N.H.L Brno III

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Odpovědět
Zpráva
Autor
prtka
Kontaktovat uživatele:

Re: N.H.L Brno III

#1456 Příspěvek od prtka »

Standapass píše:Pavle , luxusní práce. S 8O

Jak taky jinak :D
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
Honza C
Kontaktovat uživatele:

#1457 Příspěvek od Honza C »

paveld píše:A ode dneška létám pouze v teamu ...

krasny ! jakou barvu mas na spodku kridla ? Akorat moc nerozumim tomu rozsypanemu caji, Google translate pravi "ALIGN zejména pro hráče velkou moc, vysoký točivý moment poptávky", v anglictine neco podobneho, to fakt nedavam :mrgreen:

Pujde zitra nekdo nekam litat ? Doma probihaji uklidove prace, ale aspon na chvilu ...
šakal

#1458 Příspěvek od šakal »

Pavle,pěkná prácička :P
A kdyže proběhne měření rychlosti a prezentace ukázkové pilotáže?Nemůžu se i mnozí další,dočkat. :wink:
Jistě dejte vědět
DX6i----MINI TITAN e325,F/A -18 Hornet,EDGE 540t blue,Sbach 342 red/black,
paveld

#1459 Příspěvek od paveld »

Křídlo i Vop jsou na spodní straně červené.
A na zálet dle počasí a času - asi až po velikonocích :|
Pro Standu: nalepení průhledné D-FIX na spodek trupu je za 5 min.
hotové a lze strhnout a vyměnit.
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#1460 Příspěvek od Standapass »

Tak to je super. S :)
HTC evo3d
HonzaS

#1461 Příspěvek od HonzaS »

paveld píše:A ode dneška létám pouze v teamu 亞拓特別針對玩家大動力、高扭力的需求 :x

Jééé, já měl skoro stejnýho! (to jsem byl ještě malinkej :lol: )
Přílohy
100_4943.JPG
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
paveld

#1462 Příspěvek od paveld »

:lol: Jo historie .... :lol:
HonzaS

#1463 Příspěvek od HonzaS »

Jooo, to jsem snad ještě ani nesměl řídit auto (ale směl ohrožovat široké okolí - Ion padl za vlast když na technickou závadu ulétl a spadl do města - docela dobrá story, jednou ti to možná řeknu). Odhaduju rok 2007?
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
paveld

#1464 Příspěvek od paveld »

Moje první setkání s IONem bylo před asi 8 lety. Jeden nejmenovaný
kolega jej poslal na tehdy čerstvě zrušeném letišti Brno Slatina přímo proti naší
BH-412HP při přiblížení na přistání. Minul nás těsně okolo ocasu. Trefit se do ocasního rotoru....
Jeli jsme si to sním "vysvětlit" - tvrdil, že si 5tun těžkého stroje vrtulníku nevšiml ( :lol: ). Nakonec jsme se pokamarádili a vídali se při létání na Slatině
i v budově aeroklubu, kam chodil navštěvovat známého kolegu brněnského modeláře - vrtulníkáře E.S.. :D
HonzaS

#1465 Příspěvek od HonzaS »

Jo, já takhle seznámil pilota Kompresse s EPP Z50 od šadu. Málem jsem měl na kontě sestřel. Na sletu ULL v Bechyni byli modeláři (pozvaní pro pobavení diváků). Měli jsme vyhrazený box od stojánky na druhou stranu než je dráha. Prostor byl do hloubky ohraničen stromama, na výšku byl nepřekročitelný limit 100m. Takže to byla taková úzká dlouhá nudle. A já měl Iona lehkýho, ne jako kolegové, bez problémů bych se tam vešel. Jenže mě od startu vyrušil kolega, že mám letět s jeho zlínem, že to chce vytrimovat a tak. Vytrimoval jsem mu to, tak mi řekl ať dolítám baterky. Rozlítl jsem "cihličku" na plný plyn do pomalýho výkrutu (na ten to potřebovalo fofr) a přímo v půlce letovýho prostoru byl před letadlem najednou vrtulník. Kdybych tam dělal průlet s Ionem, tak by to byla tutovka, s EPP jsme ho minuli (podle diváků) o velmi málo metrů.

Letadlo udělalo docela dobrý 3D jak lízlo turbulenci od hlavního rotoru :lol: Pořadatel pilota vrtulníku následně umravnil. Dostal jsem rozum, Iona nechal na zemi a už na tu akci nejel. Za to riziko to nestojí, příště může udělat chybu organizátor (nedá vědět, že tam je zakázaný prostor) a sestřelím někoho nevinného... asi chápeš.
Honza C
Kontaktovat uživatele:

#1466 Příspěvek od Honza C »

no teda, o co vsechno jsem prisel behem nemodelarskych 27 let ;)

U mne nic noveho, cely WE s jednou rukou na smetaku a s druhou na komplu (meli jsme deadline na jednu z nasich veledulezitych konferenci).

ALe prece jen mala otazecka: co mate na krimpovani konektoru (serva, baterkovy konektor na halace, atd) ? Dosud jsem to delal pomoci obycejnych klesti, ale da to hrozne prace a vysledku se neda moc verit a na Mackovi bych mu chtel verit. V elektro-obchode maji univerzalni krimpovaci kleste (na jeden drat, vim, ze nemam brat kleste ne na Ethernetovy nebo telefonni konektor...) na prumery od .5mm do (myslim) 3mm, budou fachcit nebo je potreba neco superspecialniho ?
HonzaS

#1467 Příspěvek od HonzaS »

Já je mám doma a jsem v Pze. Ale jsou to kleště přímo pro ty konektory (funguje na servokonektory i červený JST) a mají asi 2 velikosti, ve středu můžu poskytnout foto a typ. Dělá se to po jednom drátu, občas trošku pakárna, ale dá se na to zvyknout :-)
HonzaS

#1469 Příspěvek od HonzaS »

Ty mám! Skvělý :-)
paveld

#1470 Příspěvek od paveld »

Zapomněl jse u IONa nastavit a aktivovat flaperony.
Když jsem vybalil a pozapínal vše potřebné, zjistil jsem, že flaperony již fungují...
Jo, Futába je Futába, asi vědíla, co budu potřebovat, pročež si to nastavila sama :lol:
Odpovědět

Zpět na „Kluby“