ciko7 píše:Tak mám za sebou cca 7 startů s T700. No musím říct, že to je prostě nádhera. To se nedá srovnat. Měl jsem předtím Protos 500, byl to božský stroj (stále je ). Ale to 7-mi kilo, to je něco nepopsatelného.
Čiko,blahopřeju a držím pěsti
ciko7 píše:Tak mám za sebou cca 7 startů s T700. No musím říct, že to je prostě nádhera. To se nedá srovnat. Měl jsem předtím Protos 500, byl to božský stroj (stále je ). Ale to 7-mi kilo, to je něco nepopsatelného.
matrosek píše:Spatne se ti ted bude litat s protosem..ze zacatku si to nebudes chtit priznat,ale uvidis sam..Ja protose "miloval",ale zaletet s nim hned po xx je jako s hrackou z tesca..lol..
matrosek píše:Spatne se ti ted bude litat s protosem..ze zacatku si to nebudes chtit priznat,ale uvidis sam..Ja protose "miloval",ale zaletet s nim hned po xx je jako s hrackou z tesca..lol..
Howking píše:Tak já souhlasit nemohu. Protose jsem nedávno dokonce zkrátil a teď jak jsem neměl žádné letové sedmikilo, tak jse si s ním užil tak, že ho asi ani neprodám, jak jsem chtěl.
- já to vlákno založil a teď mně budou vyhazovatmatrosek píše:aaaa..co ty tady?..kliknul jsi na spatny strom?...
Howking píše:- já to vlákno založil a teď mně budou vyhazovatmatrosek píše:aaaa..co ty tady?..kliknul jsi na spatny strom?...