dotaz

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Zpráva
Autor
kmarty

#16 Příspěvek od kmarty »

Je mi to jasny.
Ono je preci jen rozdil kdyz nekdo napise:
"A to uvnitr ty vysilacky mam mit taky?"
nebo:
"A to uvnitr ty vysilacky mam myt taky?"
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
DAF
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od DAF »

to kmarty: rusové mají jedno takové krásné přisloví. voda i vodka, adna sudka i kakája raznica! 8)
Hitec Aurora 9X
kmarty

#18 Příspěvek od kmarty »

Blby je ze ti, do kterych se opiras, se drzi spise hesla: Hodinky nebo holinky, je to jedno - oboji se natahuje :-)

BTW. JA bych se teda do nich moc opirat nemel :-). Jednak pisu temer vzdy bez nabodenicek a druhak jsem v koncich kdyz dojde na souveti a carky v nem :-).

P.S.: Priznam se ze rustinu jsem nikdy extra neovladal (vzdycky jsem byl rad kdyz jsem jakztakz prolezl). Takze jsem se zapichl na jednom slove - "sudka" .... "bukva"?
[i]MiniTitan[/i]
[i]Futaba T7C[/i]
[url=xmpp://kmarty@jabber.bluetone.cz][img]http://jabber.bluetone.cz/status/kmarty-phpbb.gif[/img][/url]
DAF
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od DAF »

to kmarty: mě to bylo kdysi vyloženo takto a takto to proto také prodávám. Vím že písmeno je bukva, ale jestli mají také sudku nevím. V zásadě je to jedno. Já jí také ovládal tak, abych měl nějakou rozumnou známku na vysvědčení. 8)
Hele, našel jsem krásné cizí slovo, kde můžeš napsat co chceš a (snad) vždycky to bude správně - oblečení na spaní. Pyjamo, pijamo, pižamo i pyžamo. Pochází z francouzštiny, takže jeden ze dvou prvně uvedených (franc. neumím vůbec), k tomu 2x český přepis.
S tím opíráním máš pravdu, důležitý je "kontekst". :cry:
Hitec Aurora 9X
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“