Jaký koupit vrtulník???
tredapepek píše:Jo souhlasím s tebou.Jelikož nemam tátu kterej by mě něco s toho mohl naučit. JSEM V TOM SÁM a mám s toho docela strach něco nastavovat když ani pořádně nevím co a jak. tak nevím co koupím
Vis, ono je to o tom, jak k tomu clovek pristupuje. Kdyz jsem zacinal, mel jsem zkusenosti jen s autama, takze jsem vedel leda neco o tom co je vysilac a prijimac. Vse ostatni (= u helin uplne vse) jsem se naucil SAM, vycetl SAM a nastavil SAM. Jedina chyba, kterou jsem udelal byla ta, ze jsem neutahnul dostatecne hlavni listy. Ale bez nehody i tak
Vsechno jde, jen se musi chtit. Jak napsal JM, je to jen o trpelivosti, nasavani informaci a hlavne nechvatat. A jeste jednou, i zacatecnik to MUZE zvladnout, to neznamena, ze je to pravidlo
Pokud vis o nekom, kdo uz v helinach jede, je logicky, ze ho "zneuzijes", to by preci udelal (a mel udelat) kazdy.
Jestli jako zacatecnik jeste nevis jestli Te to chytne a zustanes u helin nebo ne,tak bez do neceho levnejsiho nez je T-rex.Volfa muzes mit taky celeho v kovu za daleko levnejsi peniz a v setu i s radiem.Je to vicemene stejny vrtas jako T-rex 450.A snaz se najit nekoho,kdo Ti aspon napoprve ukaze a vysvetli jak co nastavit a seridit,kdybys na to mel prichazet sam,trvalo by Ti to dlouho a asi stalo nejake penize.At koupis ale cokoliv,zaklad je,nejakou dobu cvicit na simulatoru abys ziskal zakladni navyky a nerozbil to pri prvnim startu.
Sali
Přesně tak,někomuto jde úplně samo a někdo potřebuje nakopnout jak se říká.Jinak taky jsem začal u aut a stále u nich jsem,ale helina je opravdu o něčem jiném.Před rokem a půl jsem koupil Blade cp pro(najivní) aodradilo mě to od mých neůspěchů.Až teď se zbláznil do helin kámoš tak jsem šel do toho znovu,ale koupil jsem toho Trexe a je to opravdu o něčem jiném.Pokud máš strach tak si kup dvourotora a nauč se aspoň nějaký ten základ s ním.Ale jedno rotor je zase o něčem jiném.Pár názorů a rad tu už máš,něco sis určitě už přečetl tak teď se musíš rozhodnout sám.Hodně štěstí ve výběru.Pak dej vědět co sis koupil. 
- tredapepek
Nazdar
MH60 preboha nie ! Mal som ju toho roku na jar a v zaklade s brush motorm lietala uplne strasne. Bolo to podmotorovane a ta nimh baterka hruza. Kupil som brushless set dal som vacsiu baterku ale stale som s tym mal problemy a ako zaciatocnik som sa musel radit co s tym. Za 3 mesiace pekneho pocasia som bol vo vzduchu 3 krat nieco som uvisel a len riesil problemy. potom som sa na tu velkost vrtasa vykaslal a kupi mini titana. Uplna balada no problem a pohoda. Za 3 mesiace cez 70 cyklov na baterkach. Oproti trexu lacnejsie diely a ked nieco kupis tak dostanes dva kusy. A este rtocha stabilnejsi let.
Ta walkera je smrt zober bud mini titana alebo trexa.
