International (Registered) Air Mail 0 - 100g $4.79
můžu to sledovat nebo ne když kliknu na to číslo u objednávky tak mi to najede na tu Honkkong poštu ale tam se dozvím že to odletělo ale nic víc musím se tam někde registrovat?Nebo co
Pokud si šetřil a dal jsi to nejlevnější poštovné bez sledovaní tak těžko. Pokud jsi zvolil sledovaný typ přepravy, tak v seznamu objednávek máš i číslo zásilky a když na ní klikneš, tak tě odkáže na stránky HKpost s tím daným výpisemMichoCZ píše:Z číny objednávám podruhé, ale zatím se mi nikdy nepovedlo zprovoznit to sledování zásilky. Jde to ještě nějak?
MichoCZ píše:Číslo na sledování mám, ale tam mi to píše jen že to odešlo z Hong Kongu. Btw zmetci mi minulý týden poslali mail, že to odešlo a podle tohodle sledování to odešlo teprve včera. To domu dojde až příští týden s takovou...
fidzi píše:Pošli mi to číslo balíku? To se mi nezdá, pokud mají vše skladem, tak do většinou na poštu jde ještě ten den, co to objednáš.
Marek71 píše:Pokiaľ je to obyčajný balík do 1kg, tak žiadne detailnejšie sledovanie nemáš, končí to na HK pošte informáciou, že to odišlo do krajiny určenia. Pri balíkoch s hmonosťou nad 1kg (alebo u EMS) máš detailné sledovanie po celú dobu.
Čo sa týka toho mailu, že ti napísali, že to odišlo... prečítaj si ten mail ešte raz. Podľa mňa tam bude info o tom, že to odišlo z ich skladu na poštu. A na HK pošte to može byť aj niekoľko dní.MichoCZ píše:Číslo na sledování mám, ale tam mi to píše jen že to odešlo z Hong Kongu. Btw zmetci mi minulý týden poslali mail, že to odešlo a podle tohodle sledování to odešlo teprve včera. To domu dojde až příští týden s takovou...
No já jsem na expedici nejdéle čekal dva dny. A balíku mi přišlo vcelku hodně.Marek71 píše:To vobec nie je pravidlo, moja skúsenosť je taká, že aj keď je všetko skladom, vyexpedujú to za 2-3 dni, záleží balík od balíku. No a ako som písal v predch. príspevku, na pošte sa to može zdržať ďalších pár dní.fidzi píše:Pošli mi to číslo balíku? To se mi nezdá, pokud mají vše skladem, tak do většinou na poštu jde ještě ten den, co to objednáš.