tikef píše:nebo zkus zavolat
Jo nekde to sezenu ... mam novej digi, tak i nafotim ....
sgames píše:podle me to maji skladem vsude ...
jinak lita to suprove ... sic jsem uz "trosku" zkusenejsia myslel jsem,ze to nepoleti, tak to leti opravdu krasne , staci troske potrimovat a je to .. mozna neni od veci zvetsit trosku smerovku nebo ji dat na max vychylky,protoze to malo otaci,ale jinak nadhera , a plachti to taky uzasne ...
RC je 4kanal klasicky, ale jedine co me na nem "trosku" vadi je to,ze jsou ne do krize , ale tak trosku do kruhu, jako tezkose to popisuje .. ovladani je samozrejmne do krize,ale "drzak paček" je kulaty,takze packy v uplne krajnich polohach sjizdeji po kruznici,ale nic vazneho ... doporucuju za ty prachy zlate !
SkyLarkMen píše:Jaký jsou ve skylady baterky NiCD nebo NiMh ?
Jakým prodem nabíjí nabíječka ?
A teď jeden školácký dotaz: zvládné regulátor z čínského setu LiPolky ?
SkyLarkMen píše:Jaký jsou ve skylady baterky NiCD nebo NiMh ?
tikef píše:SkyLarkMen píše:Jaký jsou ve skylady baterky NiCD nebo NiMh ?
jsou tam NiMh
nabíječka je stejná jako u skylarka
lipolky nezvládá, neni na ně dělanej, a kdybys je tam dal tak by ses s nima mohl rozloučit
SkyLarkMen píše:A teď jeden školácký dotaz: zvládné regulátor z čínského setu LiPolky ?
tikef píše:a z toho vyplývá, že je lepší si koupit regl kterej podporuje Li-Pol
pro skylady konkrétně JETI 20A (těch 20A aby to měl i pro jiný latadla), kterej stojí 850,-
kaplik píše:tikef píše:a z toho vyplývá, že je lepší si koupit regl kterej podporuje Li-Pol
pro skylady konkrétně JETI 20A (těch 20A aby to měl i pro jiný latadla), kterej stojí 850,-
Stoji "za to" to hned ze zacatku v tomto eru upgradovat ...... LIPOL + novej reglec? Kdyz uz jsem v tech ivesticich .... Jaky je rozumny nabijec na LIPOL .... mam BELLA 510 + ULTRAMAT takze bych musel menit!!!!! (ale rad to udelam ....)
tikef píše:kaplik píše:tikef píše:a z toho vyplývá, že je lepší si koupit regl kterej podporuje Li-Pol
Stoji "za to" to hned ze zacatku v tomto eru upgradovat ...... LIPOL + novej reglec? Kdyz uz jsem v tech ivesticich .... Jaky je rozumny nabijec na LIPOL .... mam BELLA 510 + ULTRAMAT takze bych musel menit!!!!! (ale rad to udelam ....)
asi to zato nestojí ale já bych to udělal hustý: motor AXI 28/08/16 , dvoučlánek lipol 2000mAh nebo 2500mAh, regl JETi advance 18 plus, přijímač MZK Quatra, serva HS-55 ale stálo by to asi 7500,-![]()
ale na půl plynu by to viselo na vrtuli
ALE JE TO ZBYTEČNÝ