A jsem z toho lama.....(Rádio-kolik kanálů potřebuju)

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Libor
Kontaktovat uživatele:

Re: A jsem z toho lama.....(Rádio-kolik kanálů potřebuju)

#16 Příspěvek od Libor »

R-2 píše: ... bude mi i do budoucna stačit 6 kanálů? nebo potřebuju těch 7? Nebo (sakra na co?) více?...

http://www.kolmanl.info/index.php?show=rc_nakup#RC_NAKUP_KANALY
R-2

#17 Příspěvek od R-2 »

Ahoj vám všem tady :) !
Moc děkuju za info a postřehy.
Tak teď vím, že mi 6kanálů bude zatím stačit (Spektrum Dx6i) a tak se jdu podívat zda se na něm dá všechno, co bych mohl potřebovat nastavit (mixování a tak podobně), ale předpokládám, že Spektrum není špatná volba a tak do něj asi naskočím :)

Ahoj a ještě jednou díky všem R2
AR1
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od AR1 »

Lukash píše:Myslím, že ti těch šest kanálů bude stačit na dost dlouho. A možná na vždy :)

Na doraz jsem se u 6. kanálu (DX6i) dostal u třetího modelu, a to Pipera. Stačilo mít servo na každý křídýlko (nechtěl jsem Y kabel) a klapky a už jsem to dával dohromady s ovládáním podvozku aby to vůbec šlo. Takže s tím že je 6 kanálů navždy bych byl soudnější. :wink:
http://ar1.rajce.idnes.cz/
were
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od were »

Tak ja myslim ze DX6i muze pak pozdeji celkem snadno prodat, je do dobre radio ktere si za rozumny peniz nejaky dalsi zacatecnik urcite koupi, a treba ja jsem to udelal tak, ze i kdyz jsem si po nejake dobe koupil drazsi vicekanalove radio presne podle svych potreb, tak jsem si svuj stary petikanal nechal. Dostal bych za nej ted uz dost malo a pritom ho porad vyuziju a je v perfektnim stavu - kdyz si jdu treba zakombatit nebo zalitat s nejakym houboletem a litam ve vselijakych podminkach, casto v desti atd., lezu pri tom do kopcu, taham to s sebou na vylety a vsude mozne a jsem rad, ze nemusim trapit drahe nove radio, ktere k provozu takovych modelu vubec nepotrebuju. Navic mam k nemu hafo levnych prijimacu, kdyz pribude nova poletucha staci sahnout do supliku. Takze treba i k tomu se treba muze jednou clovek dopracovat
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“