Belt CP-Vyvážení promazání atd.
-
ËWRYBADY
- Kontaktovat uživatele:
JJ DÍK , a ještě to drčení u toho ocasního rotoru jsem zkoušel bez listů na posteli , jestli to ňák pomůže a venku na betonu když je vrťas v klidu tak to hlavně spíš hraje servo nebo gyro protože venku sem ještě nezkoušel pákou až na doraz v letu ...Ale hraje když dám pákou jen na jednu stranu..Na druhou je to v poho to samí s tím drčením .. Aještě jak dlouho vám nabíjí ten Balancer ty Li-polky mě asi čtyři a půl hodiny .. To je hrozná doba

Chopso 7EW , MSH PROTOS 500 , Torsion SOLID Blades
Futaba 8FG
Futaba 8FG
Zdravim pánové. Pořídil jsem si Belta co by hračku na odreagování, ale musím uznat, že jako absolutní amatér jsem zřejmě neudělal úplně dobře. Po prvním rozbití vrtulníčku jsem začal trénovat na simulátoru, po druhém rozbití jsem začal pročítat fóra. Teď jsem na úrovni, kdy dokážu vzlétnout, ale vrtulník se mi nedaří udržet ve visu na jednom místě. Nevypočitatelně si cestuje kam chce a vždycky s ním raději přistanu (pokud se tak tomu dá říct). Udělal jsem tedy dorbné úpravy s vyvážením, kdy jsem regulátor předělal na spodek vrtulníku a baterii jsem vysunul přibližně o dva centimetry dopředu. Vrtulník má ale stále tendenci někam cestovat, nejčastěji dozadu a mírně doleva. Tak by lítal v kruhu o průměru cca 5m, dokud by nespadl. Napadá mě ještě baterii vysunout víc dopředu. Myslíte že by to mohlo pomoct?
Další co by mě zajímalo, je zda má pro mě smysl vyměnit originální gyro za nějaké jiné, lepší. Co tím získám? Jaké doporučíte? Díky za info.
Další co by mě zajímalo, je zda má pro mě smysl vyměnit originální gyro za nějaké jiné, lepší. Co tím získám? Jaké doporučíte? Díky za info.
Doporučení je dobré. To nacvičení je samozřejmě dlouhodobější záležitost, jsem realista a je mi jasné, že vrtulník několikrát "zařve". Jenom chci udělat všechno proto, abych jej rozbil pokud možno co nejméněkrát.
Zkusím posunout tu baterku ještě víc dopředu, uvidím jestli se to zlepší.
Co se týká toho HL gyra, myslíte že to má pro amatéra význam?
Díky za názory.
Zkusím posunout tu baterku ještě víc dopředu, uvidím jestli se to zlepší.
Co se týká toho HL gyra, myslíte že to má pro amatéra význam?
Díky za názory.
Topper píše:Zdravim pánové. Pořídil jsem si Belta co by hračku na odreagování, ale musím uznat, že jako absolutní amatér jsem zřejmě neudělal úplně dobře..... nejčastěji dozadu a mírně doleva. Tak by lítal v kruhu o průměru cca 5m, dokud by nespadl. Napadá mě ještě baterii vysunout víc dopředu. Myslíte že by to mohlo pomoct?
Zdravím, zřejmě je to nějaká nemoc Beltu
Jednak mi vrtulník cestuje při vzlétnutí dozadu doleva (většinou) a poměrně často se ocas točí na obě strany. Chová se jako jankovitá kobyla, Lama je proti němu milius. Tak se mi zdá, že dělám někde zásadní chybu. Pokusit se s ním vystoupat do několika metrů se vůbec neodvažuju. Gyro z toho ale nepodezřívám.
Létání je věda