je takove, jak to napsat, proste je na nem videt, jak mu svedci trosku jemnejsi zachazeni. Nema moc rado, aby se s nim triskalo z jednoho konce letiste na druhy. Na technicke 3d ( ktere neumim ) je to skvela helina.
Goblin je zvire. S tim me zase vubec nebavi letat ohleduplne. Ten si proste rika o hrube zachazeni a ocividne si v tom libuje. Jsem rad ze jsem si ho poridil.
Ne, tohle nema byt reklama. Je mi jedno kdo s cim leta a kdo kolik ceho proda. Jen jsem mel proste nutkani tohle napsat.
pkotatko píše:Probehlo par zmen....![]()
Podle výrazu ve tváři toho ptáka... tak se mu to asi moc nelíbí ne ?? Ale jinak vypadá to hezky
- Screwball671
A jak to létá s tím třílistem?
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant