Detonační motory

Jednou je možná elektrika nahradí, do té doby ale ještě budeme s nimi mít plno problémů. Tady nám třeba někdo poradí.
Zpráva
Autor
MichoCZ
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od MichoCZ »

Arda1 tu dával kontakt na pana Másla, který ti prodá i celé palivo. A nebo zkus napsat na www.classicmodels.wz.cz nebo jak ta adresa byla:) Co chceš teda udat tak zveřejni, ale je toho škoda.
Kiki Lopez
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Kiki Lopez »

Taky mám jeden motůrek, ani nevím co je to zač a palivo jsem koupil poslední pikslu co v ostravě mněli.Ale ani zanic bych ho neprodal.Je to nádherná vzpomínka na ranné začátky když to byl můj první a na dlouhou dobu poslední motor.V létě jsem si ho zhecu nastartoval a ta vůně paliva a následný zvuk a další nával vůně spalin to je jako spouštěč vzpomínek a že jich bylo.Vždy jednou ročně si ho "nakopnu" zalepím prsty flajstrem a poslouchám a nasávám atmosféru.Mojemu klukovi to nic neříká a jen říká že to smrdí.
Už zase vtom tak nějak lítám :-)
MichoCZ
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od MichoCZ »

Voní to. I když včera na mě jednička Jena zaútočila a prst jsem musel lepit. Nehet na dvě půlky. Stejně mě to nemůže odradit pokračovat ve sbírání těchto motorů. Škoda, že nemám doma zatím žádný RC. To bych ho pak použil i v modelu. I když s mojima zkušenostma spíš nějaký hydroglizér nebo něco podobného.
Odpovědět

Zpět na „Spalovací motory“