Čau lidi, neodolal jsem a udělal si radost - koupil jsem si Taranis Plus No a při té příležitosti jsem si ho trošku zprznil. Není to sice perfektní, ale na první pokus to myslím celkem ujde...
Přesně tak jak píšete, jde o hydrografiku - vzor arctic digital camo. Zadní polovinu rádia mám taky, ale tu jsem ještě nestihl předělat. Tam bude třeba odpájet anténu a nepřišel jsem na to, jak v krytu drží LEDka indikující nabíjení abych jí mohl vyndat a nezničit jí.
Ledky se obvykle vtlačí do ledkových držáků. Chce to ale zatlačit něčím měkčím než kovem. Špejle by měla stačit. Ale klidně ji odletuj, ve vodě se ji nic nestane. Je to plast s pocínovanými vývody. Popřípadě by si na ni jen nanesený vzor proškrábl.
Díky za info. Já jsem to myslel trošku jinak - měl jsem koupený nový shell a ten jsem si nechal "obarvit" a potom jsem přeházel vnitřnosti z jednoho do druhého. Můj problém byl ten, že když jsem přehazoval přední část, tak jsem zrovna zkoumal jak v zadní polovině drží LED. Jenže jsem to dělal celkem za tmy a nevšiml jsem si že LEDka je zevnitř přilepená. Ale už je vyřešeno a zadní část už mám také vyměněnou
Zdravím, řešil jste někdo frsky patch 7 dbi anténu na taranise. Mám ji koupenou a když jsem si dal vyhledat parametry tak na mě vyjela vlákna ohledně obrácené montáže střev antény v obalu a špatného značení na obalu antény kde je přední a zadní strana označena špatně. Popisují že je potřeba odlomit zub otočné aretace a obrátit anténu o 180st. ,podle dostupných videí u vláken je vidět že zadní reflektor je v předu a zářič vzadu. Anténu kvůli zubu aretace nelze otočit, pouze o 90st čímž nelze změnu provést a přední strana je tím dána, je značena samolepou, jenže na té straně je zpětný reflektor. Podle nálitku na vrchní straně šipka ukazuje směr vysílání a souhlasí se zářičem, tedy správný směr, tomu ale protiřečí samolepa a mechanické nasměrování antény. Anténu jsem otevřel a je tomu skutečně tak. Pokud nehodlám odlomit střeva v anténě a otočit je o 180st, protože přední i zadní obal je stejný, pak opravdu jedině odlomit zub v otočném kloubu a anténu otočit. Máte o tom někdo tucha, dík?