T-REX 450 Sport Super Combo

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
easymx

#16 Příspěvek od easymx »

Zdravím všechny,díky za odpovědi.Měl bych ještě jeden dotaz: hodně tady nakupujete v cizině.Můžete mi napsat nějaké osvědčené stránky,kde se to opravdu vyplatí a nepřišla by mi domů jen krabice s cihlou?A je nákupní cena finální,nebo tam jsou ještě nějaké poplatky okolo?Díky.
Kenny McCormick

#17 Příspěvek od Kenny McCormick »

skus si precitat "kupovani ze zahranici". Velka vecsina predajcov je OK, ale nie vsetko sa z vonku oplati. Ked to neprejde cez colnicu bez povsimnutia, co je pri takomto vacsom balicku pravdepodobne, tak ti daju na to dph, a usetris na trex pro priblizne tisicku. Ak s tym budes mat problem, tak ti to doma spravia, ale vonku? Diely sa oplatia z vonku. Priblizna doba dodavok je dva tyzdne.Platit len cez paypal.
Kenny McCormick

#18 Příspěvek od Kenny McCormick »

Este - niektori predajcovia deklaruju na baliku nizsiu cenu, tak ti daju mensie dph alebo vobec, ale treba ratat s postovnym cca 15-25 usd podla vahy.
swalko

#19 Příspěvek od swalko »

[quote="easymx"]Zdravím vÅ¡echny,díky za odpovÄ›di.MÄ›l bych jeÅ¡tÄ› jeden dotaz: hodnÄ› tady nakupujete v cizinÄ›.Můžete mi napsat nÄ›jaké osvÄ›dÄ
swalko

#20 Příspěvek od swalko »

freddix píše:
swalko píše:
2lizard píše: Jediná pÅ™ipomínka je k motoru, který se na můj vkus kapánek hÅ™eje, ale zase maká, tak to neÅ™eším.

Cca pred troma tyzdnami mi prisiel balik z HongKongu s 450 Pro. Vyrobca 450 Pro AKTUALIZOVAL a v novej verzii sa nachadza motor BL-450M ktory by oproti motoru v povodnej verzii (BL-430SP) mal byt chladnejsi.

Oni to aktualizovali? Já mám právÄ› taky BL-450M ale myslel jsem si, že mÄ› Ä
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“