Nesouhlasim,Walkery uz nejsou tak spatne jako pred rokem,ty posledni,jako napr.4G3 uz mezi zadny srot nepatri,dokonce uz i cena je prijatelna.Keci typu,kup si heli nejmene za 20 litru,jinak se na litani radsi vykasli,tady nekteri papouskujou do zblbnuti.Dnes uz je to trosku jinak,spise renomovane firmy hresi na svoji zavedenou znacku a pomalu degradují.petrpetr píše:mitec píše:Tím narážím na doporučení od mazáků pro začátečníky, která jsou vždy jak přes kopírák: kup si heli za aspon 14000, jinak to bude šitka a vyhodíš zbytečně peníze.
S tím se nedá nic jiného dělat, než souhlasit.
WALKERA obecně - názory, komentáře, emoce
Re: WALKERA obecně - názory, komentáře, emoce
No, když to vezmu za poslední rok a půl, tak walkeráci nezlepšili kromě líbivého designu naprosto nic. Walkerácká elektronika stále svojí spolehlivostí pokulhává za ostatními, u nás známými, výrobci.
Na druhou stranu nesouhlasím s tím že všecho mají jen zmetkové a nelétající. Dobře znám W53-1 (koax) a W60B. Ten koax lze dokonce doporučit. W60B se dá nastavit celkem dobře pro létání osmiček, souvraty, přemety a dočasný pobyt na zádech. Ovšem ne s originál elektrikou a pohonem. Jedna výhoda je, že se správným motorem si člověk dost zalítá, protože reálný letový čas s Li-pol aku 3S/2,2Ah je 12 minut (doraz 14,5min). Při letové váze 625g žere na visení jen 10A. Ale:
nejhorší je nechutně měkký rám navíc špatně sešroubovaný, křehké plastové nohy podvozku, z 5ks 4 hlavní kola šmajdají a jsou z velmi měkkého plastu, ložiska mají malou životnost a některá jsou přímo poddimenzovaná. Hliníkové díly obou hlav jsou velmi měkké. Něčemu se dá v dílně pomoci, většině ne. Koupit drak a slušně vybavit vyjde stejně draho jako mnohem lepší stroje (např. CopterX). Ceny ND přibližně stejné jako ND lepší výroby. Nemluvě o cenách HK 450.
Suma sumárum walkery nejsou jen 100% zmetky ale za nynějšího stavu trhu se neoplatí kupovat, prostě proto že je za ty peníze k mání spousta lepšího materiálu.
Na druhou stranu nesouhlasím s tím že všecho mají jen zmetkové a nelétající. Dobře znám W53-1 (koax) a W60B. Ten koax lze dokonce doporučit. W60B se dá nastavit celkem dobře pro létání osmiček, souvraty, přemety a dočasný pobyt na zádech. Ovšem ne s originál elektrikou a pohonem. Jedna výhoda je, že se správným motorem si člověk dost zalítá, protože reálný letový čas s Li-pol aku 3S/2,2Ah je 12 minut (doraz 14,5min). Při letové váze 625g žere na visení jen 10A. Ale:
nejhorší je nechutně měkký rám navíc špatně sešroubovaný, křehké plastové nohy podvozku, z 5ks 4 hlavní kola šmajdají a jsou z velmi měkkého plastu, ložiska mají malou životnost a některá jsou přímo poddimenzovaná. Hliníkové díly obou hlav jsou velmi měkké. Něčemu se dá v dílně pomoci, většině ne. Koupit drak a slušně vybavit vyjde stejně draho jako mnohem lepší stroje (např. CopterX). Ceny ND přibližně stejné jako ND lepší výroby. Nemluvě o cenách HK 450.
Suma sumárum walkery nejsou jen 100% zmetky ale za nynějšího stavu trhu se neoplatí kupovat, prostě proto že je za ty peníze k mání spousta lepšího materiálu.
-
petrpetr
- Kontaktovat uživatele:
S tím se nedá nic jiného dělat, než souhlasit. Nesouhlasim,Walkery uz nejsou tak spatne jako pred rokem,ty posledni,jako napr.4G3 uz mezi zadny srot nepatri,dokonce uz i cena je prijatelna.Keci typu,kup si heli nejmene za 20 litru,jinak se na litani radsi vykasli,tady nekteri papouskujou do zblbnuti.Dnes uz je to trosku jinak,spise renomovane firmy hresi na svoji zavedenou znacku a pomalu degradují.
Hele, v neděli jsem praštil s rexem o zem, během 24 hodin jsem měl všechny potřebné díly doma a helinu opravenou (stačilo mi oběhnout dva obchody). Umíš tohle udělat s walkerou? Leda prdlajs, čekáš tří týdny než ti je pošle ťaman. Popřípadě se modlíš aby to měl překupníček typu "tochcimít" za přemrštěnou cenu.
Měl jsem Walkeru 4, HBK2, BeltCP. Po té co jsem pořídil rexe zase můžu v klidu spát.
