Nik píše:JMalik-nechci ji kupovat,já ji vlastním.Používám ji v F3B.Tak sonduji,co by
bylo lepší.
A to ti nebolo ľúto za ňu vyvaliť 900€ a na prijímač 120€ už nenájdeš. Model F3B tiež prevyšuje násobne cenu prijímača
Nik píše:JMalik-nechci ji kupovat,já ji vlastním.Používám ji v F3B.Tak sonduji,co by
bylo lepší.
bylo lepší.
LV píše:Nik píše:JMalik-nechci ji kupovat,já ji vlastním.Používám ji v F3B.Tak sonduji,co by
bylo lepší.
A to ti nebolo ľúto za ňu vyvaliť 900€ a na prijímač 120€ už nenájdeš. Model F3B tiež prevyšuje násobne cenu prijímača
Nik píše:Dost modelářů má 2,4 od JETI v různých typech vysílačů a chválí si to. Tak jsem jen sondoval jestli taky v FX30 to někdo nemá.Chtěl jsem jen
vědět názor,tak proč se do mě hned navážíte.
Avenger píše:Nik píše:Dost modelářů má 2,4 od JETI v různých typech vysílačů a chválí si to. Tak jsem jen sondoval jestli taky v FX30 to někdo nemá.Chtěl jsem jen
vědět názor,tak proč se do mě hned navážíte.
Nedej se odradit. Použít s FX30 jde a je jen na tobě jaké priority jsou pro tebe přednější.
LV píše:Za predpokladu, že sa niekde nebude plácať niekto s Epepákom s Assanom
Avenger píše:LV píše:Za predpokladu, že sa niekde nebude plácať niekto s Epepákom s Assanom
Nebo třeba někdo s duplicitními GUID.
LV píše:Avenger píše:LV píše:Za predpokladu, že sa niekde nebude plácať niekto s Epepákom s Assanom
Nebo třeba někdo s duplicitními GUID.
Keď tak s nulovým![]()
....A zabudol som ešte na veľkú výhodu Duplexu. Môže si potom na FX 30 prirobiť krásny držiačik a naň namontovať Jetibox a sledovať pri prelete bázami rýchlosť modelu
Nik píše:JMalik-a co Ty používáš v FX30.