Pošta z HobbyCity

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
tox232
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od tox232 »

Zdravím pokud jsem zvolil tuto přepravu:
International (Registered) Air Mail 0 - 100g $4.79
můžu to sledovat nebo ne když kliknu na to číslo u objednávky tak mi to najede na tu Honkkong poštu ale tam se dozvím že to odletělo ale nic víc musím se tam někde registrovat?Nebo co :(
http://tox232.webnode.cz
Danndy
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Danndy »

Registrovat sa nemusis.Registrovana je zasielka a v pripade straty ju budu vediet najst,pripadne poslu druhu.Mal som podobnu zasielku a po zadani cisla zasielky na strankach Slovenskej posty tu akurat ukazalo - vstup do krajiny prijmatela.
Dex88

#18 Příspěvek od Dex88 »

Ahoj. Nevíte náhodou někdo jestly se dá poslat aji 8KG balík?? tady: http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... etable.asp Když zadám czech republic je max Air Parcel (CZECH Rp) 5000g - 5499g. Diky za info.
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od fidzi »

Nedá, musíš to rozdělit na dva balíky.
..:: Nemám rád kindersáky ::..

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
Dex88

#20 Příspěvek od Dex88 »

OK diky :)
MichoCZ
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od MichoCZ »

Z číny objednávám podruhé, ale zatím se mi nikdy nepovedlo zprovoznit to sledování zásilky. Jde to ještě nějak?
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od fidzi »

MichoCZ píše:Z číny objednávám podruhé, ale zatím se mi nikdy nepovedlo zprovoznit to sledování zásilky. Jde to ještě nějak?
Pokud si šetřil a dal jsi to nejlevnější poštovné bez sledovaní tak těžko. Pokud jsi zvolil sledovaný typ přepravy, tak v seznamu objednávek máš i číslo zásilky a když na ní klikneš, tak tě odkáže na stránky HKpost s tím daným výpisem ;)

Skywalker X8, Skywalker Falcon, Funcub, Quadrocopter X, HK Mini Swift(1m rozpětí), Bristol Scout
MichoCZ
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od MichoCZ »

Číslo na sledování mám, ale tam mi to píše jen že to odešlo z Hong Kongu. Btw zmetci mi minulý týden poslali mail, že to odešlo a podle tohodle sledování to odešlo teprve včera. To domu dojde až příští týden s takovou...
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od fidzi »

Pošli mi to číslo balíku? To se mi nezdá, pokud mají vše skladem, tak do většinou na poštu jde ještě ten den, co to objednáš.

Marek71
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Marek71 »

Pokiaľ je to obyčajný balík do 1kg, tak žiadne detailnejšie sledovanie nemáš, končí to na HK pošte informáciou, že to odišlo do krajiny určenia. Pri balíkoch s hmonosťou nad 1kg (alebo u EMS) máš detailné sledovanie po celú dobu.

Čo sa týka toho mailu, že ti napísali, že to odišlo... prečítaj si ten mail ešte raz. Podľa mňa tam bude info o tom, že to odišlo z ich skladu na poštu. A na HK pošte to može byť aj niekoľko dní.

MichoCZ píše:Číslo na sledování mám, ale tam mi to píše jen že to odešlo z Hong Kongu. Btw zmetci mi minulý týden poslali mail, že to odešlo a podle tohodle sledování to odešlo teprve včera. To domu dojde až příští týden s takovou...
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Marek71 »

To vobec nie je pravidlo, moja skúsenosť je taká, že aj keď je všetko skladom, vyexpedujú to za 2-3 dni, záleží balík od balíku. No a ako som písal v predch. príspevku, na pošte sa to može zdržať ďalších pár dní.

fidzi píše:Pošli mi to číslo balíku? To se mi nezdá, pokud mají vše skladem, tak do většinou na poštu jde ještě ten den, co to objednáš.
MichoCZ
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od MichoCZ »

Marek71 píše:Pokiaľ je to obyčajný balík do 1kg, tak žiadne detailnejšie sledovanie nemáš, končí to na HK pošte informáciou, že to odišlo do krajiny určenia. Pri balíkoch s hmonosťou nad 1kg (alebo u EMS) máš detailné sledovanie po celú dobu.

Čo sa týka toho mailu, že ti napísali, že to odišlo... prečítaj si ten mail ešte raz. Podľa mňa tam bude info o tom, že to odišlo z ich skladu na poštu. A na HK pošte to može byť aj niekoľko dní.

MichoCZ píše:Číslo na sledování mám, ale tam mi to píše jen že to odešlo z Hong Kongu. Btw zmetci mi minulý týden poslali mail, že to odešlo a podle tohodle sledování to odešlo teprve včera. To domu dojde až příští týden s takovou...

Máš pravdu v obou případech. Opravdu tam je že to odešlo jen ze skladu. A balík měl 750g takže sledovatelný asi nebude.
fidzi
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od fidzi »

Marek71 píše:To vobec nie je pravidlo, moja skúsenosť je taká, že aj keď je všetko skladom, vyexpedujú to za 2-3 dni, záleží balík od balíku. No a ako som písal v predch. príspevku, na pošte sa to može zdržať ďalších pár dní.

fidzi píše:Pošli mi to číslo balíku? To se mi nezdá, pokud mají vše skladem, tak do většinou na poštu jde ještě ten den, co to objednáš.
No já jsem na expedici nejdéle čekal dva dny. A balíku mi přišlo vcelku hodně.

Marek71
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Marek71 »

MichoCZ:
Pokiaľ si dal obyčajnú prepravu (Airmail registered), tak balík určite nebude sledovateľný :wink:

fidzi:
Je obdobie, keď balíky expedujú do 2 dní, ale potom je obdobie, keď to trvá takmer týždeň, je to rozne. U mňa je to priemerne 2-3 dni.
MichoCZ
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od MichoCZ »

Obyčejná doprava je možná jen do 79$ a pár gramů. Tohle je dražší a těžší. Jenom to nesplňuje tu podmínku 1kg. Z toho trackovacího čísla vím jen že to včera odletělo. A to mi přitom 7.10. psali že to odešlo od nich. By mě zajímalo co s tím týden dělali na té poště. Jindy to bylo do deseti dnů doma. I s expedicí, cestou, zdržením na celnici a poštou u nás.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“