Proč píše kolina to co píše?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.

Proč píše kolina to co píše?

Je to jen srandista - proste si dela rad z lidi srandu
9
16%
Mysli to vazne. Je zamindrakovanej a tak se zde "leci"
18
31%
Mysli to vazne. Neco vazneho se mu v mladi prihodilo a od te doby nema rad lidi
3
5%
Mysli to vazne. nastvanej, protoze on padat s tema svejma "erama" nesmi. vzdy to stoji strasne penez a manzelka vi kolik to stoji a on od ni vzdy dostane sodu
2
3%
Nemysli to vazne, jen chce stvat lidi. Proste takovej ten buric, co rad vyvolava roztrzky
4
7%
Nemysli to vazne, jen se proste nudi a tak pise nesmysly... bez zleho umyslu
1
2%
Je proste divnej
21
36%

Celkem hlasů: 58

Zpráva
Autor
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Walhalla »

buff píše:
Walhallo, Walhallo. Ty máš v práci čas psát romány?

kdepak romany.. kdepak cas... :-) Kdybych mel jmenovat jen jednu vec, za kterou jsem vdecny, ze mi ji stredni skola dala, tak je to psani vsemi deseti. Ten roman, jak pises mi netrva napsat dele jak dve tri minuty a to i s premyslenim nad obsahem, abych nahodou nebyl prilis urazlivej.

Protoze jak vsichni vime a kolina to obzvlast rad vytahuje a zvelicuje, on neni sprostej. Ale ono neni potreba rikat sprosty slova, aby se podarilo nekoho urazit, vid kolino?
Jiří Kolář-BAN1

#17 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN1 »

[/quote]

Ale ono neni potreba rikat sprosty slova, aby se podarilo nekoho urazit, vid kolino?[/quote]

S tím naprosto souhlasím, jenom neznám tu definici urážky na Mánii. Co někoho tzv. urazí, druhého nechá chladným. Určitě jsi pochopil, že se moje odpovědi netýkají všech. Tak nechej reagovat jen ty potrefené. :lol: :lol: Přecitlivělost na EPP nebo "čínu" je u pár místních členů veliká. :mrgreen:
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Walhalla »

jkolina píše: Tak nechej reagovat jen ty potrefené. :lol: :lol: Přecitlivělost na EPP nebo "čínu" je u pár místních členů veliká. :mrgreen:

A proc se snazis cerit zdejsi vody tim, ze nahazujes hacek a sledujes, ktera potrefena husa se najde. A ona se vzdy nejaka najde. Neni to tak slozite. Dyt i timto threadem jsem udelal to same. Taky jsi ho mohl zcela ignorovat a necinis tak.

Proc ti tak vadi, ze se tu lidi bavi o tom co je bavi, co maji radi, co je pro ne dulezite? dyt kazdy mame sve priority.. ja zacinal na epp, ted stavim prvniho balzaka a opravdu uz mi epp neprijde tak vznesene.. ale nebudu ho pomlouvat, kdyz mne naucilo litat.

a cina.. co konkretne? motory? lipoliky? ale proc bych si kupoval jeden pack tady, kdyz z ciny za tu cenu budu mit tri stejne packy a k tomu jeste jeden motor a regl. A ze kvalita je horsi? trikrat horsi? to asi ne.. A mozna obcas ano. ale je to riziko.

Tak bez urazeni sebe ani jinych.. proc tolik rejes do lidi? Nemuzes se preci potom zlobit na lidi, ze si mysli, ze se povysujes nad epp. ze se povysujes nad cinu. a berou si to osobne a pak utoci. A je jich hodne a nechaji se strhnout...

ale proc neustale provokujes? Za jakym ucelem?
martin_b
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od martin_b »

je mi smutno... proc jsou lide na sebe zli???
woro
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od woro »

martin_b píše:je mi smutno... proc jsou lide na sebe zli???
Aby měli hippíci proti čemu protestovat :wink: Ale taky mi nějak uchází smysl všech těch flamů... Trolling se děje všude, ale tady to vypadá, že se tají a samotní autoři vzniklé debaty přiživují - dává to smysl?
Jiří V. _________________35MHz, kanál 62
Being drunk is feeling sophisticated without being able to say it.
Jiří Kolář-BAN1

#21 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN1 »

Pro Walhalla:

Já vody nečeřím. Na ten háček se chytají jen někteří. Je to pořád stejná parta. Když nebudu já, najdou si někoho jiného.

Mně nevadí, že se lidé baví tím co mají rádi. Mně pouze vadí, že se začínající dostává do nějakého kolotoče mezi místními vůdci. Místo toho , aby lidé četli, sjížděli net- výrobců komponent, modelů atd, tak se raději přeptají, místní poradí, oni to vezmou jako rodinu a je vymalováno. Problém je , že jsou líní. Já jsem měl to štěstí, že základy skládání el. pohonu jsem znal dříve než Mánii. Proto se tu celkem bavím, Vám to připadá jako rýpání. Nebylo by lepší poradit začínajícímu něco, sice trochu dražšího, ale odzkoušeného? Řešit převíjení modelářského el. motoru v roce 2008 je normální?. Někdy stačí trochu připlatit a je po starostech. Já vím, že někdo má finance omezené. Proto raději chvíli počkám, a až potom řeším. To EPP máme, jenom to řadím na začátek a ne na vrchol.

