Helimaniacs Team Brno III
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Helimaniacs Team Brno III
Ja taky, ale do Hradiste..
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
MikSyn píše:Jedu
Idu zítra dopo. Počasí vydrží !!
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
prtka píše:Idu zítra dopo. Počasí vydrží !!
To doufám!
Tom
prtka píše:Idu zítra dopo. Počasí vydrží !!
Tak to by bylo špatný kdyby vydrželo, protože jak tak koukám, tak ve Slatině prší
Digis píše:prtka píše:Idu zítra dopo. Počasí vydrží !!
Tak to by bylo špatný kdyby vydrželo, protože jak tak koukám, tak ve Slatině prší
Tak ve Slatině nepršelo, tak už nevím čemu věřit. Dostal mě radar, kterej ukazoval ve Slatině zelený fleky a nakonec bylo jen zamračeno. Už se nedá věřit ničemu
Já jsem celý víkend out
Jedu až v po na 6:00 a 19:00 před a po šroubárně..
paveld píše:Já jsem celý víkend out![]()
Pavle ale to je u tebe naprosto normální, spíš napiš až budeš moct.
Dneska jsem se vydal na DP s tím, abych si občas zalítal s partou. Ale nakonec jsem lítal i na DP sám. Mít to 20km tak budu pěkně naštvanej.
Nevim nas tam bylo asi 5 ...urcite jsi byl na DP?? 
Od 10:00 jsem tam byl já.
tak nevím kde jsi byl ........
Futaba
Futaba
Dnes jsem lital jako smyslu zbaveny ...... napred mi to furt kmitalo, ale stahl jsem si kalhoty o 1cm niz a najednou se stal zazrak v bigbenu jsem se posral a bylo vymalovano .....

Logo 600 + spirit
prtka píše:Od 10:00 jsem tam byl já.tak nevím kde jsi byl ........
V 10.00 jsem měl všechny baterie vybité a vjížděl do myčky. Vyrážel jsem totiž už o půl deváté, pro jistotu bezvětří