Piper Pawnee - od H9

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zpráva
Autor
mykoc

Re: Piper Pawnee - od H9

#17 Příspěvek od mykoc »

Před 6ti léty když jsem začínal s létáním a viděl jsem tuto stavebnici , říkal jsem si kdo si tu obludu může koupit.......
Před 3mi dny jsem si ho koupil a schoval na dlouhé zimní dny .
Je to moc krásné ero .
mykoc

#18 Příspěvek od mykoc »

Patřil by do něj určitě čtyřtakt , ale nejde to . Takže asi AXI41320/20 a šestičlánek .
TERAZKY
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od TERAZKY »

Určite ale stačí 5S a na maketové lietanie i 4S. Je to autobbus na oddychové lietanie.
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
geo
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od geo »

To mykoc - máš pravdu, to éro je tak vošklivý až je krásný. Nejdřív jsem na něj koukal, pak se podíval na airliners.net potom jsem ne nevinnou otázku která zněla v práci ( to jsem byl ještě trochu zaměstnanej/na IČO/ než byl odejit :evil: ) co mám za favorita na lítání .... no a dostal jsem ho od kamarádů/kolegů. A aby nebylo hnojáků dost, tak stavím Čmeldu a Air Tractora mám před záletem - mimochodem je snad ještě vošklivější než indián :mrgreen: . TERAZKY říká autobus, ale je to velice obratný éro. Sice jsem s ním ještě akro nelítal - hnojáky jsou na vážnou práci a né na blbosti - ale jen co ho budu mít v pazourech víc, tak ho zkusím :wink: .
geo
JardaRůžička

#21 Příspěvek od JardaRůžička »

Je krásný. Tak pro inspiraci - zaslintejte si: http://www.youtube.com/watch?v=-esfrnOBEJ4
mykoc

#22 Příspěvek od mykoc »

Letos jsem se snažil akrobatit , sem tam větron . Chtělo to nějakou změnu,neokoukaného pipera ,zvažoval jsem jakého . Žlutasku a belanek je všude dost . Po přečtení recenze na stránkách L. Kolmana , jsem se byl podívat na stavebnici Pawneho(Hangár) a bylo rozhodnuto . Na netu jsou videa a nakonec moc hezky vypadá . V zimě jej zkompletuji a budu se moc těšit na jaro .
Pokud mi někdo doporučíte jaké výchylky a těžište pro začátek , nějaké zkušenosti a doporučení budu rád .
mykoc

#23 Příspěvek od mykoc »

Koupil jsem Pawneemu elektromotor GT 4020/09 , APC14/7 , Hobbyking 60A 4-6-8s , točil jsem s ním a OK.
geo
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od geo »

Tý voe 8O 8O :) :!: no napiš jak to funguje
geo
mykoc

#25 Příspěvek od mykoc »

Pawnee je připraven na zálet , je fakt moc krásné ero orginální... Venku vyzkouším motor , vrtule , tah . potom se ozvu . Škoda že nemám pokojík nebo dílnu a nemúžu ho mít vystaven pro potěšení .
peta1

#26 Příspěvek od peta1 »

Nemáte prosím náhodou někdo k zaslání do SZ naskenovaný tento test z RC modely? http://www.rcmodely.cz/archiv/2009/1/4/
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“