Spárovanie Blade MCX a DX6i

Coaxiální vrtulníky od hraček až po průzkumné prostředky.
Zpráva
Autor
jez_cz

Nepáruje BMCX

#16 Příspěvek od jez_cz »

S největší pravděpodobností bude závada v přijímačí vrtulníčku, také jsem jeden takový měl. Výměna té řídící desky vyjde bratru na 1200 Kč, což je skoro lepší koupit nový vrtulníček a ten starý použít na zdroj náhradních dílů. Držím palce při reklamaci, dej vědět, jak jsi dopadnul.
I květák je jen vycepované zelí
MITA

#17 Příspěvek od MITA »

Tak už zase lítám :D
Ovšem připadám si jako největší blbec pod sluncem.Zanesl jsem vrťas i vysílačku do obchodu s tím že se to nechce spárovat a navíc že jsem někde prošustroval paragon.Prodavač byl v pohodě a jenom odcekl,Tak to rozbalte a mrkneme na to. Já ocas to měl všechno v origoš bednách tak jsem to začal vytahovat ven. Zamnou stálo asi 5 lidí takže pocit nic moc.Když jsem to konečně vytáhnul tak prodavač řekl.Ukažte mě jak to párujete.
Tak jsem mu to ukázal a skutečně nic. Vzal to do ruky prodavač a taky nic.Zavolal si na to ještě jednoho borce a tomu to taky ani neťuklo.Vrtulník sice blikal a vysílačka taky svítila ale to bylo všechno.Usoudil že to teda bude muset reklamovat všechno.Ještě pohejbal knyplama a z ničeho nic vysílačka začala pípat jako strhaná.Koukal jsem jako blázen a prodavač taky.Napadlo ho vyměnit baterky a světe div se.Ono to jede.Doma jsem měnil baterky jako blázen a ani si to neškrtlo.Zrada ale byla v tom že jsem tam rval nabíjecí baterky a né klasiku.
Blade MCX , DX5e
Odpovědět

Zpět na „Heli - dvourotory“