T-Rex450 A123

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
JM

Re: T-Rex450 A123

#16 Příspěvek od JM »

tredapepek píše:T-REX 450 je vhodnej pro začátečníka??? a nebo jakej by jsi doporučil??? do 10 000 kč dík

Než se začneš ptát, projdi si celé tohle fórum, už se to tu probíralo milionkrát...
frenky

#17 Příspěvek od frenky »

na régl můžete kouknout sem treba:

http://www.helidirect.com/product_info. ... cts_id=581

je bohužel dražší oproti všem ostatním, ale jsem s nim spokojenej já i spousta ostatních lidí, velice jednoduše se naprogramuje jen parametr, že to pujde do vrtulniku a to je vše
jenikKL
Kontaktovat uživatele:

Re: T-Rex450 A123

#18 Příspěvek od jenikKL »

tredapepek píše:T-REX 450 je vhodnej pro začátečníka??? a nebo jakej by jsi doporučil??? do 10 000 kč dík

jestli si se ptal me, tak nevim co bych ti doporucil. Ale asi takhle:
jestli mas penize, kup si 450 plus simulator (phoneix)

jestli nemas , tak si porid neco mensiho levnejsiho a plus simulator (za 500 i s ovladanim ten free, ale na helinu nic moc :( )

nehci rozpoutat diskuzi o koaxialech nebo tak, ale mozna by nebylo vydat se cestou easycoptera.

A u jednotoraku lita par typku s wolfem, coz je vlastne 450 +-.
Ale pokud nemas moc zkusenosti, hledal bych neco jednoducheho a orientoval bych se na stroj, kterej ma nejakej kamarad v okoli.
T-Rex 450 S, VA-Models:Dragonfly, Blade MCX, Traxxas E-Revo, Toro900, Messenger M1, Piper
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=330
j3nda
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od j3nda »

jenikKL píše:cau frenky. mohl by si napsat konkretni tip toho reglu ?
me ten alignackej zacina dost zlobit. az do ted to bylo oukej a ode dneska me to i na uplne nabitou baterku cuka. proste vzletnu a cukam. jako kdyby nechtel vubec merit.dík
tohle se mi stavalo taky s origo reglem z trex500 a a123, napadlo me ze by to mohlo byt omezovani reglu v reakci na nahly pokles napeti baterii, tak jsem baterky po nabiti nechal chvili odpocinout a od te doby ok
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“