Instalace JETI DUPLEX

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
s3030150

#16 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 14:30, celkem upraveno 2 x.
zdzd

#17 Příspěvek od zdzd »

pastyrik píše:ano souhlasim i kdyz to asi nikdo nedela. vcetne me. jelikoz me vysilace sami odpoji VF modul po pripojeni kabelu k trenazeru (tvoje ne?) - takze vlastne take porusuji - ale to sem nepatri.
dnes neni nikde napsano, co je treba udelat, aby vysilac jiz nebyl vysilacem -proste nesmi byt schopen vysilat. a tak tve vytazeni krystalu a vypinac pavlaH jsou v tomto srovnatelne.
nejsem zastancem dvou modulu ve vysilaci, pokud jsem je tam nekdy mel tak pouze omezenou dobu pro ucely testu a porovnani za stejnych podminek, nikdy ne na bezne letani. ale pokud ma nekdo jiny nazor tak proc ho hned chtit zaslapat do zeme? specialne proc jste tak vysazeni na pavlaH ? to snad jiz neni diskuse (tak jak je to v nadpisu) ale fobie...
...nechci poucovat, vyvolavat zabomysi spory nebo delat chytryho ale to je muj nazor, nejsem nejmladsi, par roku modelarim a pamatuji doby, kdy modelari drzeli basu a nebyla mezi nimi zadna zloba ...

Není to až tak jednoduché:
http://www.mojehobby.cz/diskuze/strom1. ... om=1021472
venry

Re: Instalace JETI DUPLEX

#18 Příspěvek od venry »

pluton19 píše:Prosím o radu. Potřebuji poradit jak nainstalovat Jeti Duplex dovnitř do Eclipsy. Moc díky za vaše rady 8)

Není nic jednoduchšího,než že si to tam necháš dle tvých představ namontovat od výrobce modulů.Pokud ti odpoví že nelze,máš jasno pokud ti to namontuje jseš v poho stačí k tomu fakture,předávací protokol . Tady se od místních vykládačů práva dozvíš co? No leda hovno !
arda1
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od arda1 »

Pokud má vysílač výměnný modul ,tak by mě ani ve snu nenapadlo něco bastlit dovnitř. :roll: :roll: :roll:
JMalik

#20 Příspěvek od JMalik »

Semir, LV-nejraději bych měl ve vysílači "syntézu" 2,4 GHz s možností Fasst,Duplex.IFS.... Vysílač mi stačí jeden kvalitní. Pak by to řešilo ovládání obra,vrtulníku,všech těch dvourotoráků a mikroletů.Proti tomu,ale výrobci půjdou vždy.Tyhle zákony nevytvářel Bůh,ale lidé(ve spolupráci s Lobby). Coje to někdy za inteligenty nám předvádějí až příliš často. Zauvažuj jestli je to vůbec dobře, čemu to vadí,co se stane.Když budeš létat s někým kdo to má na přepínač, tak to jistě je určité riziko.Ale ty musíš být na 35 nebo 40, stejný kanál,zrovna ve vzduchu...
On když o to cvakne tak to má na smetáček a lopatku určitě.Můžeš namítnout, že on bude mít EPP a ty obra....Prostě když se mi právní úprava zdá zhovadilá,pokusím se tam najít díry nebo jí obejít.Až budou legislativu dodržovat ti co ji vytvářejí, tak se k nim přidám. NE OBRÁCENĚ.
piper

#21 Příspěvek od piper »

Kód: Vybrat vše

Prostě když se mi právní úprava zdá zhovadilá,pokusím se tam najít díry nebo jí obejít.Až budou legislativu dodržovat ti co ji vytvářejí, tak se k nim přidám.

Vytesat do kamene a vyzlatit zlatou barvou. :wink:
zdzd

#22 Příspěvek od zdzd »

Mně se například zdá zhovadilé stát na červenou a platit v obchodě.
Jiří Kolář-BAN1

#23 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN1 »

piper píše:

Kód: Vybrat vše

Prostě když se mi právní úprava zdá zhovadilá,pokusím se tam najít díry nebo jí obejít.Až budou legislativu dodržovat ti co ji vytvářejí, tak se k nim přidám.

Vytesat do kamene a vyzlatit zlatou barvou. :wink:

Já opravdu musím odkázat na včerejší odkaz, který už tam bohužel není. :lol: :lol:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od arda1 »

Ještě bych to pochopil u rádií který maj pevný
VF modul-původní vyhodit a dát Duplex-ale u výměnného potažmo když ho v tomto provedení Jeti vyrábí mi uniká smysl zásahu. :roll: :roll: :roll:
s3030150

#25 Příspěvek od s3030150 »

no text entered...
Naposledy upravil(a) s3030150 dne stř 23.04.2014 18:54, celkem upraveno 3 x.
pastyrik

#26 Příspěvek od pastyrik »

arda1 píše:-ale u výměnného potažmo když ho v tomto provedení Jeti vyrábí mi uniká smysl zásahu. :roll: :roll: :roll:

je to vec nazoru kazdeho z nas ale me napadaji minim. dva duvody pro :
- zbavis se konektoru vymenneho modulu, konektor obecne nepatri mezi nejspolehlivejsi kompońenty zarizeni
- nemas antenu na zranitelnem miste pod vysilacem. navic antena pod vysilacem muze delat problem kdyz se vysilac dava do kufru nebo pultu

ale jiste to ma i nevyhody.....
arda1
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od arda1 »

A jejejejejeje -klídek--tak nic kucí raději jdu na pivko-čus někdy. :wink:
Jiří Kolář-BAN1

#28 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN1 »

Já nevím, proč se stává JETI otloukánkem. Prostě přišel další systém, navíc je český. Tak proč do něho kopat.

Nebude to třeba tím, že většina uživatelů má rádia T6EX, T7C, Spektrum DX 5i, 6i, 7?
Nebo je tu někdo, kdo má např. T12FG a křičí tu na JETI? Toho to asi nezajímá.
A co takhle XM-J3IFS? To je také na nic? Ale to už bude také jiná. Tam to zajímá lidi od MC-19 výše.

Odpověď asi nedostanu. ZDE.
Jiří Kolář-BAN1

#29 Příspěvek od Jiří Kolář-BAN1 »

arda1 píše:-klídek--:

Ten je hodně důležitý. :lol:
georg
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od georg »

Já mám Eclipse 7 a koupil jsem si ten zandavací TF modul, a hlavní věc byla, že kdybych něco rozbil a pojištovna by chtěla vidět za co maj plnit pojisku, tak abych byl vklidu. U mě to bylo jen o právní úpravě a to taky, že vysílač mám ještě 1 rok v záruce, nechtělo se mi do něj zasahovat, pakliže nemám prblém to předělat.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“