To levné: Preferuji AXI.PJS atd. Žádné hřídelky, žádná ložiska. Po ráně s AXI(totál na čumák)-vyčištění odzkoušení u výrobce, cena pouze poštovné, létá dodnes.Čtvrtý rok(větroň). Baterie-řekněme Kokam. Cena dobrá, kvalita také. Proto nemusím nic shánět, jen lustruji Mánii.

Pokud Ti připadá, že se urážím, nevěř tomu. Já se opravdu dost bavím. Nechci všechny házet do jednoho pytle, ale je tu pár kousků, kteří se předvádějí, pózují. Kdyby trochu ubrali, byla by tu polovina těch hloupých dotazů. Jenomže to oni nechtějí. Chtějí se prezentovat jako všeználci.
Chtějí mít svoje děti pod svými křídly. A běda tomu, kdo se bude odlišovat.

Vím, že se tento link celkem dobře sleduje. Proto bych chtěl všem doporučit: Abu (větroně, díky němu ten náš létá a není v popelnici),ikdyž mě chce bít, LV(vše co se týká elektropohonu od EPP po 2m), RadimHnilica(vše, co se točí kolem akrobacie aspalováků).

Snad to stačí na pochopení.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od arda1 »

jkolina píše:
Vím, že se tento link celkem dobře sleduje. Proto bych chtěl všem doporučit: Abu (větroně, díky němu ten náš létá a není v popelnici),ikdyž mě chce bít, LV(vše co se týká elektropohonu od EPP po 2m), RadimHnilica(vše, co se točí kolem akrobacie aspalováků).

Díky jkolino--bude třeba přepsat historii :lol: :lol: :lol:
PS: tímto se nechci jakkoli dotknout jmenovaných-pouze máte blbý že vás vzal jkolina za modly. :wink:
AM

#23 Příspěvek od AM »

jkolina píše:
Nechci všechny házet do jednoho pytle, ale je tu pár kousků, kteří se předvádějí, pózují. Kdyby trochu ubrali, byla by tu polovina těch hloupých dotazů. Jenomže to oni nechtějí. Chtějí se prezentovat jako všeználci.
Chtějí mít svoje děti pod svými křídly. A běda tomu, kdo se bude odlišovat.

Amen :P
piper

#24 Příspěvek od piper »

arda1 píše: Díky jkolino--bude třeba přepsat historii :lol: :lol: :lol:
PS: tímto se nechci jakkoli dotknout jmenovaných-pouze máte blbý že vás vzal jkolina za modly. :wink:

Hezky si to napsal Radku s těma modlama, to proto, že jsi slušně vychovanej.

Já už chtěl Kolinovi napsat, že je dobrý před análním lezením si strčit do uší po jedné prádelní vařejce, aby jej měli v případě průšvihu za co vytáhnout. :wink:
Jiří Kolář-BAN1

#25 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN1 »

arda1 píše:
jkolina píše:

Díky jkolino--bude třeba přepsat historii :lol: :lol: :lol:

Ardo1: Kdybych jmenoval Tebe, asi by reakce byla jiná. Bohužel jsi celkem mimo . Nech ty pány na pokoji. Jim je určitě jedno kdo to píše. Je to rada začínajícím. Shazuješ i sebe.
AM

#26 Příspěvek od AM »

piper píše:
arda1 píše:

Já už chtěl Kolinovi napsat, že je dobrý před análním lezením si strčit do uší po jedné prádelní vařejce, aby jej měli v případě průšvihu za co vytáhnout. :wink:

hodnotný příspěvek ze kteráho je znát osobní zkušenost :P
Jiří Kolář-BAN1

#27 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN1 »

piper píše:
arda1 píše: Díky jkolino--bude třeba přepsat historii :lol: :lol: :lol:

Hezky si to napsal Radku s těma modlama, to proto, že jsi slušně vychovanej.

Nejsi trochu jemný? :lol: :lol:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od arda1 »

Kdybys jmenoval mě tak bych se ohradil stejně-neb mi babička říkávala-čiň čertu dobře-peklem se ti odmění.Z vlastní zkušenosti vím že dnes tě někdo plácá po zádech a zítra ti do nich vrazí kudlu. :wink:
Jiří Kolář-BAN1

#29 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN1 »

arda1 píše:Kdybys jmenoval mě tak bych se ohradil stejně-neb mi babička říkávala-čiň čertu dobře-peklem se ti odmění.Z vlastní zkušenosti vím že dnes tě někdo plácá po zádech a zítra ti do nich vrazí kudlu. :wink:

Ty to máš v životě asi dost těžké :lol: . Ber to jako zrcadlo. Myslím, že jsem od tebe také dost schytal :lol: :lol: .
RadimHnilica
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od RadimHnilica »

Pánové v rámci klidu a míru bych na obou stranách bych před odesláním příspěvku doporučoval nadechnout se napočítat do deseti znovu si to přečist a zvážit zda Vámi odesílaný text má nějakou užitnou hodnotu či ne. Povede to k uklidnění situace.Díky
Radim
Zamčeno

Zpět na „Smetiště“