FOX EPP 66"
fOX
Máme první dva vzorky ve firmě a další objednaný, ale nevím kolik nám jich dojde v této várce zboží, jinak MBL má momentálně vyprodáno.
Zatím(po 5-ti hodech na rovině z ruky) se zdá že bude velmi dobře reagovat i na termiku, další testy budou následovat. Elektroverze byla úspěšně zalétnuta minulý týden, ale nebyl jsem u toho.
Zatím(po 5-ti hodech na rovině z ruky) se zdá že bude velmi dobře reagovat i na termiku, další testy budou následovat. Elektroverze byla úspěšně zalétnuta minulý týden, ale nebyl jsem u toho.
Re: JR Models
liborvon píše:Zdravím pánové,
nevím kdo vám řekl . . .
ja se teda taky omlouvam že sem to tu krapet rozvedl ale řekl mi to osobně ing.Rumreich když jsem byl u vas v Šebrově nakupovat a ptal jsem se ho jestli byste mi jej byly schopni dovest ,když třeba pojedete pro zboží
litat potichu a rychle . . . F3F rulez !
EPP Fox
Došel nám jen jeden kus a je k dispozici u nás v Šebrově na prodejně.
Určitě budou.
Jak je doveze MBL, tak je od něj určitě zase vezmeme, jinak v neděli 15.6. By měly být k vidění na letišti v Brně Medlánkách obě verze, elektro i větroň se zabudovaným háčkem a když všechno dobře půjde, tak by mohly být i aerovleky za Magistrem od Multiplexu.
neděle 15.6.
Asi celý den, bude tam letecký den JR Models. Jinak elektro verze má už za sebou asi 2-3 hodiny létání a v termice prý chodí výborně.
Re: neděle 15.6.
liborvon píše:Asi celý den, bude tam letecký den JR Models. Jinak elektro verze má už za sebou asi 2-3 hodiny létání a v termice prý chodí výborně.
Čím je elektro verze osázená?
_George_ píše:Aj mňa by zaujímalo, či ho už má niekto doma. Vyzerá pekne a je trochu neobvyklé, že sa vyrába polomaketa vetroňa s takým malým rozpätím..
Právě přesně to je na tom to dobrý, je to čistokrevný svahák - není to žádný prcek ale posadit 2m a více model mezi křoví na kopci není žádná pr... . Rozměr toho Foxe je akorát, vypadá jako větron, dá se s tím akrobatit a je to EPP- snadné opravy přímo na kopci ,čili samé plus.
Re: neděle 15.6.
Hoki píše:liborvon píše:Asi celý den, bude tam letecký den JR Models. Jinak elektro verze má už za sebou asi 2-3 hodiny létání a v termice prý chodí výborně.
Čím je elektro verze osázená?
Nevím přesně označení, ale má tam asi 38 g stříďáček od Hořejšího(mini st, nebo tak nějak) a 2S LiPo.