DX6i nebo DX7 nebo?
Možná bych ti doporučil projít manuály od Futaby 6EX a DX6i Spectrum.. Docela sem se divil, protože podle mne to futaba odflákla a u Spectrumu je toho o kapánek víc.. Mám na mysli spíše programové vybavení než vzhled nebo váhu.. A cena? DX6i! Přijímače pro Futabu FASST předražené,Spectrum dostupné... Můj nároz.. A nákup sem řešil zde http://thebarnfloor.com/catalog/product ... 47744f73b9
miro-kawa píše:tak pánové, taky by mě zajímalo kde bych objednal DX7 v modu1. Za hranicema je to podstatně levnější a navíc DX6i není vůbec v republice.
http://thebarnfloor.com/catalog/product ... 47744f73b9
Kovboj píše:DX6i už bude v republice už příští týden
Ale co cena.. Proč dávat 5,5 => http://www.utm.cz/shop/index.php?act=vi ... uctId=8425 , do toho bych nešel..
Viz Bazybarel s tim obchodem.
Nedavno jsem se rozhodoval take, jestli DX6i nebo DX7. Prirozene jsem okamzite vyloucil koupi v CR, nejsem penezni sebevrah.
DX6i stale nebyla u amiku na sklade a prodluzovali a prodluzovali, ale DX7 meli na sklade hned. Po 14 dnech to bylo jasne pro DX7.
Pokud koupis DX7 z USA, zaplatis radne DPH a pak rozprodas vsechna 4 serva i s prijimacovym packem, dostanes se s cenou pod 5.000 CZK. To mi prijde rozumne.
S DX7 jsem naprosto spokojen.
Pro pripadne repjaly ohledne navodu v cestine - domnivam se, ze cesky navod je stejne k nicemu, protoze po projiti anglickeho jsem se nic nedozvedel. Leda, ze spinac XY ovlada BLABLA. Ale vysvetleni, proc, jak, co to vlastne dela doopravdy, nikde nic. Jen slovni popis, ne funkcni.
Navic na internetu je dost tutorialu jak DX7 nastavit. Pravda, v anglictine, ted si rejpnete
Otazkou zustava, jestli vyuzijes 7. kanal
Pokud jsi si jisty, ze ne (=nepujdes do benzinovky nebo nevyuzijes 7. kanal na osviceni apod), tak je to uplne jasny pro DX6i a cenove se dostanes jeste niz. Jen jsem to letmo spocital, cena za DX6i z USA vcetne DPH (poslano EMSkou) je 4020 Kc.
Nedavno jsem se rozhodoval take, jestli DX6i nebo DX7. Prirozene jsem okamzite vyloucil koupi v CR, nejsem penezni sebevrah.
DX6i stale nebyla u amiku na sklade a prodluzovali a prodluzovali, ale DX7 meli na sklade hned. Po 14 dnech to bylo jasne pro DX7.
Pokud koupis DX7 z USA, zaplatis radne DPH a pak rozprodas vsechna 4 serva i s prijimacovym packem, dostanes se s cenou pod 5.000 CZK. To mi prijde rozumne.
S DX7 jsem naprosto spokojen.
Pro pripadne repjaly ohledne navodu v cestine - domnivam se, ze cesky navod je stejne k nicemu, protoze po projiti anglickeho jsem se nic nedozvedel. Leda, ze spinac XY ovlada BLABLA. Ale vysvetleni, proc, jak, co to vlastne dela doopravdy, nikde nic. Jen slovni popis, ne funkcni.
Navic na internetu je dost tutorialu jak DX7 nastavit. Pravda, v anglictine, ted si rejpnete
Otazkou zustava, jestli vyuzijes 7. kanal
arda1 píše:Má to CE a prohlášení o shodě?
Prohlaseni o shode to nema, protoze to je navod z US. Sezenu-li cesky navod, prohlaseni budu mit. CE to ma.
Zajimavy clanek:
http://www.minfo.cz/spektrumrc/view.php ... 2007060001
Vynatek:
Jak je to s legálností souprav Spektrum, které jsou na našem trhu?
Firma ASTRA s.r.o., která je výhradním dovozcem souprav Spektrum, nemusí již od 1. 1. 2007 v souladu s novou vyhláškou ČTÚ přihlašovat zařízení, která jsou v souladu resp. splňují parametry aktuální vyhlášky. Soupravy DX2, DX3 a DX6 ještě byly v minulých letech registrovány, ale souprava DX7, dovážená od ledna 2007, již této povinné registraci nepodléhá. Nicméně kopie prohlášení o shodě, vydaného výrobcem, je přiložena ke každému českému návodu pro DX7.
Jinak řečeno: Použití souprav Spektrum na našem území je naprosto legální, soupravy jsou označeny předepsanou nálepkou CE. Pro úplnost dodávám, že by to mělo být CE!, kde vykřičník oznamuje, že toto zařízení není zcela legální ve všech zemích EU.
V navodu (anglickem) je CE i s vykricnikem
Astra už má DX6i za 5700 pokud ho dostanu o 10% níž, čím si pomůžu. V USA měto vyjde na 3000 + poštovné a ten kdo tady pořád řeší homologace a výkon........ pánové, nic nevíte o Spektrumu? Nežijete v realitě? Pokud někdo bude chtít tak si to přehodí i od Astry na silnější výkon. Nebo si myslíte, že dovozce rozbaluje každý kus a dělá opatření? Nebo amíci dělali více verzí?