gamer007 píše:Pls nejsou nikde informace jak sestavit FBL hlavu ze setovky? Nějak nemůžu sestavit gripy na příčnou. Ložiska jsem do gripů nandal podle návodu i s 0,2mm podložkou mezi axiálem a radiálem. A ted nevim jestli mám blbou příčnou hřídel nebo podložky mezi grip a kámen. Když dám podložky cca. 2,5mm tak tam chybí kousek k dotáhnutí a když dám ty užší podložky cca. 1,8mm tak mi zas čučí příčná moc ven. Poradíte?
http://www.msheli.com/Manual/Vbar_conversion_r01.pdf Je to pro starou verzi kitu ale hlava je stejna. Ma tam byt hlavne delsi hridel a silnejsi vymezovaci krouzky. Jinak vse stejne. Normalne to pritahni, gumy v hlave se stahnou, pokud je to jinak OK.
Debzon jsem to nenasel Tak to tam radši dám ty slabší kroužky a ještě to vypodložim za gumama těma 0,2mm podložkama. Když bych to dtáhnul s těma silnějšíma kroužkama, tak se grip bude otáčet ztěžka. Až koupim delší příčný tak to dám podle návodu. Díky...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS Futaba T8FG,GT3C
Tak jsem dnes vlastní blbostí havaroval Dostatečně jsem nezasunul konektory a v bočním tic-toc najednou vše vyplo. Vrtulník padl na zem jak hruška rovnou na hlavu. Škody cca za 1500,-, takže pohodička, ale měl jsem bezpádlo pod hřídelí a ta se zarazila dovnitř. Výsledek? Hlavní hřídel prošla HC3-SX jako nůž máslem. Ani se mi to nechce fotit, jak jsem nas***ý! Tímto se škody pádu zněkolikanásobily!
Ach jo
bavarianDemon 3X a 3SX SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
boZZda píše:Hlavní hřídel prošla HC3-SX jako nůž máslem. Ani se mi to nechce fotit, jak jsem nas***ý! Tímto se škody pádu zněkolikanásobily!
- ty máš s těmi bezpádly docela pech. Jak jsi trefil toho fogla, tak jsi taky přišel o bezpádlo.
U toho ptáka to neřeším, protože to byla smůla. Tohle mě štve, protože to byla moje blbost a navíc je to vážně pech. Píšu to do tohoto vlákna, aby nikoho nenapadlo dát bezpádlo pod hřídel. Opravdu špatný nápad.
tak to je teda poriadna smola! havarka to musela byt slusna ked zostalo energie na prerazenie domceka aj bezpadla:( verim ze si nasraty, ale fotka by bola urcite zaujimava.. este otazka: ako zaistit konektori? zda sa mi ze som na howkingovom LAcku videl nieco na zaistenie ale nie celkom som to pochopil...
fire píše:zda sa mi ze som na howkingovom LAcku videl nieco na zaistenie ale nie celkom som to pochopil...
- no na zasunuté konektory přilepíš oboustranku (třeba tu pod gyro) v tolika vrstvách aby to vyšlo zarovno s rovinou krabičky bezpádla/přijímače a na povrch přilepíš klasickou izolačku půl na krabičku, půl na oboustranku. Drží dostatečně a je to rozebíratelné.
Naposledy upravil(a) Howking dne čtv 23.02.2012 22:19, celkem upraveno 1 x.
Nevim jak na Robbe , ale na V-Bar jsem videl prodavat krabicky za par dolaru. Treba to je fakt jen povrchovka, mel jsi to rozdelat. Stejne zaruka uz asi neplati
Hdle i kdybych vyměnil krabičku, tak bych tomu nevěřil. Já ti nevím jak moc to ta hřídel prorazila a co případně poškodila. Pošlu výrobci a uvidím.
Budu raději, když mi řekne, že to je kaput, než abych se s tím snažil lítat a případná havárie by mě stála několikanásobně víc. Chci to dát do Goblina.
keby aj bezpadlo funguje, ranou mohol by poskodeny jeden alebo viac senzorov, nahodou to potom zdvihne a vplyvom malych vibracii to zacne blbnut, to nestoji za risk. som zvedavy co ti vyrobca odpise, podla mna tam nie je co opravovat. mne z microbeastu odpisali ze oprava nie je mozna.. len vymena za novy kus. SMD suciastky ti nebude nikto vymienat...