Výběr vrtulníku

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Ladul »

U serv bych jen dal neco rychlejsiho na vrtulku
ja mam zatim tohle
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=6314

co se reglu tyce tak tenhle vypada moc pekne
http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... shless_ESC
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Mikelo

#17 Příspěvek od Mikelo »

CopterX vrtulníky jsou o poznání lépe zpracované než HK, aspoň co jsem mohl zatím vidět. CopterX vlastním.
Ovšem i tak nekupovat v RTF setu. Velice mizerná elektronika.
pafka156

#18 Příspěvek od pafka156 »

Ten set co našel oskar 007 CopterX CX 450SE V2 se my velmi líbí.Co vy na to byl by vhodný!připomínám,že teprve s vrtulníkem začínám!
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od gamer007 »

pafka156 píše:Ten set co našel oskar 007 CopterX CX 450SE V2 se my velmi líbí.Co vy na to byl by vhodný!připomínám,že teprve s vrtulníkem začínám!

Rekl bych že elektronika v tom setu nebude dobrá, časem se bude vše měnit. Kit vrtulníku je super, ale to je asi vše. A za tu cenu je TX futaba 35Mhz a až s příplatkem 1500 futaba 2,4Ghz. Takže to vyjde na 13000,- a za to postavíš lepší. Navíc potřebuješ pořádnou nabíječku, tou "krabičkou" bych to nenabíjel....
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od oskar 007 »

Ono je to fakt že ta elekktronika je tam nic moc ale známe začatečníky... Když s tím práskne ozem a odejde gyro nebo servo nějaké uplně extra značkové tak to není taky moc dobrý... A na začátku se stejně žádná 3d akrobacie nedělá......
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od gamer007 »

oskar 007 píše:Ono je to fakt že ta elekktronika je tam nic moc ale známe začatečníky... Když s tím práskne ozem a odejde gyro nebo servo nějaké uplně extra značkové tak to není taky moc dobrý... A na začátku se stejně žádná 3d akrobacie nedělá......

Ale právě to gyro je docela duležitý. Když ti na začátcích bude furt někam utíkat ocas, tak z toho moc nebudeš nadšenej... Neříkám že by to nestačilo, ale za ty prachy se to dá osadit lépe....

Já postavil HK450 do 10tis se vším( TX, nabíječ, atd), ale vzal jsem levný gyro Assan GA410, ze začátku jsem to nějak nemohl doladit a trápil jsem se s tím, ale ted už to lítá celkem fajn. No ale stejně pokuju po lepším gyru, protože ocas zas tak dobře nedrží a viděl jsem jak lítá vrtas s kvalitním gyrem - to je jiná kávička...

Mimo jiné myslim že na začátek není třeba kovové hlavy, plasták bohatě stačí a když s tím třísknu a elektronika zůstane celá, tak mám za 36USD zase novej kit HK450....
Futaba T8FG,GT3C
Jezevec
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Jezevec »

gamer007 píše:... tak mám za 36USD zase novej kit HK450....

Ty máš poštovný z HC zdarma? Pokud jo, nemohl bych si přes tebe objednat?

Já bohužel když chci kit HK-450 (a to jsem si koupil už dva), tak musím platit i poštovný někde mezi 20-25 dolary (podle velikosti a obsahu balíku samozřejmě). Ono se to hezky čte heli za 36 doláčů, ale realita je vlastně nějakých 60 dolarů....
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od gamer007 »

Jezevec píše:
gamer007 píše:... tak mám za 36USD zase novej kit HK450....

Ty máš poštovný z HC zdarma? Pokud jo, nemohl bych si přes tebe objednat?

Já bohužel když chci kit HK-450 (a to jsem si koupil už dva), tak musím platit i poštovný někde mezi 20-25 dolary (podle velikosti a obsahu balíku samozřejmě). Ono se to hezky čte heli za 36 doláčů, ale realita je vlastně nějakých 60 dolarů....

