Phoenix RC

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
match-bu

Re: Phoenix RC

#1396 Příspěvek od match-bu »

Prosím poraďtě jak nahrát do Phoenix 5 češtinu?

Mám originál klíč, ale o instalační CD jsem přišel při stěhování.
Simulátor jsem koupil cca před 7 roky kyž vyšla první česká verze asi se jednalo o verzi 3 už si to nepamatuju..
Tenkrát jsem to měl na nainstalované na počítači s Windovs XP, ten schořel kvůli vadnému zdroji :cry:

Nyní jsem zkoušel stáhnout nějakou instlaci verze 3, a nainstalovat na počítač s Windows 7, ale simulátor nelze spustit.
Po nahrátí Updatu na verzi 5 jde sice simulátor spustit, ale nemám češtinu jako jsem předtím měl. Bez češtiny mi nejde nastavit všechna menu, tak aby modeli byli "reálné" dle mích skutečných. :cry:

Prosím poraďe mi jak nahrát češťinu do verze 5, nebo mi prosím poskytňete nějaký staší update s češtinou.

Děkuji
Heřman
VTjr

#1397 Příspěvek od VTjr »

Mne se osvědčilo zálohovat si plnou instalaci Phoenixu tedy všechny soubory z c:\ProgramFiles\PhoenixRC a taky z c:\Users\...\My Documents\PhoenixRC\. Když pak přeinstalovávám systém nebo potřebuji dostat Phoenix na jiný PC, tak nainstaluji z instalačky obstarožnou verzi 3 a pak ty složky přepíšu z té zálohy. Instalátor tak udělá potřebné zápisy do registru a nainstaluje DirectX, ale já mu do ním vytvořených složek jen "podstrčím" aktualizovaný obsah přesně na tu verzi co právě provozuji. Vyhnu se tak zdlouhavému a často problematickému upgradování na aktuální verzi, jakož i natahování objemných dat nových modelů a scenérií jakož i jazykových lokalizací.
Ačkoli mám rychlé připojeni k Internetu, tak stejně to selhává, poněvadž problém bývá většinou na straně jejich serveru, který často ty celosvětové požadavky prostě nezvládá. :wink:
Naposledy upravil(a) VTjr dne stř 07.10.2015 11:52, celkem upraveno 1 x.
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
match-bu

#1398 Příspěvek od match-bu »

Mě nejvíc vadilo že jsem cca měsíc ladil model a pakupdatu to vždy zmizelo.
Prostě si program ndokáza pamatovat uživatelvá nastavení a tenkrát poslední update co jsem dělal někdy v 2005 nebylo možné ani manuálně přetáhnout nastavení(nebylo to konpatibilní)

Tenkrát jsem to vyřešil nafonením menu nastavení, dělal jsem si i zálohy manuelně stžených Updatů, ale ani tato data již nemám.

Manželka párkrát putila děti po jejich zásahu nešel několikrát načíst HDD a data zněj něco se podařilo vytáhnout ale vesměs to byla data se špatným pořadím prostě chaos který nešel ručně opravit.

Verzi 3 se mi již podařilo nainstalovat, funguje mi když nezměním adresář instlace .
scarabeus

#1399 Příspěvek od scarabeus »

Cestina by tam mela normalne jit sama prepnout, v menu. Pokud chybi, je neco vazne divne. Tak jako tak je to jen soubor, staci ho tam nahrat.

Kdyz jsem to tehda prekladal, dodal jsem jim to v naprosto surove forme a v te se to take dalo pouzit. Jinak se spis pouziva nejaky zkompilovany soubor s cestinou.

Jestli najdu cas, tak nekdy tento tyden mrknu, jestli mi 5ka beha a jestli tam mam cestinu. Muzu pak zkusit najit ten soubor.

Kdybych se neozval, posli mi pres SZ upominku.
VTjr

#1400 Příspěvek od VTjr »

match-bu píše:...
Verzi 3 se mi již podařilo nainstalovat, funguje mi když nezměním adresář instlace .