T-Rex500HK-Rex 250T-Rex 600Minititan 325SERaptor 30V2DX7
petrpetr píše:
Popřípadě se modlíš aby to měl překupníček typu "tochcimít" za přemrštěnou cenu.
Měl jsem Walkeru 4, HBK2, BeltCP. Po té co jsem pořídil rexe zase můžu v klidu spát.
S tou přemrštěnou cenou na tochcimít se nedá než souhlasit, ale zase jsem nezažil, že by kecali se sloganem "máme skladem", narozdíl od jiných eshopů.
Hmmm zajimave ceny
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24755
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24754
Obbycejne posila DX s free shipingem, ale nevim jak tohle
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24755
http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24754
Obbycejne posila DX s free shipingem, ale nevim jak tohle
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Towmaster, Tiger Trener
Tomu říkám konstruktivní diskuse!
Přemrštěná cena na tochcimit? možná.. ale je bohatě vyvážená vysoce nadstandardním servisem, komunikací a dostupností náhr. dílů, jak bylo řečeno!!! V životě se mi u jiný firmy nestalo, že by mi její zaměstnanec volal a domlouval místo a čas předání položky za 50 Kč, pánové..
A taky se často bavím při čtení jejich obchodních mailů, kdy oznamují nadšeně svoje ÚŽASNÉ!!!! slevy
petrpetr:
Uvedu zase svůj příběh - létám si se svojí walkerou takové své zatím amatérské osmičky a piruety.. trochu se nechám unést a riskuju.. a najednou se z výšky asi 5 metrů nekontrolovatelně řítím k zemi..
Výsledek? - pár škrábanců na kabině a rozštelovaná padla.. Umí tohle tvůj T-Rex?
Když jsem to fakt nedávno přehnal a narval to kvůli větru do plotu, tak to odnesly listy hl. rotoru. Za tři dny jsem dostal náhradní.
Zero:
Ta cena 4G3 na Miracle Mart je zajímavá, ale musím tě upozornit, že s vysílačem 2601 by ses hrozně trápil, nelituj peněz navíc a rozhodně kup verzi která má počítačový osmikanál 2801, požitek a kvalita letu bude určitě stát za to. Já mám vyhlídnutou tu nejdražší verzi na ehirobo.com což je ověřený e-shop. A koukám že je tam i levnější.
Mikelo:
Hele a právě, že zlepšili, o tom to je, že jo.. Před rokem a půl je naprosto nezajímalo, že lidi utrácí peníze za nový a nový motory a že jim nefunguje elektronika. Ted už občas zapínají mozek a dávají brushless, jak tady padlo už mnohokrát - my s těma mikro helina nemáme žádný problémy s el. Já osobně jsem na jejich přijímač něco ještě amatérský připájel a funguje pořád dokonale.. Když porovnám jejich vysílačku třeba s tou od free spirita tak je to neuvěřitelnej rozdíl ve kvalitě zdá se mi atd.
Přemrštěná cena na tochcimit? možná.. ale je bohatě vyvážená vysoce nadstandardním servisem, komunikací a dostupností náhr. dílů, jak bylo řečeno!!! V životě se mi u jiný firmy nestalo, že by mi její zaměstnanec volal a domlouval místo a čas předání položky za 50 Kč, pánové..
A taky se často bavím při čtení jejich obchodních mailů, kdy oznamují nadšeně svoje ÚŽASNÉ!!!! slevy
petrpetr:
Uvedu zase svůj příběh - létám si se svojí walkerou takové své zatím amatérské osmičky a piruety.. trochu se nechám unést a riskuju.. a najednou se z výšky asi 5 metrů nekontrolovatelně řítím k zemi..
Výsledek? - pár škrábanců na kabině a rozštelovaná padla.. Umí tohle tvůj T-Rex?
Když jsem to fakt nedávno přehnal a narval to kvůli větru do plotu, tak to odnesly listy hl. rotoru. Za tři dny jsem dostal náhradní.
Zero:
Ta cena 4G3 na Miracle Mart je zajímavá, ale musím tě upozornit, že s vysílačem 2601 by ses hrozně trápil, nelituj peněz navíc a rozhodně kup verzi která má počítačový osmikanál 2801, požitek a kvalita letu bude určitě stát za to. Já mám vyhlídnutou tu nejdražší verzi na ehirobo.com což je ověřený e-shop. A koukám že je tam i levnější.
Mikelo:
Hele a právě, že zlepšili, o tom to je, že jo.. Před rokem a půl je naprosto nezajímalo, že lidi utrácí peníze za nový a nový motory a že jim nefunguje elektronika. Ted už občas zapínají mozek a dávají brushless, jak tady padlo už mnohokrát - my s těma mikro helina nemáme žádný problémy s el. Já osobně jsem na jejich přijímač něco ještě amatérský připájel a funguje pořád dokonale.. Když porovnám jejich vysílačku třeba s tou od free spirita tak je to neuvěřitelnej rozdíl ve kvalitě zdá se mi atd.