MH60 preboha nie ! Mal som ju toho roku na jar a v zaklade s brush motorm lietala uplne strasne. Bolo to podmotorovane a ta nimh baterka hruza. Kupil som brushless set dal som vacsiu baterku ale stale som s tym mal problemy a ako zaciatocnik som sa musel radit co s tym. Za 3 mesiace pekneho pocasia som bol vo vzduchu 3 krat nieco som uvisel a len riesil problemy. potom som sa na tu velkost vrtasa vykaslal a kupi mini titana. Uplna balada no problem a pohoda. Za 3 mesiace cez 70 cyklov na baterkach. Oproti trexu lacnejsie diely a ked nieco kupis tak dostanes dva kusy. A este rtocha stabilnejsi let.
To u TRexu nekdy i 3 kusymartin303 píše:Nazdar
... Oproti trexu lacnejsie diely a ked nieco kupis tak dostanes dva kusy. A este rtocha stabilnejsi let.
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
- tredapepek
Dobrý den potřeboval bych pár rad do začátku nechci vytvářet novej threat tak to hodim sem
Kámoš má už nějakej čas benzinovou helikopteru a tak to preslo i na mě ale kamarád teď odjel na pul roku do anglie a já zustal bez vrtulníku:D
Tak sem si řekl že si koupim neco vlastního, po rozhodovani padla volba na Wolf SE (puvodně sem chtěl něco do 5K ale nakonec sem si řekl že rači něco přihodim a koupim něco pořádnyho) dočetl sem se tu ze se vyplati k němu dokoupit giro a tady je muj první problém jak se giro do vrtulníku instaluje? Pak by me zajimalo jak dlouho vyrži elektrika lítat na jednu baterii?(bydlim v panelaku tak furt běhat z 500m vzdálenyho parkoviště u supermarketu domů dobíjet se mi nechce tak bych případně koupil náhradní) A jakej je rozdil mezi SE a ME verzi už ta SE dost prekrocila muj rozpočet + giro ale jestli by ta ME verze měla giro už v sobě + nakej ten další tuning tak bych bral spíš ji.
Je toho dost tak za případny odpovědi diky
Jo a nevite jesltli je v baleni usb k pripojeni pc simulatoru?
Kámoš má už nějakej čas benzinovou helikopteru a tak to preslo i na mě ale kamarád teď odjel na pul roku do anglie a já zustal bez vrtulníku:D
Tak sem si řekl že si koupim neco vlastního, po rozhodovani padla volba na Wolf SE (puvodně sem chtěl něco do 5K ale nakonec sem si řekl že rači něco přihodim a koupim něco pořádnyho) dočetl sem se tu ze se vyplati k němu dokoupit giro a tady je muj první problém jak se giro do vrtulníku instaluje? Pak by me zajimalo jak dlouho vyrži elektrika lítat na jednu baterii?(bydlim v panelaku tak furt běhat z 500m vzdálenyho parkoviště u supermarketu domů dobíjet se mi nechce tak bych případně koupil náhradní) A jakej je rozdil mezi SE a ME verzi už ta SE dost prekrocila muj rozpočet + giro ale jestli by ta ME verze měla giro už v sobě + nakej ten další tuning tak bych bral spíš ji.
Je toho dost tak za případny odpovědi diky
Jo a nevite jesltli je v baleni usb k pripojeni pc simulatoru?
- tredapepek
Gllun píše:zkus se kouknout na Blade 400...je kompletně sestaven, zalétan a hlavně je s počitačovou soupravou
X6i...mám ho a jsem sním spokojen...
A za kolik jsi ho koupil?? našel jsem ho komplet s DX6i za 11500,- Kč a co náhradní díly? daji se sehnat v poho.??
Prodám vysílač FUTABA F9 CP SUPER TEL.774 623 649
- Gllun
- Kontaktovat uživatele:
tredapepek píše:Gllun píše:zkus se kouknout na Blade 400...je kompletně sestaven, zalétan a hlavně je s počitačovou soupravou
X6i...mám ho a jsem sním spokojen...
A za kolik jsi ho koupil?? našel jsem ho komplet s DX6i za 11500,- Kč a co náhradní díly? daji se sehnat v poho.??
já ho koupil ještě za 13 000