Tak Ti radím, aby sis zazálohoval ty složky, co jsem psal výše. Kamkoli na disk, jiný disk nebo flešku. A pokud se Ti povede postupně upgrade na verzi 4 a 5, tak si ty mezikroky taky zálohuj. Protože pokud se něco nepovede, nebo se s PC opět pohrajou děti, tak nebudeš muset instalovat opět pracně od archaického trojkového instalačního CD, ale můžeš se přepsáním souborů v těch složkách kdykoli rychle vrátit k poslední funkční verzi.
Jinak ta uživatelská nastavení programu a modelů, jsou právě v podsložce c:\Users\...\My Documents\PhoenixRC\ nebo u WXP C:\Documents and Settings\...\My Documents\PhoenixRC\
Neviem byť stručný :(, ale mnohé myšlienky sa dvoma slovami povedať nedajú :)
match-bu

#1401 Příspěvek od match-bu »

pozorovali jset zlepšení letováých vlastností modelů u verze 5 o proti starším verzím?

V čem je jiná verze 5?
Grugh

#1402 Příspěvek od Grugh »

match-bu píše:pozorovali jset zlepšení letováých vlastností modelů u verze 5 o proti starším verzím?

V čem je jiná verze 5?

Jsou např. trochu jiné možnosti nastavení vlastností modelu.
Ale největší rozdíl, kterého jsem si všiml je, že letadla už tak absurdně neodskakují při přistání.
Za letu se to chová tak nějak podobně.
Nelítám vrtulníky, takže se k nim nemohu vyjádřit.
juraj.jurej
Kontaktovat uživatele:

#1403 Příspěvek od juraj.jurej »

Kde bi sa dali stiahnuť niejaké el. vetrone? Sú tam iba dva.
FrSky Tandem X20
winter

Phoenix-vypínání smoke+přiřazení vypínače

#1404 Příspěvek od winter »

Zdravím chlapi,
dá se u sim. Phoenix vypínat kouřová stopa za letadlem? Pokud ano, pak by mě ještě zajímalo jakým způsobem si přiřadím vypínač na Tx. Díky ***winter***
zdendys
Kontaktovat uživatele:

Re: Phoenix-vypínání smoke+přiřazení vypínače

#1405 Příspěvek od zdendys »

Systém>Ovládání>Změnit profil>Detailní>Zapnout kouř...navolíš si kanál...
"Je těžké být debilem, protože konkurence je veliká."
dafson

#1406 Příspěvek od dafson »

Ahoj prosim vas lze pripojit vysilac ktery neni v nabidce ktera je v phoenix 5 repektive znacka je ale typ vysilace v nabidce chybi.Jedna se o vysilac od firmy JR model X9303 2,4 dsm zatim se mi nepodarilo spojit.Uvitam jakoukoli radu.
JosefSvejk

#1407 Příspěvek od JosefSvejk »

K phoenixRC se dá připojit jakýkoliv vysílač, který disponuje výstupním signálem PPM. Pokud není přímo uveden v seznamu v programu, je potřeba vysílač kompletně nakalibrovat (funkce programu phoenixRC).
Člověk je tak složitá bytost, že o tom lidstvo nemá ponětí.
dafson

#1408 Příspěvek od dafson »

Aha takze asi bude problem s obladaci kabelu pac nenajde spojeni zadny vysilac takze pujdu cestou spravce zarizeni.zatim dekuji
dafson

#1409 Příspěvek od dafson »

Tak byla to totalni pi...ina uz to bezi staci nezapinat vypinac vysilace tedy ponechat ho v off a nechat tak jak se zapne po zastrceni jacku propojovaciho kabelu.
winter

Re: Phoenix-vypínání smoke+přiřazení vypínače

#1410 Příspěvek od winter »

Dík, už to "fachčí". ***winter***
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“