Prosím poraďte s koupí.

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
tomolovic
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od tomolovic »

Moc děkuji za rady. Tak sem se asi rozhodl že to rysknu i když s ní nikdo nemá zkušenosti a pořídím si jí (do bazarové se mi moc nechce....už sem se jednou spálil s mobilem). Letadýlko chci pouze jako rekreační a do budoucna spíše plánuji nějakého velkého elektro větroně (i když co já vim) ale profi létání určitě neplánuji :D .
Tak v pondělí nejspíš obědnám a pak dám vědět jak sem dopad :wink:
Marcos
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Marcos »

Ok, hodne stesti, urcite ses rozhodl dobre.
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
BAPE

#18 Příspěvek od BAPE »

SZ! SZ!
kasssy
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od kasssy »

co se týče,rádia,taky bych to přirovnal k autu. Než pořídit nový za 199 999kč,raděj za ty korunky kopím jetý. bude mnohem líp vybavený a hlavně ta výbava bude na jiny kvalita´tivní úrovni. Není centrál jako centrál,není motor jako motor. Někdy v dobách slávy Felicie proběhl dlouhodobý test jetýhp Mondea a nový Feldy. Mondeo vyhrálo na plný čáře. Asi bych se taky přiklonil k jetýmu rádiu. Ale asi až potom,co ti doslouží to který dostaneš v sadě,který by mělo na seznámení stačit a :D sám si zjistíš,co že vlastně očekáváš a co využiješ a co ne. A taky se přidám-vítej mezi postiženýma :D
IK33
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od IK33 »

Marcos píše:Ok, hodne stesti, urcite ses rozhodl dobre.

No neviem neviem. Je to žrút financií. Možno si mal radšej zbierať poštové známky :lol:
davidlet
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od davidlet »

Marcos
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Marcos »

IK33 píše:
No neviem neviem. Je to žrút financií. Možno si mal radšej zbierať poštové známky :lol:

Psst, at v tom nejsme sami :D
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
tomolovic
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od tomolovic »

:lol:

....no tak já fakt nevim s tim rádiem. Chci jen opravdu rekreační létání.....je v tech vysílačkách opravdu takový rozdíl?
Fox
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Fox »

No rozdíl. Po roce se skylady a její čínskou vysílačkou jsem pořídil bonnie od pelikána a k ní vysílačku Hitec optic (jako že mně to teď trochu mrzí ale co už) Naprogramoval jsem doní jak nové ero tak skylady. Když jsem s tím poprvé řídil skylady tak jsem měl pocit, že řídím úplně jiné letadlo. Přesnějš chod žádné vůle... Tata že s opticem ať si létám sám on že bude létat se staru vysílačkou. ukecal jsem ho ať zkusí lady s opticem od té doby neměl čínskou vyílačku v ruce.
mipr

#25 Příspěvek od mipr »

Je to jen o tom,co plánuješ do budoucnosti. Raději bych zrovna vzal něco lepšího třeba i druhé ruky. Mám taky vysílač na inzerát,jsem spokojený.
tomolovic
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od tomolovic »

Ok. Diky za nazory... Asi se tedy poohlednu po jine.
Ale bazarové se bojim jelikož jsem opravdový začátečník a ještě jsem žádnou nedržel v ruce...a když ji něco bude tak to ani nepoznam a jsou pak s tim jen komplikace.
Kovboj

#27 Příspěvek od Kovboj »

Letadlo je dobrý, ale ta vysílačka je zbytečná. Na tohle éro ti bohatě stačí čtyřkanál, pokud bys časem potřeboval víc kanálů tak budeš stejně chtít i víc funkcí (digitální trimy, expo, mixy, paměti na modely...) a stejně bys kupoval nějakou jinou vysílačku.
tks
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od tks »

Pokud opravdu v budoucnu plánuješ větší elektrovětroně, stejně zjistíš, že potřebuješ něco jako JR9 nebo FF9. A to jsou rádia v takové cenové kategorii, kam teď rozhodně nepůjdeš. Osobně bych si kladně koupil něco levného s tím, že to pak využiješ jinak. Já takto před lety koupil Flash 5x a teď mám FF9 a tan starý vysílač mám pro manželku (časem i syna) a navíc se dají krásně propojit přes kabel a zalítá si tak kdokoli má zájem (s větroněm).
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
tomolovic
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od tomolovic »

davidlet píše:A co vysílač Optic?

http://www.rcm-pelikan.cz/index.php?kat ... zbozi=1895

Moc vám děkuji za vaše rady a že se semnou takhle stále pipláte. :wink:

....no ale ani do budoucna neplánuji profi lítání, spíše jen rekreační polítání a tak se hodne rozmejšlim s cenou rádia. A co tahle optic? ....cena by ještě byla přijatelná.
robotmz

#30 Příspěvek od robotmz »

Najlepšie urobíš keď zoberieš tú vysielačku 4-kanálovú čo je v sete. Na toto lietadlo plne dostačuje a čo sa týka dosahu, uvažoval som o kúpe nejakého maličkého ďalekohľadu pre kritické situácie, nakoľko vyletím niekedy tak vysoko/ďaleko že niekedy vidím iba bodku a riadim sa podľa smeru jej pohybu... Takže dosah už mám otestovaný viackrát...Má väčší dosah ako uvidíš lietadlo a je myslím úplne dostačujúca po všetkých smeroch /na tento model/...
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“