JJ, máš pravdu sorry. Je to i s poštovnym 60USD, ale furt je to levnej kit, kterej se nebude tak bát rozsekat :lol:
Futaba T8FG,GT3C
Jezevec
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Jezevec »

gamer007 píše:ale furt je to levnej kit, kterej se nebude tak bát rozsekat :lol:

S tím nezbývá než souhlasit :-) Díky tomuto kitu jsem se odhodlal to zkusit. Nikdy mě vrtulníky moc nelákaly, ale za ty prachy jsem byl ochoten to risknout :-) Zatím jen poskakuju na zahradě, ale první výsledky se už dostavujou. S tím jdou ruku v ruce i drobné kolize a opravy. A vzhledem k ceně, jsem si pořídil hned na náhradní díly celej další kit a postupně při objednávce na HC tam přihazuju různý díly, které v mých rukách dost trpí :-D
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od gamer007 »

Jezevec píše:
gamer007 píše:ale furt je to levnej kit, kterej se nebude tak bát rozsekat :lol:

S tím nezbývá než souhlasit :-) Díky tomuto kitu jsem se odhodlal to zkusit. Nikdy mě vrtulníky moc nelákaly, ale za ty prachy jsem byl ochoten to risknout :-) Zatím jen poskakuju na zahradě, ale první výsledky se už dostavujou. S tím jdou ruku v ruce i drobné kolize a opravy. A vzhledem k ceně, jsem si pořídil hned na náhradní díly celej další kit a postupně při objednávce na HC tam přihazuju různý díly, které v mých rukách dost trpí :-D

No právě a to je na tom to nejlepší. Kdybych měl orig t-rex za já nevim kolik tak asi pořád doklola visim a nic nerisku, ale stímhle to (i když taky se staženou prdelí) pustím a najednou lítam osmy a už přemejšlim jak ho otočim na záda :lol:
Futaba T8FG,GT3C
Bizon
Bydliště: Jižní Morava(Veseli n. M.); Praha 10 (Chodov-Kunratice)

HK

#26 Příspěvek od Bizon »

Souhlas. Za minimum peněz se dá postavit stroj který zvládne daleko víc než jen první poskakování začátečníka. Ohledně poštovného, objednat si jen kostru HK by byla docela kravina, ale člověk k tomu vždycky přihodí jednak to co rozbil, pak to co předem tuší že rozbije, pak ještě nějaké věci co se hodí vždycky (listy), plus jednu, dvě vychytávky pro radost (pěkná laminátová kabina). A pak už se to poštovné sakra vyplatí. A když jsem se díval na ceny origo Trex450 dílů u nás tak mně poštovné přestalo trápit uplně...
Jezevec
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Jezevec »

A co je na tom kitu hodně pozitivní, že si člověk při jeho sestavování a osazování musí ledacos zjistit a nastudovat, takže je to svým způsobem i výchovný :-) Díky tomu, že jsem HKčko skládal a nastavoval sám (i když to není doporučovaný postup od profíků), tak jsem spoustu věcí pochopil a už na to nekoukám jak trubka :-)
helifish

#28 Příspěvek od helifish »

Jezevec píše:A co je na tom kitu hodně pozitivní, že si člověk při jeho sestavování a osazování musí ledacos zjistit a nastudovat, takže je to svým způsobem i výchovný :-) Díky tomu, že jsem HKčko skládal a nastavoval sám (i když to není doporučovaný postup od profíků), tak jsem spoustu věcí pochopil a už na to nekoukám jak trubka :-)
Pokud je to opravdu profik tak ti dozajista doporuci aby jsi si heli poskladal sam. Se serizenim je opravdu lepsi za nekym zajet a koukat mu na ruce jak se to vlastne dela. Proc vlastni stavba -na to jsi jiz jsi prisel jiz sam :wink:
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
jenikKL
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od jenikKL »

Serizeni se da i zaplatit od profesionala.
T-Rex 450 S, VA-Models:Dragonfly, Blade MCX, Traxxas E-Revo, Toro900, Messenger M1, Piper
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=330
helifish

#30 Příspěvek od helifish »

jenikKL píše:Serizeni se da i zaplatit od profesionala.
To jiste a nesmis se divit kdyz si za to nejakou kacku rekne ale neni lepsi na neho koukat a dalsi rany si serizovat sam ?
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“