Screwball671 píše:. Jen jedna věc který jsem si všiml, šuplík s baterkou jezdí dopředu a dozadu po zacvaknutí v tom loži, je to jen cca 1 -1,5mm vůle, jde to nějak odstranit?
Já to mám řešené takto.
Screwball671 píše:. Jen jedna věc který jsem si všiml, šuplík s baterkou jezdí dopředu a dozadu po zacvaknutí v tom loži, je to jen cca 1 -1,5mm vůle, jde to nějak odstranit?
- ty máš jinou helinu. On má novou verzi a tam se lože asi zacvakává do pozice.ciko7 píše:Já to mám řešené takto.
Howking píše:- ty máš jinou helinu. On má novou verzi a tam se lože asi zacvakává do pozice.ciko7 píše:Já to mám řešené takto.
- on by možná nevyjel ani bez těch pásků, nebo čudlíku. Ty síly působící na baterii ve směru posunu lože jsou malé. Defakto vzniknou jen jako reakce na prudce zahájený a nebo zabržděný flip. Jinak ty velké síly působí převážně jen ve směru osy rotoru, tedy kolmo na posun lože.Screwball671 píše:trochu mě znepokojuje představa že by ten šuplík vyjel za letu.
warkhaft píše:Ahoj, chci se zeptat. Koukám že někdo máte Castla Ice 120 vzadu. Museli jste prodlužovat kabely k motoru?