ST píše:Otázka pro ladiče designu, zkusil jsem si to sesadil s kuželem a vrtulí a jelikož mám kabinku v přírodním karbonu, tak jsem jí pro foto přetáhl bílou folii. Bude to takhle ladit ?
Máš to krásný a barevně jedinečný...a to se cení!!!
ST píše:Otázka pro ladiče designu, zkusil jsem si to sesadil s kuželem a vrtulí a jelikož mám kabinku v přírodním karbonu, tak jsem jí pro foto přetáhl bílou folii. Bude to takhle ladit ?
kovaco píše:Pro:ST
Myslím si, že to bude suprové éro. A jsem přsvědčený, že to bude na obloze vidět za každého počasí.
ST píše:Tak už mě relativně nic netrápí.Dneska ráno jsem si udělal měřící pracoviště a zkusil, kolik že se stratí na kabelu ( 4x 0,14mm2 ) k servům pod Véčkem. Vyrobil jsem si jednu přechodku mezi servo a přívodní konektor abych mohl zapojit multimetr (METEX M-3860D) kde budu sledovat napětí na konektrech serv. Napětí na přijímači mi ukazuje telemetrie na T-BOX. Mezi baterkou a palubním systémem se předřazen diodový omezovač. Baterka je 1100mAh 2S LiFePo4. No a jak to dopadlo ? Na telemetrii jsem měl trvale 5,9V a na multimetru, který odečítá napětí na servu bylo 5,8V. Takže jen jedna desetina voltu. Tím jsem si zdůvodnil ten diodový omezovač a jednoduše ve Vikingovi zůstane. Těch 10g navíc mě jaksi nezničí a serva mi budou děkovat.
graup15 píše:Tý jo,ty mne zahambuješ...jdeš na to jak u NASA:-)