Tak v pondělí nejspíš obědnám a pak dám vědět jak sem dopad
Prosím poraďte s koupí.
Moc děkuji za rady. Tak sem se asi rozhodl že to rysknu i když s ní nikdo nemá zkušenosti a pořídím si jí (do bazarové se mi moc nechce....už sem se jednou spálil s mobilem). Letadýlko chci pouze jako rekreační a do budoucna spíše plánuji nějakého velkého elektro větroně (i když co já vim) ale profi létání určitě neplánuji
.
- kasssy
- Kontaktovat uživatele:
co se týče,rádia,taky bych to přirovnal k autu. Než pořídit nový za 199 999kč,raděj za ty korunky kopím jetý. bude mnohem líp vybavený a hlavně ta výbava bude na jiny kvalita´tivní úrovni. Není centrál jako centrál,není motor jako motor. Někdy v dobách slávy Felicie proběhl dlouhodobý test jetýhp Mondea a nový Feldy. Mondeo vyhrálo na plný čáře. Asi bych se taky přiklonil k jetýmu rádiu. Ale asi až potom,co ti doslouží to který dostaneš v sadě,který by mělo na seznámení stačit a
sám si zjistíš,co že vlastně očekáváš a co využiješ a co ne. A taky se přidám-vítej mezi postiženýma 
No rozdíl. Po roce se skylady a její čínskou vysílačkou jsem pořídil bonnie od pelikána a k ní vysílačku Hitec optic (jako že mně to teď trochu mrzí ale co už) Naprogramoval jsem doní jak nové ero tak skylady. Když jsem s tím poprvé řídil skylady tak jsem měl pocit, že řídím úplně jiné letadlo. Přesnějš chod žádné vůle... Tata že s opticem ať si létám sám on že bude létat se staru vysílačkou. ukecal jsem ho ať zkusí lady s opticem od té doby neměl čínskou vyílačku v ruce.
Pokud opravdu v budoucnu plánuješ větší elektrovětroně, stejně zjistíš, že potřebuješ něco jako JR9 nebo FF9. A to jsou rádia v takové cenové kategorii, kam teď rozhodně nepůjdeš. Osobně bych si kladně koupil něco levného s tím, že to pak využiješ jinak. Já takto před lety koupil Flash 5x a teď mám FF9 a tan starý vysílač mám pro manželku (časem i syna) a navíc se dají krásně propojit přes kabel a zalítá si tak kdokoli má zájem (s větroněm).
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Najlepšie urobíš keď zoberieš tú vysielačku 4-kanálovú čo je v sete. Na toto lietadlo plne dostačuje a čo sa týka dosahu, uvažoval som o kúpe nejakého maličkého ďalekohľadu pre kritické situácie, nakoľko vyletím niekedy tak vysoko/ďaleko že niekedy vidím iba bodku a riadim sa podľa smeru jej pohybu... Takže dosah už mám otestovaný viackrát...Má väčší dosah ako uvidíš lietadlo a je myslím úplne dostačujúca po všetkých smeroch /na tento model/...