Tomas
Wecernik píše:...
(i PB je dulezite aby to umelo) mozny upgrade softwaru (vyvoj se nezastavi). Zbytek hodne zalezi na softu.
Wecernik píše:...
(i PB je dulezite aby to umelo) mozny upgrade softwaru (vyvoj se nezastavi). Zbytek hodne zalezi na softu.
j3nda píše:on se ptal na pouzitelny nabijec do 5000sk a ne na nejlevnejsi kram na trhu, ktery nabiji 50w a tak sesticlanek a123 bude nabijet pres hodinu - to uz ty baterky ztracej smyslMarcos píše:Jednoznacne Turnigy...
thsoft píše:Jak na BC-6 zjistim jaky soft mam ? a jak se da upgrednout na vyssi verzi ??? USB ???
Tomas
j3nda píše:no nevim, bc6 je kram s nestabilnima obvodama a integrovanym zdrojem nevalne kvality, lide ktere znam, ze ji meli ji uz davno prodali - pri nabijeni vetsich packu se to prehrivalo a prestavalo to nabijet
pczdroj se k hyperionu se sezene zadarmo, ale nestaci na nej - vetsi clanky je potreba nabijet pomalu, aby to utahl - ale to mi zas az tak nevadi - rychle nabit potrebuju na letisti, doma je mi to fuk
jinak doporuceny je zdroj 25A
Marcos píše:Pro ty co se budou snazit klikat na ten link - odmazte posledni tecku![]()
Robe, no, ma stejnej nabijeci vykon jako ta turnigy, ale je 3x tak draha (to jeste bez dane) a bez vybijeni. Oproti tomu je zase se zdrojem, ale ten stejne moc nestoji. Muj nazor ale stejne znas..