Nikdy jsem pylony v hale nelítal, tak můj názor berte s rezervou. Hacker Idoor 2006 byla moje první haloletecká soutěž, proto jsem i pylony viděl poprvé. A z některých letů mi šel mráz po zádech. Je to skvělá akční podívaná, ale vždy jsem se řádně schoval za branku. Umění pilotů zde nehrálo roli, v zápalu boje s tím mlátili všichni a občas model někomu opravdu zalétl do prostoru nad diváky. Uznávám, některá letadla jsou krásná, ale nemyslím si, že by se z 3 mm depronu nedalo postavit hezké 110 g vážící letadlo. Je to taky cesta! Myšlenka se mi líbí a příští sezónu do takového modelu určitě půjdu. Třeba to nebude tak akční, to ale ukáže až čas....
----Olda----
Budoucnost Pylonů ????
-
Polynom
- Kontaktovat uživatele:
no souhlasím ale to občas bylo 2x a to ještě jde ale spíše mě překvapilo toto: 3piloti jeden postupuje do finále další dva o 3-4 místo ti o3-4 místo oba padají s tím že jeden do DIVÁKU pořadatel OBOUM DAL OPRAVNÝ LET I TOMU CO SPADNUL DO DIVÁKŮ......!!!!!!!! pokud pořadatel bude takto postupovat u pylonů tak se neni čemu divit že se něco stane.... Ano chtělo by to nová pravidla pro halové pylony. I 110g mrcha když letí tak 30-40km/h dokáže pořádně zranit a čím menší model tím hůř bude létat a víc se s ním bude mlátit!