Stříďáky měli už dávno akorát se to k nám nedostávalo. V době kdy se tu o 2,4GHz jen kecalo už i Walkera nabízela půlku věcí na této frekvenci. Jenže to nic nemění na tom že kvalita materiálu a zpracování je pořád stejně slabá . Ty malé hračky vem čert, poletuje se s nima doma a pár hodin než omrzí tam je to celkem fuk. Problémy začínají od velikosti HM22E výše a je jich tam až dost. Ale šikovnej člověk si poradí a i tak zalítá. Jenže pochop, že když za stejné peníze je lepší výběr a ne jeden ale několik a bez dodělej doma tak je Walkera mimo hru.
A jejich rádia můžou mít procesorů jak herní počítač a stejně nebudou na nic když dříve nebo později třepou servama a vůle mají už páčky pod rukama.
A jejich rádia můžou mít procesorů jak herní počítač a stejně nebudou na nic když dříve nebo později třepou servama a vůle mají už páčky pod rukama.
-udělali některé brushless sady, které dřív nebyly - viz 4#trojky
-jejich aktuální vysílač 2801 je spolehlivý pokud se používá s doporučenou variací přijímačů a není jenom pro hračky jak říkáš, které jsou sice asi tak hračky jako jsou pro laiky heli od Alignu, ale to je jedno..
-aktuální serva na 4G3 a 4#trojkách jsou výborná, to je neoddiskutovatelný
To neuvádím jako důkaz že je walkera úžasná, ale jako objektivní hodnocení její momentální kondice
Třeba ti pracanti ve walkeře záměrně vyrábějí šunty a kašlou na zákazníky, ale prostě se jim to občas vymkne z ruky a pak se stane že nějaké období dělají i kvalitu, tak proč toho nevyužít.
A nebo taky reagují na to, že už se lidi nenechají oblbovat a přestávali jim to kupovat? To je spíš pravděpodobný.
oskar 007 píše:kua hoši jak si to tady pročítám tak jste mi dali pořádný klín do hlavy... asi si taky jednoho komára pořídím... a ato ovládání je těžší než u blada 400??, a z které stránky?? Jaké díly si přiobědnat?? dík...![]()
![]()
dík
Tyhle prcky si buď zamiluješ, nebo je nenávidíš, řekl bych, že jiná možnost neexistuje.
Blade 400 jsem měl možnost potrápit jenom na PhoenixuRC, nevím jak 4G3 ale 4#trojky jsou určitě jednodušší na ovládání, přece jenom je to FP heli, reakce na povely jsou určitě pomalejší než u jedovatého blejda
Tady je odkaz na verze těchto modelů, které podle mě obsahují nejlepší poměr cena/výkon:
Walkera 4#3B brushless
ČR: http://www.tochcimit.cz/?p=productsMore ... rtf-2.4ghz
ČLR: http://www.ehirobo.com/shop/product_inf ... ts_id=6647
Walkera 4G3 metal brushless WK-2801 TX
ČR: http://www.tochcimit.cz/?p=productsMore ... tf,-2.4ghz
ČLR: http://www.ehirobo.com/shop/product_inf ... ts_id=6652
Obzlášť cena 4G3 je v číne výrazně levnější, asi i po připočtení cla a DPH se vyplatí kupovat tam.
Doporučuji vzít do zásoby nějaké ty listy, ocasní vrtulku a ocasní motor.
- oskar 007
- Kontaktovat uživatele:
Ladul píše:S tou hloupou vysilackou to maj na DXku za 128(tzn zadne clo a DPH) babek a postovny je 0! z tamtech stranek to vyjde na 155
To mi chceš říct že za 155 doláču mi přijde z těhle stránekhttp://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24754 ta walkera.... tak to je šupový
mitec:já si všechny prcky zamiloval,ať už letadla(micro mustang od free air a fox),heliny(pixy zap,picozetka,dvourotory
),i auta(losi micro t 1:36).Do walkery 4g3 chci jít,tohle mi přijde jako nejlepší poměr cena/výkon http://www.miracle-mart.com/store/index ... ts_id=2844 ,kam se hrabou ti co to mají za 170usd v plastu
poštovný sem je 30usd,jen nemají na skladě listy,ty bych k tomu přiobjednal
oskar 007:asi 2 týdny
oskar 007:asi 2 týdny
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=307&amode=
oskar 007 píše:Ladul píše:S tou hloupou vysilackou to maj na DXku za 128(tzn zadne clo a DPH) babek a postovny je 0! z tamtech stranek to vyjde na 155
To mi chceš říct že za 155 doláču mi přijde z těhle stránekhttp://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24754 ta walkera.... tak to je šupovýcca jak dlouho trvá normální cesta?
Ne ja ti chci rict ze ti prijde za 128
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Towmaster, Tiger Trener
- oskar 007
- Kontaktovat uživatele:
kamarád mně přemlouvá at se na to vykašlu že když to má vzadu moturek že prýje to krok zpátky... nic méně mně je ten stroječek strašně sympatický.... jestli teda někdo to budete tedka kupovat nedomluvili bysme se že byte to koupili 2krát a pak až by vám to přišlo tak byste mi to jen přeposlali na dobírku???