kasssy píše:Ahoj. Kluci mají pravdu,jdi do něčeho lepšího,ale pozorně si přečti co který model obsahuje a co budeš muset dokupovat. ikdyž je obsahem balení motor i s reglem,tak dalších pár tisíc polkne Gyro,serva,aku,nabíječka+balancér.. takže jsi opět s cenou hodně vysoko...Pokud už doma nějaké vybavení nemáš. viz http://www.rcshop.eu/trex-250-kit-stave ... 16061.html A servo za 150kč opravdu asi nebude správná volba,pokud se rozhodneš jít do "opravdovějšího" vrtulníku. Já si před asi 8lety kupoval Horneta,sám stál 4500kč. K tomu rádio,aku,gyro serva,nabíječka,přijímač.. A šel jsem domů o 17tis. lehčí. Jo rádio bylo taky za 4500 Flash X4. zbytek byla ta "omáčka okolo" Ale i s tou musíš počítat.
Nechci tě zrazovat,to v žádným případě,ale je třeba trochu počítat...
Tak asi nakonec přece půjdu do toho blade MSR a časem něco došetřím a koupím něco lepšího.Líbí se mi i jeho rozměry že můžu trénovat i doma.Navíc nemam doma žadné vybavení jsem naprostý žačatečník a tak začínam od nuly. A chtěl bych se zeptat jestli se nějak liší MSR mode 2 od MSR mode 1 a jestli je v Ostravě nebo poblíž Ostravy nějaký obchod kde by se dal blade msr sehnat.