jenikKL píše:heh, ja sem videl litat chlapa v obivaku s Trex 450

. Ale asi bych to nikomu nedoporucoval. A to nemel velkej obejvak

. A Blade CX2 je fine na litani doma, bo sem nemel moznot si na nej sahnout, tak nevim, jestli by si clovek neznicil navyky z Trexe.
Kamarad me zrazoval, prej at radsi litam s trex abych nechytl spatne nevyky.
A toho pana, co koupil tu vec za 2500kc je me lito. Snad mu pomuze, ze ja sem utratil 30t a dva pady stali 4t

.
Nevím, proč se obávat špatných návyků.
Já sám začínal na dvourotoru - EasyCopter V6 - EasyCopter XS - EasyCopter Expert a pak jsem šel na použitého MiniTitana a nakonec mám doma T-Rex 450.
Simulátor jsem vůbec nevyužíval, ač ho vlastním.
Musím říci, že nejvíce dílů jsem kupoval na dvourotory, ani ne tak kvůli tomu, že by mě to padalo, ale protože jsem s tím začal neskutečně kravit z nudy.
MiniTitana jsem měl chvilku, cca. 10vzletů, takže jsem nestačil nic zničit. Na T-Rexu jsem zatím zrušil 2xks zadní ocasní trubky (k tomu jsou 2xks řemínku) a jedny rotory s pádly - holt železná trubka ve vysoké trávě je prevít! Pád vysloveně nebyl žádný.
Nikde nechci tvrdit, že dvourotor mě naučil lítat, ale pomohl mi trochu jinou cestou než simulátor k tomu, že si nepletu páčky a vím jak ho srovnat v určitých situacích.
U rozhodování mezi "velkým" dvourotorem (Blade CX2, EasyCopter Expert) a "malými" dvorotory (Lama, easyCopter XS, V6) - Ti pomůže určení, kde s tím chceš převážně lítat:
"Velké" dvourotory jsou spíše pro venkovní létání - doma potřebuješ větší prostor (dokáží udělat pěknou paseku)
"Malé" dvourotory jsou zas spíše na doma.
Na Piccolo a Probocopter zapomeň, to jsou jen hračky, ale užiješ si s nimi spoustu srandy.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.