Podvod?
- RadimHnilica
- Kontaktovat uživatele:
zajimalo by mne, zda s nim probehla nejaka konverzace, jako proc to prodava, puvod veci a tak.. nebo zda jsi mu hned poslal penize...
preci jenom clovek, ktery si koupi takovej vysilac si ho koupi protoze po nem touzi a (povetsinou) sahne po usetrnych penezich.. a tezko se najde duvod, aby ho za 14 dni prodal.
preci jenom clovek, ktery si koupi takovej vysilac si ho koupi protoze po nem touzi a (povetsinou) sahne po usetrnych penezich.. a tezko se najde duvod, aby ho za 14 dni prodal.
-
Marcos
- Kontaktovat uživatele:
Treba mu nemusel v necem vyhovovat, to je jedno, ale jak si vubec neco takovyho muze dovolit? Jednak je to pekna prasarna a pak si mysli, ze ho podle c.u. kam ty penize osizeny zakaznik posilal nenajdou? Resp pokud mu to posilal primo na ucet, tak by to melo byt pro polici snadne...
Pak jsou tu moznosti zjisteni adresy pres IP, z jake se prihlasuje na svuj mail, nebo telefonni cislo, ze ktereho si topoval svuj inzerat. Moznosti je spousta, snad ho najdou

Pak jsou tu moznosti zjisteni adresy pres IP, z jake se prihlasuje na svuj mail, nebo telefonni cislo, ze ktereho si topoval svuj inzerat. Moznosti je spousta, snad ho najdou
¡ǝuıɯ ǝq ןןɐɥs ʎɹoʇɔıʌ
- RadimHnilica
- Kontaktovat uživatele:
Ták a jsem rád že přispěju svojí trochou do diskuze = já jsem si od něj to rádio koupil. Frajera jsem viděl, rádio bylo s účtenkou a dal jsem mu ty prachy. Nebráním ho ale můj obchod s ním byl nabídka - poptávka a kdo řekne že ne tak lže, protože koupit rádio s 2 přijímačema za polovic by byla chyba.
jinak fešák inzeruje dál a změnil opět email adresu, ale už neuvádí telefon, stačí mu napsat o telefon a uvede stejný jak v předešlých inzerátech na kterých mněl 2 různé emaily
Takže používá : bioptronlampy@seznam.cz
annettee@seznam.cz
stavba.modelu@seznam.cz
tel. 773557686
přezdívky: máca, Lukáš, annettee
Jinak Lukáš Slezák
další inzerát má : http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/199661/
možná by chtělo tomuto člověku nějak omezit přístup na modellbazar a taky mu nakopat prdel , nesnáším podvodníky !!!!!!!!!!!!
Takže používá : bioptronlampy@seznam.cz
annettee@seznam.cz
stavba.modelu@seznam.cz
tel. 773557686
přezdívky: máca, Lukáš, annettee
Jinak Lukáš Slezák
další inzerát má : http://inzerce.modelbazar.cz/inzerat/199661/
možná by chtělo tomuto člověku nějak omezit přístup na modellbazar a taky mu nakopat prdel , nesnáším podvodníky !!!!!!!!!!!!
Já teda osobně bych místo tohodle všeho tady a na modelbazaru běžel třetí den do banky, že jsem popletl číslo účtu a ta platba měla jít jinam, ať to stornujou. V bance se budou kroutit, ale nakonec v tom budou muset jednat a on je ze zákona a taky podle podmínek (každé) banky, které akceptoval, to vrátit. Jinak začíná celkem kolotoč směrem k nedovolenému obohacování..
Pro všechny případy bych si někoho dohodl, že mi měl prodat totéž za stejno (a neprodal protože jsem poslal OMYLEM peníze na účet druhému člověku s kterým jsem také jednal), kdyby došlo na nějaké dohadovačky
Pro všechny případy bych si někoho dohodl, že mi měl prodat totéž za stejno (a neprodal protože jsem poslal OMYLEM peníze na účet druhému člověku s kterým jsem také jednal), kdyby došlo na nějaké dohadovačky
Všivák jeden kšeftuje s kouzelnýma hojivýma barevnýma lampičkama a nestačí mu to tak okrádá důvěřivé modeláře. Rozsah jeho byznysu o něm vypovídá vše.
Ale ten poslední inzerát na stavbu éra je dobrý. Prý na ceně se domluvíme. Zajímalo by mě jestli taky předem...
Je to hnus velebnosti, ale na druhe straně je třeba po ničem tolik netoužit, abych poslal prachy předem.
Můj kluk takhle poslal málem 2000 Eur do Anglie za Virago 750 chopper, dva roky na to šetřil, oškubali jej při už směně Eur v ČPP. Naštěstí jsem zasáhl včas a rozmluvil mu to. A co myslíte že následovalo ?
Chlápek se vypařil, už se neozval a webové stránky shipping company kam se měly předem poslat prachy a oni měli dovézt motorku se taky vypařily. Náhodička jako hrom, že ???
Půl roku nato proběhlo v TV varování před platbama předem - přesně takovéto případy aut a motorek.
Nicméně věřím tomu, že kolega je dokonale vyléčen a nikdy co živ bude nikomu předem prachy nedá. Každý se v životě musí napřed spálit, bez výjimky. Takhle to prostě funguje.
Ale ten poslední inzerát na stavbu éra je dobrý. Prý na ceně se domluvíme. Zajímalo by mě jestli taky předem...
Je to hnus velebnosti, ale na druhe straně je třeba po ničem tolik netoužit, abych poslal prachy předem.
Můj kluk takhle poslal málem 2000 Eur do Anglie za Virago 750 chopper, dva roky na to šetřil, oškubali jej při už směně Eur v ČPP. Naštěstí jsem zasáhl včas a rozmluvil mu to. A co myslíte že následovalo ?
Chlápek se vypařil, už se neozval a webové stránky shipping company kam se měly předem poslat prachy a oni měli dovézt motorku se taky vypařily. Náhodička jako hrom, že ???
Půl roku nato proběhlo v TV varování před platbama předem - přesně takovéto případy aut a motorek.
Nicméně věřím tomu, že kolega je dokonale vyléčen a nikdy co živ bude nikomu předem prachy nedá. Každý se v životě musí napřed spálit, bez výjimky. Takhle to prostě funguje.
Koukám že probíráte Slezáka, on je asi velkej křivák. Mrknite: http://www.skyfly.cz/inzeraty_list.php3 ... m&inzerat=
daniel píše:Koukám že probíráte Slezáka, on je asi velkej křivák. Mrknite: http://www.skyfly.cz/inzeraty_list.php3 ... m&inzerat=
Zdravím, nazdar Dane
To už je síla 78litrů...hmmm. Dokud mu někdo nerozlouskne pěstí budku tak bude kšeftovat, o co jde, důvěřivých je dostatek.